Wednesday, February 29, 2012

DOSAR CRIMINAL MELESCANU. BASESCU A NUMIT UN CRIMINAL SEF SIE. MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS DE D.E.A VIENA.

UP DATE

Am luat contact cu un fost agent american :
La un moment dat, Marin Ceausescu i-a sugerat fratelui  ca ar fi bine sa vanda sisteme de armament moderne sovietice unor parti interesate ca Statele Unite .
Legatura intre agentura americana a fost facuta de un membru DEA numit
 Theodor Melescanu. Acesta fuseses contactat de americani la New York.
 Tratativele au continuat si au fost terminate cu success pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela  Moammer Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.
 Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, s-a intalnit insecret cu seful nostru de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987. 
Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in  momentul in care echipa Dea condusa de T. Melescanu care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parase cladirea...
Marin Ceausescu a fost gasit spanzurat la data de 28 decembrie 1989, in subsolul Reprezentant ei Economice a Romaniei la Viena. Mai mult ca sigur a fost ajutat sa-si puna gatul in lat. Marin Ceausescu administra fonduri obtinute din comertul cu armament, dar nu numai. Activitat ile sale din Austria includeau primirea si depunerea banilor in institutii financiare austriece, care ori erau rulati in conturi bancare aici, ori erau transferat i si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Marin Ceausescu a avut legatura cu CRESCENT, iar acest lucru era evidentiat de vizitele sale frecvente la Eisestadt, unde se aflau CRESCENT.
Aici aveau intalnirile lui Marin Ceausescu cu doi actuali politicieni romani  : Dan Voiculescu si T. Melescanu 
Va urma.


UP DATE
CIA :  United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,..
The Ceausescu operation provided hardware of ''extraordinary significance'' to the United States in the early 1980's.
 Banii au fost depusi intr-o banca elvetiana. 
The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania's trade mission in Vienna and who negotiated the sales. 
 Legatura intre serviciul american sa facut printr-un tanar diplomat
 roman ( Melescanu ) stationat in Europa si la ONU.
Ceausescu network sold the United States an advanced Soviet anti-aircraft system called the Shilka as well as mobile rocket launchers and military radar systems......Millions Offered for a Tank.
Imediat pe 22 decembrie Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara. I se ia televizorul . Nu si telefonul.
 Convorbiriile sunt interceptate de serviciul austriac. Ultima convorbire telefonica cu Melescanu ....subiectul ...ultimul cec american
 O echipa soseste in miez de noapte.......

Va urma



Ca urmare a denuntului meu pentru recuperarea banilor Ceausescu atentia
anchetatorilor si-a indreptat atentia catre moartea " prin sinucidere " a fratelui
acestuia. Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale.
El era filat zi si noapre de agentura austriaca si olandeza responsabila pentru 
 spionajul romanesc in cadrul NATO.
IN ARHIVELE OLANDEZE SA GASIT ULTIMA CONVORBIRE TELEFONICA A LUI MARIN CEAUSESCU CU MINUTE INAINTE DE MOARTE. A FOST O CONVORBIRE INTRE EL SI THEODOR MELESCANU CARE FACEA PARTE DIN GRUPUL DE SPIONAJ DELA VIENA.
Fotografii ale cadavrului si ca acesta nu prezenta semnele tipice ale unei morti prin spanzurare. Concluzia sa este fara echivoc: Marin Ceausescu nu s-a sinucis ci a fost ucis de membrii DEA din Viena.
Pe 28 decembrie 1989, acesta a fost gasit fara suflare de catre Melescanu care a anuntat personalul ambasadei, dupa ce aparent s-ar fi spanzurat de o grinda. Cer oficial autoritatilor romane deshumarea cadavrului si punerea lui Thedor Melescanu directorul SIE sub ancheta.









No comments: