Thursday, January 6, 2011

MOARTEA PREMATURA A UNUI PRESEDINTE !

Scrisoare deschisa cetatenilor Romaniei
Ultimele dovezi de inbecilitate a politicii externe sunt binevenite, El dovedesc
celor interesati cine este Presedintele Romanieii, Ele apropie desnodamantul. Adica trimiterea lui Traian Basescu nu la roata de gunoi a istoriei, ci direct la lada de gunoi.
Agresivitatea acestei boraturi de port care loveste un copilas sau daun cap in gura
unui nevoias ,care incerca sa-si castige existenta ...... devine evidenta.
Basescu este un elefant intr-o odaie pline de oglinzi si sticlarie. La fiecare miscare
loveste ceva sau pe cineva.
Atat pe pe plan extern si mai putin intern se incearca solutii de a scapa de acest elefant ,cu alcol in trompa. Pe plan intern toate incercarile sunt cosmetice pentruca
preluarea puterii ,in conditiile actuale, ar insemna sinucidere politica.
De aici de la New York sau Tokyo, de la distanta ,lucrurile sunt vazuta poate mai bine. Oricum diferit. Se tot vorbeste de daramarea lui Basescu fara sa se realizeza
ca Basescu....este demult terminat.
Nu este sustinut de mai nimeni, cu exceptia unei clici portocalii,,,,niste sobolani gata sa paraseasca si ei corabia. Serviciile l-au lasat de mult din mana nefiind dispuse sa joace pe un cal pierzator.
Basescu in plina cadere libera sta agatat doar de o ramurica de copac. Nu trebue decat o rafala de vant sau in branci sa-l azvarle in prapastia, care a sapat-o el insusi pentru aceasta tara. Poate sa oricine si oricand sa o faca. Este nevoie de decizie si un salt calitativ ....sau cu alte cuvinte trecerea de la vorbe la fapte.
Romanii nu au capacitatea de a lua decizii... asteptand sa o faca altii....eventual strainii. Cer scuze daca sunt gresit. In SUA oamenii schimba serviciul profesia mutand-se neincetat dintr-un loc in altul. Lipsa de decizie si mentalitatea mostenita din comunism a fost si pentru mine un handicap multi ani de zile.
Repet ideia .......Basescu poate fi schimbat in decurs de saptamani, daca exista putina vointa si concentrare in aceasta directie.
La sfarsit de an am trimis un memoriu catre FBI numit Dosarul Criminal si Terorism al cetateanului roman Traian Basescu de profesie ofiter maritim cu domiciliul provizoriu Palatul Cotroceni. Cazul a fost preluat spre surprinerea mea chiar de autoritatile romane, acest dosar fiind predat de politie Parchetului.....si unui departament specializat in terorism. Desi panica este cumplita si presedintele se simta incoltit nimeni nu misca un deget. Dosarul are 62 de pagini despre crimele Basescu si a mafiei romane de armament. In concluzie fiecare politician , jurnalist sau simplu cetatean preluand o singura pagina ....o singura acuzatie. facand o adresa forurilor europene sau o ancheta personala poate termina pe Basescu.
Repet .....Decesul politic al Presedintelui Basescu este real si palpabil. El trebue numai inregistrat
Robert Horvath Deva Jurnalist de investigatii New York

DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM .....FBI partea unu din trei POATE FI GASIT
PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

2 comments:

Anonymous said...

Interesant. In fiecare zi afli cateceva,daca cauti. O concluzie succinta si concisa: Nu ne indreptam drept inainte.

Anonymous said...

Felicitari domnule Horvath pentru acest blog si sa aveti spor in meseria dumneavoastra.