Thursday, November 29, 2012

DEMISIONARII INSTITUTULUI ANTICULTURAL ROMAN DAU O NOUA PALMA ROMANIEI !


                   NEW YORK TIMES

http://www.nytimes.com/2012/11/28/movies/shake-up-in-romania-changes-a-film-festival-in-new-york.html

Cea mai importanta publicatie americana dedica trei sfert de pagina Corinei
 Suteu si publica o uriasa fotografie ....a celei mai urate femei si mai transpirate
 femei din istoria artei romanesti.... si chiar universale. Important nu este cum arata
 aceasta aratare ci raul si mizeria care ads-o imaginii artei si Romaniei, sponsorand
 pornografie, experimente de gang, inbecilitate..... culminand cu expozitia antisemita, .....  cunoscuta ca Scandalul ICR New York. 
Nu cred ca supravietuitorii lagarelor de concentrare sau Anti Defamation League vor uita usor uriasa menora  pictata cat un perete de galerie , pe care sa scrijelit cu rosu ....FUCK....sau evrei religiosi impreunanduse cu elefanti aveau tatuate pe brat semnul...SS. Nu mai vorbesc de arborarea zvasticii hitleriste. 
Acesta a fost felul de arta promovata de Patapievici si bratul de incredere Corina Suteu, directoarea deloc regretata, a centrului anticultural si antiromanesc.
Deschdeti :        http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
 Urmariti politistii americani chemati de subsemnatul ....veniti in miez de noapte inainte a patrunde in forta, in galeria aflata la parterul cladirii de 16 de etaje, intesate de securisti..Uun fel de hotel pentru noi nomenclaturisti veniti dupa cumparaturi....
 Fotografiile luate in timpul descinderii au fost trimese lui Culian redactorul New York care le-a trimis catre media din tara. Scandalul a devenit international dupa protestul oficial american ca si a organizatiilor evreiesti. Amintesc protestul Anti Defamation League in numele evreilor americani.....
 In curand filmul meu Desecrarea Menorei va fi transmis pe importante canale de televiziune americane, germane si japoneze. 
Editorialul cu pricina  dupa ce arunca cateva comentarii despre succesele din ultimul timp al cinemategrafiei romanesti , premiile internationala primite face un elogiu desantat , un cult al personalitatii a unei nulitati greu de egalt...numita Corina Suteu cunoscuta in mediile culturale si intelectuale datorita mirosului specific si a unui parfum prost.
 Cum se explica acest lucri. Simplu ARTICOLUL ESTE CUMPARAT. 
.Recunosc ca nu este usor de probat oasemenea afirmatie, tinand seama ca lucrurile
 se fac sub masa si foarte putina lume cunoaste dedesupturile murdare din
 lumea artei si a filmului. 
 Pot proba in schimb cumpararea unui alt articol.....care mentioneaza succesul unei expozitii cu papion,inante de deschidera ei. Am trimis o scrisoare in aceasta privinta
 conducerii NY Times cerand o ancheta redactionala.

          VA URMA 
                           " Milioane de dolari furati de banda ICR"

  Robert Horvath Deva    cineast New York

No comments: