Monday, January 25, 2010

SERVICIILE SPECIALE JAPONEZE IN ALERTA GENERALA. ( SECURISTII LUI BASESCU ATACA ENERGETIC JAPONIA )

Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
video ci diferite echipamente de ATAC ENERGETIC. Incidentul nu este secret si a patruns in ziarele japoneze.
Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului.
FILIERA JAPONEZA A GENERALILOR CU OCHI ALBASTRII.
Marin Valcea, secretar I in perioada 13.08.1995 18.12.2000
- general SIE, seful Directiei Relatii Externe si Protocol
Isac Adrian secretar II 17.05.1990 15.12.1993
- general SIE de patru stele, seful Directiei Neproliferare
Valeriu Ruset consilier comercial
- general SIE, seful Directiei Personal
IsarI. - general SIE, seful Directiei Antiterorism
Nicu Manolache, consilier economic 10.01.2001 01.07.2002
- ofiter superior SIE, fost sef serviciu
Stefanel Staicu, secretar II ( 27.02.1998 04.10.2000 )
- ofiter superior, SIE
Daniela Shiga (fosta Pantazi). Traducator in cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Japoniei
RESTAURANTELE INFORMATIVE DARIE SI ROMANIA IN ATENTIA SERVICILOR JAPONEZE.
Daniela Pantazi are un statut special. Racolata de DIE (ghid pentru Europa Occidentala) putin inainte de 89, s-a casatorit cu Shiga Shighehito. Sub tutela diplomatica, sa infiltrat in comunitatea romaneasca. A negat ca ar fi colaborat cu Securitatea, pentru a obtine postul de ghid. Promoveaza in forta restaurantele informative Darie si Romania.
Cititi articolul SCRISOARE DIN JAPONIA CATRE SECURITATE ! http://devanewyork.blogspot.com/
OCHII ALBASTRI DE LA ANVERS
( Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers )
Generalul Isac Adrian a fost cel putin trei ani, diplomat la Tokio. A ajuns acolo pe linia Ministerului Economiei si Comertului.A functionat o perioada in Franta si a fost la Anvers in perioada in care Traian Basescu (1987-1989) era sef al Agentiei NAVROM - Belgia. |n epoca SIE, generalul Isac a fost sef al contraspionajului extern. Isac Adrian a avut un rol esential in afacerea rapirii jurnalistilor din Irak.Presedintele l-a insarcinat cu organizarea eliberarii ostaticilor.
LA ANVERS BASESCU SI ISAC SAU 'INPRIETENIT" CU GENERALUL UCRANIAN IVANCENCO SPECIALIST IN ATACURI ENERGETICE. ACESTA ESTE INCEPUTUL PARANOIEI ENERGETICE BASESCU TRANSFERATA PE BANII PUBLICI SERVICIULUI EXTERN.
Urmariti blogul :http://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath Tokio Japan 25 Ianuarie 2010
PS:|In privinta generalilor, deocamdata, Ambasada Japoniei la Bucuresti isi declina competenta deocamdata, dar nu pentru mult timp.

No comments: