Wednesday, December 5, 2012

SE APRIND DIN NOU LAMPITELE MINERILOR !


 Un actoras Victor Nicolae devine editorialist scriind saptamanal cronica politica .....
   Spun actoras pentru ca actor nu a fost niciodata. Spun editorialist pentru ca scriitor nu a fost niciodata. Victoras  scrie saptamanal acelasi articol uitand ca la putere au ajuns oamenii lui ,cu viziune clara si cu un ordin calar.....iesirea din EU si intrarea in fostul perimetru rus. Fiind ocupat cu cruciada anti basciana , actorasul 
 nostru, sau scriitorasul nostru se face ca nu vede  nimic, 
                        FASCIZAREA ROMANIEI
  Doua stiri uitate..... de editorialistul eternizat la New York Magazin.  Oficialităţile pontiste au întreprins urgente demersuri în vederea restituirii către revoluţionari a indemnizaţiilor lunare pe întregul an,  si a doua ştire: revoluţionarii au solicitat aprobare pentru ca în ziua de 13 decembrie să organizeze o manifestaţie împotriva DNA şi ANI......atac direct la principale instituţii ale statului de drept. 
Victoras nu vede lampitele de miner aprinse la lumina zilei..Preconizata manifestare în faţa sediului DNA, expresiile ameninţătoare la adresa altor instituţii ale statului de drept, ne duc cu gândul la situaţia din Germania anilor 1934-1936  Acest tip de terorism....combinatie fascista cu lampita de miner.
 Minerii victoriasi pregatesc batele..... Poate alegerile ce bat la uşă vor cerne minţile  si cei care au repudiat culoarea roşie, vor salva onoarea democraţiei româneşti  şi de această dată. Poate vom scapa si de victorasi.

No comments: