Tuesday, September 28, 2010

O ULTIMA SPERANTA PENTRU ROMANIA AFLATA IN FUNDUL PRAPASTIEI !

ucrurile de la distanta se vad mai bine. Regimul Basescu a-si traieste ultimele
zilele. Schimbarea guvernului si suspendarea lui Presedintelui nu va rezolva
iesirea din criza . Vom asista la o continua disolutie a statului si chiar un vid de putere. Democratia va fi inlocuita de vointa strazii. Aceasta sitiatia va duce la conducere un regim extremist de tip fascist de culoare rosie verde. Acest grup va veni la putere dupa o " baie de sange " numindu-se salvatorul natiunii .
Un grup de incompetenti si hoti va fi inlocuit in curand de un alt grup de hoti si inconpetenti.
Aceste mafii numite clasa politica sau succedat de la ..89 ducand Romania in prapastie. Nu stiu daca propunerea mea este o solutie dar macar este o speranta.
La varful statului trebue instalat o persoana neutra in afara intereselor politice si de gasca. Iar in fruntea guvernului trebue asezat o persoana competenta economic cu experienta manegiara. DAN VOICULESCU ESTE SINGURA PERSOANA CARE COMBINA EXPERIENTA IN DOMENIUL POLITIC CU COMPETENTA FINANCIAR ECONOMICA. ESTE PRINTRE PUTINII OAMENI CARE POATA SA CONDUCA O MARE COMPANIE IN ORICE COLT DE LUME.
Nu vreau sa conving pe nimeni dar ziua experimentelor post revolutie a trecut. Vine iarna si foamea. Oamenii vor ocupa strazile stiind ca fortele de ordine nu vor intervenii. Se apropie ora prea tarziului ........
Pana la proba contrarie, monarhia a fost singurul sistem in cadrul caruia Romania a inregistrat un salt de un ordin de marime. Asta nu inseamna ca republica e prin ea insasi un sistem nociv natiunii romane. Romanii sunt liberi sa-si aleaga calea. Daca vor sa mai sacrifice inca o generatie… si inca una… si inca una… e alegerea lor.
In ultimii 20 de ani, combinatia romani+republica a demonstrat ca si tranzitia poate deveni permanenta…si fundul prapastiei asigurat.
SPERANTA PENTRU IESIREA DIN CRIZA ECONOMICA, MORALA SI RASIALA !
- UN REGE TANAR EDUCAT LA LONDRA, NE BALCANIZAT ACCEPTAT DE CURTIILE REGALE ALE EUROPEI. UN ARBITRU NEUTRU AL VIETII POLITICE , DEASUPRA PARTIDELOR SI INTERESELOR DE GRUP.
Conducatorul statului- REGELE NICOLAE ( singurul urmas legal al coranei Romaniei )
PRIM MINISTRU : DAN VOICULESCU -UN OM COMPETENT IN TARA INCOMPETENTEI GENERALIZATE, IN TARA CEA MAI CORUPTA DIN EUROPA
SI PROBABIL DE PE MAPAMOND.
Am trimis o scrisoare printului Charles vrand sa-i aflu opinia despre aceasta ideie. Raspunsul a venit promt “Propunerea de a se reveni la monarhie prin varul meu Nicolae este extrem de interesanta.Ea va ridica prestigiul international al tarii, dar in ultima istanta totul depinde de vointa poporului roman ”
Despre Dan Voiculescu Pintul Chales raspunde : In acest moment de criza cel mai important pentru Romania este aducerea unui guvern care sa inlocuiasca incompetenta. UN PRIM MINISTRU COMPETENT ESTE MAI IMPORTANT DECAT ORICE AFILIATIE POLITICA IN ACEST MOMENT. Europa este ingrijorata, profund de ce se intampla in acest moment in Romania.
CHIAR DACA NU EXISTA O SOLUTIE EVIDENTA ROMANII TREBUE SA INCERCE SINGURA SANSA RAMASA. EI TREBUE SA-SI ACORDE MACAR O SPERANTA...........O ULTIMA SPERANTA.

Robert Horvath DEVA Cineast New York- Tokyo
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

No comments: