Wednesday, July 4, 2012



ULTIMA ORA. DIN SURSE PRECISE PRESEDINTELE SUA
OBAMA A SEMNAT UN DOCIMENT SECRET REFERITOR
LA SITUATIA DIN ROMANIA. 
S-au dat indicatii Departamentului de stat si serviciilor 
secrete. Ambasadorul SUA a primit un telefon de urgenta de la Secretarul de Stat Clinton. 
Alerta este maxima.




UN GRUP DE GENERALI AU ADRESAT PRIN INTERMEDIUL AMBASADEI SUA O SCRISOARE 
CATRE PRESEDINTELE OBAMA !




SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !




In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!




AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA !




Scrisoarea contine informare secreta, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania in legatura cu creiera unei noi axe MOSCOVA -BUCURESTI-BEOJING
Declaratiile noului ministru de Externe arata ca politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale, pornind de la admiratia pe care o are Andrei Marga fata de Vladimir Putin si luand in calcul prioritatile acestuia: Rusia si China. Militarii se arata ingrijorati de aceste declaratii si de reactivara a retelei rusesti in Romania,
Situatia fiind grava pentru prima data generali ai armatei se implica in actul guvernamental,............. desi statutul cadrelor militate interzice implicarea in viata politica.
Presedintele SUA a fost informat ca majoritatea cadrelor de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a introduce Romania in zona de influenta
ruseasca.




Va continua pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG









Haosului din Romania i se va pune capăt intr-un fel sau altul!
Un raport CIA avertizează ca o lovitura de stat militara in Romania este foarte probabila in lunile care vin. 
Sincer, avertismentul analiștilor de la CIA nu este o surpriza. Orb sa fii, sa nu-ti dai seama ca se apropie o perioada de haos, si lucrurile sa scape de sub control. 


     Guvernarea coloneilor, reînviata.


In 1967, un grup de militari de dreapta au înlăturat guvernul pro-comunist care se pregătea sa aducă Grecia sub aripa URSS. Militanții de stânga au fost arestați in masa si mulți au fost executați fără judecata. Guvernarea coloneilor a durat 7 ani, a fost sprijinita oficial de către SUA si a păstrat Grecia sub umbrela NATO.


Situația politică de azi din Romania este la fel de grava ca cea din 1967.din Grecia
Romanii prin Ponta si-au făcut-o cu mâna lor!
Grecia, pasul unu. România, pasul doi.
Vor fi cu siguranța manifestații de stradă, iar ele vor fi cu siguranța strivite brutal. Altă cale nu este!
Cât de multa forța va fi însa necesara? Sau vom avea dictatura militara? Vom păstra măcar câteva drepturi cetățenești de bază? Sau vom ajunge la suspendarea Constituției și la legea marțială?

No comments: