Friday, December 17, 2010

BASESCU A FOST CIURUIT !

SENZATIONAL ! CLADIREA DE 16 ETAJE A DIPLOMATIEI SECURISTE DIN NEW YORK VA FI DARAMATA LA INCEPUTUL NOULUI AN !


PRESEDINTELE BASESCU MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK


Acest titlu vi se pare probabil o licienta ziaristica sau o exagerare fara sens. Citind memoriul de mai jos veti realiza contrariul.

MEMORIU OFICIAL

Domnule Dan Voiculescu

Vice Presedinte al Senatului Roman

Aduc la cunostinta dumneavoastra un caz grav fara precedent. El va ingropa

imaginea in lume a Romaniei pentru todeauna. La orizont un scandal monstru cu consecinte diplomatice greu de prevazut.

Primaria orasului New York va prelua la inceputul anului cladirea de I6 etaje a diplomatiei Romane . O va evacua si o va darama imediat. Motivul este mizeria de nedescris in care aceasta cladire este intretinuta

si faptul ca sobolanii ataca in timpul zilei pe trecatorii ce trec prin fata misiunii diplomatice, Mentionez ca in aceasta cladire a-si are sediul : Misiunea Romaniei la ONU, Institutul Cultural Roman, SIE, Consulatul Romaniei etc. Cladirea este un fel de hotel permanent pentru familile diplomatilor mai mult sau mai putini a coperiti si familile lor. Deasemenea acolo dorm toti acolitii regimului veniti la New York dupa treburi oficiale sau doar sa faca....... cumparaturi.

Joia trecuta fiind invitat de Consulul dl Parjol la o discutie despre memoriul meu adresat FBI si consecintele sale pentru regimul de la Bucuresti ( Presedintele Basescu este anchetat la Parchet pentru crima si terorism - fapt ascuns Romanilor

deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG )

am ridicat aceasta problema de maxima urgenta. Redau discutia cu maxima exactitate,

Robert Horvath : Domnule Consul stiu ca nu aveti nici-o vina ,cladirea fiind administrata de Misiunea ONU si dumneavoastra ati preluat functia de cateva zile.

Va rog totusi sa-mi explicati cum este posibil ca o cladire de i6 etaje sa nu aiba niciun om de servici. Stiu precis ca exista o intelegere ca nevestele paznicilor sa faca ceva curatenie prin birouri iar ei in timpul liber sa lase pistoalele si sa puna mana ....pe matura. Rezultatul este ca gramezile de gunoi nestranse cu anii ( conform legii NY fiecare proprietar face curatenie in fata casei sale ) sunt un focar

grav de infectie pentru intregul cartier diplomatic . Mirosul insuportabil se simte de la sediul ONU aflat la colt de strada,

Parjol : Abia venit nu cunosc situatia

Horvath : O cunosc eu. Echipamentul secret din cladire inbunatatit in plina criza prin cheltuirea a 2.000.000 $ nu permite angajarea unei companii din exterior iar cei trimisi mereu de la Bucuresti sa faca curatenie.....au grade prea mari ca sa faca

acest lucru .

Parjol : Nu cunosc.....

Horvath : Va atrag atentia cu toata seriozitate ca toate instalatile electrice sunt inprovizate si pericolul de incendiu ....este iminent. Toata lumea mananca in camere...nimeni nu face curatenie iar pericolul de inbolnavire pentru cei ce locuesc printre gandaci, soareci si sobolani este evident.

......Inainte de a veni aici am discutat cu un un inspector al Departamentul de Sanatate al orasului NY. El mi-a confirmat ca Misiunea Diplomatica a pierdut procesul cu Statul American si refuza sa plateasca de catva timp amenda care se ridica acum la 1.000 pe zi.

Domnule Consul va rog a vedea documentul in cauza deschizand ROBERT HORVATH DEVA BLOG la articolul

BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK

Parjol :

Da este cam adevarat .....si mie i-mi intra soareci in birou.


Domnule Voiculescu considerati randurile mele ca o SEZIZARE OFICIALA ADRESATA PARLAMENTULUI ROMAN. VA ROG A DESCHIDE O ANCHETA.

Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo


- Pentru a cerceta furtul din banii publici remit aceasta sezizare Inspectoratului General al Politiei Romane




ULTIMA ORA WIKILEAKS - BASESCU TRIMITE TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE IRANULUI !

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

Comisar şef de poliţie
PANTILIE ION

Stimate Domn

Trimet in dosarul criminal Traian Basescu urmatoare informare. Ea apare intr-un articol adresat catre Asociatia Presei Straine din Romania Presedinte Alison Mutler

Pentru a va comunica informatii confidentiale suplimentare ,rog ca un reprezentant al Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sa ma contacteze personal. Voi comunica numele firmelor intermediare prin care sa trimis tehnologie germana catre Teheran. Numele persoanei care a asigurat legatura intre serviciul iranian si cel romanesc. Voi desvalui persoana care cumpara echipament pentru Iran si seful organizatiei criminale. Deasemenea voi desvalui inchisoare si tara unde sunt arestate persoanele in cauza ca si rezultatul anchetei.

Cu stima

Robert Horvath Deva Presedinte Deva Film international

PS Voi trimite aceste informatii confidentiale domnui Dan Voiculescu Vice Presedinte a Senatului Roman.





Postat pe Cotidianul….

Asociatia Presei Straine din Romania
Presedinte
Stimata Alison Mutler

Vreau sa va felicit pentru acest articol extraordinar, Am citit multe articole despre Assange dar niciunul mai vizionar sau la obiect. Intradevar ne gasim in fata unui moment revolutionar nu numai pentru presa ci si lumea politicii in general.
Vor cadea guverne si presedinti iar scandalurile se vor tine lant. Desvaluirile vor avea efecte termunale pentru regimul de la Bucuresti. Chiar prima desvaluire despre Romania da frisoane Presedintelui Basescu. Probabil aceasta este cea mai
senzationala din desvaluirille Wikileaks pana in acest moment. Agentiile de presa citeaza trimiterea tehnologiei germane prin intermediari aflati la Bucuresti pentru rachetele iraniene. Nu se dadeau niciun fel de amanunte in plus.
Fiind ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme am deschis imediat o ancheta personala impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezentana ca si mine a presei si televiziunii japoneze in SUA. Fiind un subiect senzational am inceput sa lucrez un documentar prin compania mea de televiziune Deartes Film International cu sediul in New York si Tokyo. Nu mi-au trebuit decat cateva nopti nedormite si contact cu surse specializate sa dau de firul acestei afaceri. Am trimis
datele imediat catre serviciul de investigatie american FBI. Am fost eu insu-mi socat cand am aflat ca mediatorul este insasi Presedintele Romaniei Traian Basescu si intraga actiune sa aflat sub umbrela serviciilor secrete romanesti.
Tehnologia germana ( telescoape pentru rachete ) via Bucuresti Teheran a fost trimisa mai departe nimerind pe campurile de lupta din Afganistan si Irak. Rachetele Romanesti sol-aer romanesti au fost trimese in avans . Fabricate in intreprinderea statului roman Electronica Ploiesti racetele Srela sunt usor de recunoscut avand niste modificari specifice la capul rachetei. Inbunatatite ca tehnologie sunt folosite de Talibani si rebeli irakieni . Din estimarile Pentagonului numai intr-o saptamana au fost doborate de rachetele lui Basescu 7 helicoptere ucigand US ucigand numerosi piloti si soldati americani. …………In momentul in care autoritatile germane au realizat ca tehnologia germana ucide soldati germani in Afganistan au deschis o ancheta…cazul intrand in atentia Parlamentului German. ……………..Firmele intermediare creiate de serviciile iraniene la Bucuresti la cererea unui servici occidental au fost filate pas cu pas. A fost arestat un cetatean Iranian dar in curand eliberat. A fost arestet din nou la cateva cateva ore dupa plecarea din Romania. si in ancheta a desvaluit in amanuntime nu numai umbrela serviciilor romanesti dar si amestecul lui Basescu in aceasta afacere.
ZIARISTII ROMANI SI STRAINI INTERESATI IN TRANFERUL DE RACHETE SI TEHNOLOGIE VIA BUCURESTI -TEHERAN POT GASI DATE IN RAPORTUL MEU CATRE FBI. IN ACEST RAPORT VETI GASI NUMEROASE DOCUMENTE SI ARTICOLE DESPRE ACTIVITATEA CRIMINALA A PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
DESCHIDETI ……ROBERT HORVATH DEVA BLOG ( primele doua postari -pagini ) …………………….. Raportul meu catre FBI a creiat o panica uriasa la Bucuresti.
Pentru prima data autoritatile au intrat in actiune. Am fost anuntat printr-o nota oficiala ca copia memoriului-sezizare catre FBI a fost trimisa catre Inspectoratul General al Politiei Romane. Acum doua zile seful Politiei Romane ma anuntat ca cazul Basescu a fost transferat catre un ” departament specializat in terorism/
DOCUMENTELE ANCHETEI ROMANESTI GUVERN….POLITIE….PARCHET …DICOT IN CAZUL CRIMINAL BASESCU LE GASITITI PE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
Stimata doamna Alison Mutler
Serviciile romanesti au reusit sa inpuna o tacere totala asupra acestei afacari terminale pentru regimul Basescu. Presa si media este infiltrata de agentii servicilor care influenteaza politica editoriala. Ma adresez dumneavoastra cetatean ca si mine a unei tari libere cu rugaminrea de a ma ajuta sa sparg cenzura. Va asigur ca cetatenii Romaniei va vor fi recunoscatori……………….
Robert Horvath Deva…….. Presedinte Devartes Film International




ATENTIE :

DESCHIDETI POSTAREA URMATOARE

MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !

ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !



R O M Â N I A NESECRET

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti

Nr. 89.779 din 21.12.2010

Ex. nr. 1.

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII

ŞI RELAŢII CU PUBLICUL

C ă t r e ,

Domnul HORVATH ROBERT

kirostudio@yahoo.com

Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.

Cu stimă,

DIRECTOR,

Comisar şef de poliţie

PANTILIE ION

Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5

Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana.ro



ANUNT SFARSITUL REGIMUL BASESCU !


La prima vedere este o exagerare sau o licienta jurnalistica. Din fericire

memoriul meu remis catre FBI , impinge lucrurile tocmai catre acest desnodamant.

Clica este stransa la mantinela si nu are nici o posibilitate de scapare. Nu neg

posibilitatea unor interferinte politice sau unor interese strategice de moment.

Dar nu vad cine mai are nevoie de Basescu....cu atat mai putin cetatenii Romaniei

Diplomatia americana este pragmatica si te intrebuinteaza atat cat au nevoie de tine....iar apoi a-ti dau un sut in fund, Acest sut al va lua un curand Basescu...din plin. An discutia cu consulul din New York am remarcat faptul ca lucrurile nu mai sunt in competenta mea. Sunt in schimb doua variante al desfasurarii evenimentelor. Basescu pleaca acuma singur cu sansa sa fie uitat sau daca nu scandalul devine monstru, avand canotatii internationale. In acest caz va trage dupa el intraga mafie a armamentului, serviciile si o mare parte a clasei politice, Basescu este un cal pierzator si nici macar serviciile secrete numai pariaza pe el. Am fost informat de guvernul Roman ca a transferat cazul Politiei ceeace este un semn bun. Oricum daca politia Romana nu reuseste sa-i puna de graba catusele o vor face altii politisti ...vorbitori de engleza.

Robert Horvath Deva New York. ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme



MEMORIU SEZIZARE CATRE FBI : "CONFORM DOCTRINEI AMERICANE CEI CARE SPRIJINA TERORISMUL, AJUTA SAU ASCUND PE TERORISTI SUNT TERORISTI. VA ROG
FOLOSTITI TRATATUL DE EXTRADARE CU ROMANIA SI CHEMATI PE PRESEDINTELE
ROMANIEI SA DEA SOCOTEALA PENTRU ACTIVITATEA SA IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIONAL. FAC ACEASTA CERERE IN CALITATE DE CETATEAN
SUA SI DE ZIARIST DE INVESTIGATII SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRAFIC ILEGAL DE
ARMAMENT."
Robert Horvath Deva Presedinte Deva Film International New York Tokyo.

INTELEGERE SECRETA BASESCU -BEN LADEN !


Acum doua saptamani a aparut pe masa de lucru a presedintelui Obama un raport
extraordinar. In el se vorbeste de documente capturate de americani si de altii in diferite colturi de lume Afganistan, Irak, Pakistan, Irak. Liban. Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, la ordinul Presedintelui Romaniei Traian si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost "parafata" de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de "cetateni arabi" doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania http://www.globalpolitician.com/21265-romania
Iata ce se spune in acest extrem de interesant articol :

"Marius Bercaru, purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.

Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda şi scopurile în Europa de Est. Ei au avut materiale propagandistice, cum ar fi benzi din lagărele de afgane de antrenamente teroriste, predicile din Arabia cărturari extremiste musulmane, inregistrari cu activităţile organizaţiilor teroriste din Liban, Afganistan şi Cecenia.

Liderul celulei era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în '90. În România a lucrat cu Khaldoon Walid
Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem şi Asad Abrar Qureshi.
România, ca orice altă ţară est-europeană "este o tinta usoara pentru teroristi islamici. Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România au fost implicate în frauda fiscală, acte de corupţie, şi chiar acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak. Este deja un fapt recunoscut de către serviciile secrete române că sume importante de bani sunt trimise din România în Orientul ."
Despre intelegerea BASESCU - AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu..”pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces”. Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.
Mentionand in incheiere faptul ca Basescu a eliberat echipa de rezerva a atentatului de la 9/11, nu ramane decat sa intelegem ordinul de destabilizare a lui Basescu ordonat servicilor americane.

FAMILILE VICTIMELOR ACTULUI TERORIST DE LA 9/11 AL DAU IN JUDECATA PE PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU !
ACTUL DE ACUZARE CUPRINDE URMATOARELE :
- ELIBERAREA DE CATRE STATUL ROMAN AL ECHIPEI DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11
-ELIBERAREA A SUTE DE TERORISTI PE BAZA UNEI INTELEGERI SECRETE
INTRE SERVICIILE SPECIALE SI ORGANIZATIILE TERORISTE INTERNATIONALE.
- BUCURESTIUL CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA CONFORM UNUI DECLARATII OFICIALE A GUVERNULUI SUA TG-621: Treasury Designates Two Individuals for Supporting ...

Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”

ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA


Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Se deplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN SI PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. 
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.

-INTELEGERE SECRETA INTRE BASESCU- BEN LADEN SI ORGANIZATIILE TERORISTE. ARABE.
IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ACTIONA PE TERITORIL ROMANESC
TERORISTII ( FILATI SI ARESTATI ) SUNT ELIBERATI SEMNAND O DECLARATIE
IN CARE PROMIT CA NU SE INTORC IN ROMANIA PA TIMP DE 15 ANI. Iata ce declara Traian Basescu dupa un atentat la Timisoara “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”
DAREA IN JUDECATA SA FACUT IN UNITED STATES DISTRICT COURT
SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
- - - - - - - - - - - - UNITED STATES OF AMERICA
DEFENDANT : TRAIAN BASESCU BACKGROUND TO THE CONSPIRACY

The violations of Title 18, United States Code,
Sections 2339B, 2332(b), 1114, and 2332g, alleged in Counts
One, Two, Three, and Four of this Indictment were Federal
crimes of terrorism, as defined in 18 U.S.C. § 2332b(g)(5),
against the United States, citizens and residents of the United
States, and their property.






GUVERNUL ROMANIEI
Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
Domnule Director.
Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ....confidentiale . Tot acest
material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
Cu stima
Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO

Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
NR.15D 15.
Domnului HORVATH ROBERT
Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
Cu stima DIRECTOR.


DIN RAPORTUL CATRE FBI
TRAIAN BASESCU CONDUCE O INTREPRINDERE DE CRIMA ORGANIZATA SPECIALIZATA IN SPALATE DE BANI
CARE OPEREAZA PE TERITORIUL SUA !


MILOANE DE DOLARI DIN BANII PUBLICI ( BUGETUL ICR -O INTREPRINDERE CULTURALA STATULUI RPMAN ) SUNT TRANSFERATI PE TERITORIUL AMERICAN.
IATA UN FRAGMENT DIN MEMORIUL MEU ADRESAT CATRE Treasury ; Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI)
BASESCU IN ATENTIA DEPARTAMENTULUI DE JUSTITIE AL USA.
 Raportul US estimeaza ca spalarea de bani in Romania este in jur 100 milioane de dolari. Romania se situeaza astfel in randul tarilor catalogate de SUA ca fiind „zone de preocupare” din acest punct de vedere, alaturi de Bulgaria, , Moldova, etc. Tinad seama ca operatiunea Triunghiul (basescu,patapievici, tismaneanu) este estimata la multe milioane de dolari, va introduce Romania in ZONA DE INALTA PREOCUPARE..BASESCU IN ATENTIA DEPARTAMENTULUI DE JUSTITIE AL USA. Banii spalati provin in primul rand de la gruparile internationale de crima organizata, care isi desfasoara activitatea si in Romania. Ele isi „albesc” profiturile folosindu-se de firme de fatada.
Una din aceste intreprinderi este ICR o intreprinderea a statului Roman avand ca presedinte de onoare si de facto pe
Presedintele in functiune a Romaniei Traian Basescu. Am contactat de curand TFI care are ca scop "to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law". ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Actiunile de spalare de bani se desfasoara prin actiuni la toate nivele ...galerii de arta fictive,galerii particulare sponsorizate,.sau pur si simplulu transferarea de ban icatre intreprinderi particulare care inpart banii cu gansterii din ICR. Bugetul anual al ICR depaseste jumate de milion de dolari anual si actiunea continua de 4 ani. Filiera are in frunte pe Basescu avand ca adjuncti pe Patapievici, Tismaneani, Mihaes, Corina Suteu. Mentionez un lucru deosebit de important pentru ancheta dumneavoatra. Aceasta intreprinere a statului Roman poseda una dintre cele mai frumoase galerii din New York plasata pe 3 Avenue cu 46 street in cartirul diplomatic ,colt cu cladirea ONU. Deasemenea o eleganta sala pentru evenimente teatrale si proiectii cinematografice. In aceste conditii este evident ca avem de a face cu o spalare de bani de multe milione de dolari.
DESCHIDEREA UNEI INTREPRINDERI FANTOMA CARE EXISTA NUMAI PE HARTIE.
Trimit atentiei documentele aferente -fotografi si video despre vizita mea personala de documentare la Universitatea Mariland. Nu exista sediu si nimeni nu a auzit de aceasta institutie care funstioneaza de 6-7 ani inghitand cel putin 4.000,000 $.
Mentionez ca am trimis o sezizare parlamentului cerand o ancheta. Fiin vorba de o conspiratie la cel mai inalt nivel nu am primit niciun raspuns TRAIAN BASESCU SEFUL UNEI AGENTURI DE " CRIMA ORGANIZATA "
ACTIVAND IN SUA.
Vice Presedinte al Senatului
Domnule Dan Voiculescu
Stiu ca sunteti extrem de interesat de evaziunea fiscala, economia subterana si spalarea banilor. Va pun la dispozitie o operatiune ganstereasca in care este involvat insusi seful statului. Este vorba de activitatea unei institutii fictive care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati ” Institutului de studii post comuniste ” din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a cinci gansteri Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes.,SuteuCulmea ete ca niciodata nimeni nu sa interesat daca acest instititut exista, are vreo activitate si unde se duc banii timp de multi ani de zile.
Este evident ca un asemenea institut la 20 de la caderea comunismului nu intereseaza pe nimeni. Faptul ca acest institut este sponsorat din bugetul ICR al carui presedinte de onoare si de fapt este Traian Basescu,face ca lucrurile sa fie extrem de suspect. Ce legatura are un asemenea instutie cu reprezentarea culturala a Romaniei ?
Este o uriasa operatiune de spalare de bani de multe milioane de dolari organizat de un grup de " crima organizata " care actioneaza la umbrela institutilor statului roman. Proba : Un interviu " gafa " al Vice- Presedintelui ICR Mircea Mihaes in Romania Literara , care explica cum cecuri cu sume uriase din banii publici sunt transportati pe sest catre Vladimir Tismaneanu in SUA.Va rog deschideti site-ul acestui institut fantoma sponsorat din bugetul ICR al
al carui Presedinte de onoare ( side fapt ) este Traian Basescu.
http://www.inform.umd.edu/EdRes/Research/inner/lecture.html
Veti descoperi cu uimire ca acest institut nu are sediu sau activitate de vreun fel. 
Va rog in consecinta in inalta dumneavoastra calitate, sa deschideti o ancheta parlamentara si sa faceti lumina in aceasta crima financiara realmente uriasa, cu ramificatii politice mai mult decat importante.
Robert Horvath Deva ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

ATENTIUNE DESCHIDETI PAGINA URMATOARE : RAPORT REMIS DE ROBERT HORVATH DEVA - FBI ! ( partea intaia din trei parti )

No comments: