Tuesday, February 15, 2011

SFARSITUL NEDEMN AL UNUI PRESEDINTE !

@ ETC
Amestec vorbele sau scrisul cu faptele ., Roadele actiunilor mele sunt mai mult decat evidente dar sunt cenzurate de servicii. Am creiat uriasul scandal ICR New York prin trimiterea politiei la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica organizata de statul roman. Datorita denuntului meu Basescu a fost introdus ca martor in procesul celui mai mare traficant din istorie Victor Bout. Procesul va avea loc in Septembrie. El nu poate avea loc fara participarea presedintelui roman…toate armele transportate de Bout fiind fabricate in Romania si poarta aprobarea si semnatura lui Basescu. Inainte de extradarea lui Bout i-am luat impreuna cu sotia mea Kiyoko un interviu in Tailanda. Am avut o discutie out -camera in care m-a asigurat ca in cazul deschiderii unui proces impotriva sa, il va implica pe Traian Basescu direct si va cere punerea sa sub acuzare.
Datorita scriisorii mele catre Sarkozii sa redeschis dosarul Rouen unde criminalul Traian Basescu a incendiat 46 de vapoare iar apoi a schimbat probele.
Am desvaluit transportul de armament romanesc special in Africa unde arme Ak-47 sunt vandute la un sfert de pret. Interpolul ONU este pe fir si se pregateste chemarea lui Basescu in fata unui tribunal international. Aceste arme au cauzat moartea a milioane de persoane si refugiati.
Trimiterea Dosarului Criminal si Terorism Basescu catre Fbi are efectul scontat si garantez pentru Basescu un loc linistit cu masa, casa si in ingrijire medicala gratuita. Se pare ca el va avea de ales intre o institutie romaneasca , franceza sau americana. In cazul in care va fi acuzat de un tribunal international pentru genocid si crime impotriva omenirii poate sa-si termine existenta intr-o inchisoare elvetiana.
Cei care cred ca doborarea helicopterelor si uciderea a 60 de soldati si piloti purtand uniforma americana va fi uitata se inseala amarnic. Denunturile mele sunt facuta in calitate de ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme. Sunt cetatean american si japonez si fac si eu ce pot.
Pentru inforrmatii suplimentare deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG

No comments: