Tuesday, July 10, 2012

PRINTUL NICOLAE UN REGE ADEVARAT ANTICOMUNIST AL ROMANIEI !


Sosesc de la Londra . Am avut o lunga convorbire cu
Printul Nicolae. Am fost socat de onestitatea lui.
Un tanar cu o minte si o educatie aleasa. Ca sa fiu sincer nu stiu daca reintoarcerea la monarhie pri Printul Nicolae este o solutie. Dar macar este o incercare.
Problema principala este.....clasa politica. Printul
se gandeste la decomunizarea Romaniei si la o intoarcere a sistemului de valori. Valorile sus....neamul 
prost jps. O Romanie pentru toto asigurata de un adevarat arbitru politic.


July 10, 2012 5:11 PM 
 Robert Horvath said...
PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI. 

Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic,social si rasial. Suntem numiti tiganii Europei. Un popor cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinara pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devanind un fel de turma, usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Lipsa de cultura a neamului prost ,inlocuieste cultura. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent cand o natiune europeana,in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, refuza geografia si destinul istoric. 
Primul pas care trebuie facut pentru a iesi din aceasta fundatura, care pare fara iesire, este intrarea in legalitate.  In primavara lui 1992, regele Mihai venea in Romania, pentru a doua oara dupa caderea comunismului, sa sarbatoreasca aici Sfintele Pasti. "Intr-o imagine devenita istorica, Maiestatea sa iesea in balconul hotelului Continental pentru a-l prezenta oamenilor pe nepotul sau, printul Nicolae, drept mostenitor al tronului. Simpaticul si elegantul baiat care a fascinat atunci multimea adunata pe strazile Bucurestiului - posturile de televiziune occidentale vorbeau de aproximativ un milion de participanti - avea doar 7 ani.Multi il priveau insa ca pe o speranta a Romaniei. Vedeau in el salvarea pentru o tara incapabila de a se dezmetici din cosmar." 
Sa vedem cine este acest print care vorbeste romaneste, are 23 ani, si traieste deocamdata la Londra. 
Printul Nicolae de Romania, viitorul rege, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai Regele Romaniei. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul minunatelor manastiri moldovenesti. 


Constitutia din ‘23 Despre Rege. 

Art. 77. - Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. Coboritorii Majestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului. 
Art. 85.-Nici o modificare nu se poate face Constitutiunii. 
Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron.


July 10, 2012 5:11 PM 
 Robert Horvath said...
PRINTUL CHARLES SI TOATE CURTILE EUROPENE
SPRIJINA NOUA LINIE MONARHICA ROMANA




Stimate domn Robert Horvath Deva
Ideia instaurarii monarhiei prin Printul Niculae este valoroasa si merita analizata
cu toata atentie. Este evident ca va fi sprijinita de toate curtile regale.
Varul meu Nicolae a-mi este foarte apropiat. Este un tanar educat ,inteligent si onorabil. Face eforturi laudabile sa invete romaneste si sa fie pregatit pentru aceasta misiune atat de importanta.
Am avut discutii indelungate pe aceasta tema cu el. 
Situatia din Romania poate fi inbunatatita spre binele general. Romanii, care a-mi sunt atat de apropiati merita tot binele.
Dar totul depinde de alegerea si vointa natiei.
Va multumesc pentru vorbele calde. 
Printul Charles


July 10, 2012 5:16 PM 
 Robert Horvath said...
@ In aceste zile voi posta un
istoric mesaj adresat Romaniei de Printul Romaniei
Se vrea o monarhie neinfiltrata de Duda , comunisti si
securisti .................

1 comment:

ghita1964 said...

Interesant! Poate discutăm mai mult pe această temă!