Wednesday, May 12, 2010

CRIMA SI PEDEAPSA

DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?
( DE LA 20 ANI LA INCHISOARE PE VIATA )
Inainte de a pleca spre Rouen am petrecut doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitalla
franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile
franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece Sarkozi , presedintele francez
care a facut totul sa acopere urmele, sa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.
Auzind discutia sa apropiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar
a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintele Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.
LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI
( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi
Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.
REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).
Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”
RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA
Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,
Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea
dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare
ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.
Corespondenta speciala pentru Nipon Press dela Paris
Robert Horvath -Deva
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.

6 comments:

Anonymous said...

Stimate domnule Dorian Dumitrescu,
Am citit declaratia domnului ministru Vindeanu de sambata,8 mai,in urma vizitei la Mittal Galati, privind declaratia de intentie de a va vinde cota de participatie a Romaniei la CIM Krivoi Rog,si a dumneavoastra de a o cumpara,aici:
http://www.mediafax.ro/economic/romania-ar-putea-vinde-grupului-arcelormittal-participatia-detinuta-la-combinatul-de-la-krivoi-rog-6101520
-----------------------------------------------------------
"În discuţia cu reprezentanţii ArcelorMittal am abordat un subiect foarte important care poate să dea un element de siguranţă cu condiţia dezvoltării ArcelorMittal la Galaţi, şi anume vânzarea participaţiilor pe care statul român le are la Krivoi Rog către ArcelorMittal şi de săptămâna viitoare vom începe discuţiile pe această temă", a afirmat Videanu într-o conferinţă de presă.
…………………………..
"Eu am trimis corpul de control acum câteva săptămâni să facă un inventar. Într-adevăr, dacă nu se ia o decizie în momentul de faţă totul se depreciază, se fură şi va trebui să luăm o decizie. ArcelorMittal este interesat de acest subiect şi săptămâna viitoare vom începe discuţiile tehnice. Astăzi a fost numai o declaraţie de intenţie, atât din partea noastră, cât şi din partea lor, ceea ce înseamnă că urmează să ne aşezăm la masă şi să discutăm condiţiile părţilor", a spus ministrul Economiei.
++++Las la o parte confuzia pe care a facut-o domnul Vindeanu afirmand ca ArcelorMittal este actionarul majoritar al acestei unitati,ceea ce dovedeste ca habar nu are ce este acolo!
------------------
+++++++Dupa aceea am aflat ca in aceasta saptamana soseste in mare taina la Bucuresti ministrul de externe al Ucrainei.
Am aflat de asemenea ca marti,11 mai 2010, v-ati intalnit,tot in mare taina,în hotelul lui Copos - Crowne Plaza,cu Adriean Vindeanu, ministrul Economiei, la braț cu Vlădescu, ministrul de Finanțe,cu Becali (patronul ARCOM, una dintre societățile participante la construirea CIM Krivoi-Rog) și cu generalul Florian Coldea,adjunctul SRI,pentru a negocia modul în care statul român va poate vinde rămășițele CIM Krivoi-Rog.
Am aflat din ziarul www.exploziv-news.ro :
Va urma

Anonymous said...

MAFIA ROMÂNĂ DE ARMAMENT (II)
BERCEANU și BECALI – TRAFICANȚI, PENTRU DEALERII UCRAINIENI, de ARMAMENT ȘI MUNIȚIE direct din uzinele militare de la GĂEȘTI, CUGIR ȘI SADU (uzina de armament Sadu este patronată de Gigi Becali, conexat la mafia ucrainiană prin CIM Krivoi Rog)!
12 April 2010 Articol scris de Simona FICA
Mai mulți ofițeri ce reprezintă NUCLEUL de aur al Serviciilor Secrete românești, îi indică pe Radu Berceanu și Gigi Becali (secondați de Alin Burcea, Traian Novolan, Mihai Oprea și Mihai Constanda) ca fiind artizanii unei afaceri ilegale cu arme autohtone, furnizate mafiei din Ucraina. Toți cei enumerați mai sus sunt „prinși” in DOSARUL GĂEŞTI. Povestea a inceput la SC ARCTIC SA Găeşti, din perioada supremaţiei lui Radu Berceanu la Ministerul Industriilor si continua si azi. Iată ce susţin notele informative ale Serviciilor: „Firma cu capital majoritar turcesc, ,,ARCELIC”, proprietara SC ARCTIC SA Găeşti, este specializată în trafic cu armamentul produs la Cugir şi Sadu, inclusiv la Găeşti. Traficarea armamentului şi muniţiei aferente s-a făcut si se face pe ruta România-Ucraina (unde ARCELIC este proprietara unei firme similare, dar unde are conexiuni, prin Arcom, la Combinatul din Krivoi Rog, si Gigi Becali), după care armele se distribuie ,,acolo unde este nevoie”. Adică mafia ucrainiană le vinde în lumea întreagă. Sursele noastre ne-au informat, asadar, că de această ,,afacere” se ocupă, de mai multă vreme, Traian Novolan, fost director la SC ARCTIC SA Găeşti, Alin Burcea, Radu Berceanu, Mihai Costanda, Gigi Becali (patron al Arcom dar si al Uzinei de Armament Sadu) si directorul CIM KRIVOI ROG din Ucraina, interpusul lui Becali in combinatul ucrainian si sef al PNG Olt, afaceristul (fost colonel de Securitate) Mihai Oprea. „Noi am finalizat deja dosarul şi l-am si trimis la Parchetul General, pentru că este vorba de încălcarea Siguranţei Naţionale!”, spun ofiterii de elita ai contraspionajului militar romanesc.
Puteti reciti articolul ,inclusiv comentariile,aici:
http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/437-mafia-roman-de-armament-ii.html

Anonymous said...

Continuare.
ASASINATE ECONOMICE și SUTE DE MII DE ȘOMERI pe AXA INDIA – UCRAINA, via ROMÂNIA PRĂDUITĂ
Articol scris de Simona FICA,12 May 2010
MONEDA DE SCHIMB între ȘPAGA CLANULUI NĂSTASE de la SIDEX-MITTAL GALAȚI și JAFUL CLANULUI BĂSESCU de la KRIVOI-ROG UCRAINA = ZERO LEI în CONTUL STATULUI ROMÂN!
Surse din diplomația românească ne-au dezvăluit o știre-șoc: peste câteva zile, ministrul de externe al Ucrainei vine, în mare taină, la București. Nu ca să-și bea ceaiul la Marriott, ci pentru o miză politico-industrială (tip suveică interstatală mafiotă) bazată pe acoperirea unui jaf catastrofal la Combinatul de Minereu de la Krivoi-Rog cu o așa-zisă vânzare a colosului ucrainiano-româno-rus către Mittal, indianul favorit al lui Tony Blair și Adrian Năstase (ultimul făcându-i cadou lui Mittal, pe nimic, pe vremea când Năstase era prim-ministru, Combinatul Sidex Galați). Pe de altă parte, ieri, când țara fierbea de indignare în urma anunțurilor depravate ale lui Băsescu referitoare la scăderea pensiilor și salariilor, Adriean Videanu, ministrul Economiei, la braț cu Vlădescu, ministrul de Finanțe, se întâlneau și ei, tot pe șest, în hotelul lui Copos - Crowne Plaza, cu Dorian Dumitrescu (reprezentantul Mittal Steel), cu ciobanul Becali (patronul ARCOM, una dintre societățile participante, înainte de 89, la construirea CIM Krivoi-Rog) și cu „generalul” de tablă al SRI (și lacheu de casă al lui Băsescu), adjunctul Florian Coldea (a cărui prezență oficială este nejustificată la asemenea întâlniri), pentru a negocia modul în care statul român (adică EI) îi pot vinde indianului patron al Sidex Galați, rămășițele CIM Krivoi-Rog. Toate bune și frumoase până aici, am putea crede că Videanu-Vlădescu vor să recupereze, pentru a salva, nu-i așa, România de criză, cele 1000 de milioane de dolari îngropați în investiția pe care statul a făcut-o la colosul de exploatare minereu de fier din Ucraina. Am putea crede asta dacă nu am știi, pe baza probelor, că investiția în cauză a reprezentat de fapt un mega tun dat de toți miniștrii economiei și finanțelor, din 1996 încoace, iar banii respectivi au fost redirecționați către trafic intens cu armament, în complicitate cu Poliția ucrainiană. Asupra acestui aspect vom insista într-un material viitor. Ceea ce vrem să dezvăluim acum este faptul că atât venirea ministrului ucrainian în România, cât și cina cea de taina a lui Videanu et comp cu reprezentantul lui Mittal, nu este o simplă coincidență. În fapt, avertizorii Exploziv-News din anumite institutii ale statului ne-au adus la cunostiință că se pune la cale acoperirea jafului de la Krivoi-Rog cu o tâlhărie și mai mare: Mittal cumpără pe zero lei CIM-ul din Ucraina – asigurând România că va plăti gaura lăsată acolo de toate guvernele postdecembriste, dar și-a făcut deja bagajele, intenționând – spun surse chiar de la vârful corporației, să lase în paragină Sidex-ul Galați. Pe care, pe vremea lui Adrian Năstase, la cererea ministrului englez Tony Blair, l-a primit plocon (așa cum primește acum și CIM Krivoi-Rog) și l-a adus în pragul dezastrului. Sintetizând informațiile primite din sfera intelligence, schema e simplă: Mittal-ul favorizat de Năstase să pună gheara pe Sidex Galați pune aceeași gheară, cu ajutorul camarilei lui Băsescu, și pe Combinatul Krivoi-Rog, apoi își ia catrafusele (în maxim o lună va închide Sidex) și pleacă în India. Și totul, cu prețul unei bancnote. De ZERO lei! Va urma.
Simona FICA
Puteti reciti articolul,inclusiv comentariile foarte interesante,aici:
http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/462-asasinate-economice-i-sute-de-mii-de-omeri-pe-axa-india-ucraina-via-romania-prduit.html#JOSC_TOP
Analizand mai atent acest ziar,am descoperit alte 2 articole referitoare la CIM Krivoi Rog care se pare ca este si un paravan pentru alte afaceri,mai necurate.

Anonymous said...

Avanpremieră:
PREJUDICIEREA RUSIEI, GUVERNELE ROMÂNIEI ȘI INFRACȚIUNEA SECOLULUI LA COMBINATUL DE LÂNGĂ KRIVOI-ROG DIN UCRAINA
Articol scris de Simona FICA Monday, 19 April 2010 11:06
CEA MAI MARE EXPLOATARE DE FIER DIN LUME, TRANSFORMATĂ DE MAFIA POLITICĂ ROMÂNO-UCRAINANĂ ÎN DEPOZIT URIAȘ CU ARMAMENT DE CONTRABANDĂ!
Cea mai mare construcție industrială de pe mapamond - și obiectiv strategic de importanță maximă pentru securitatea energetică a Europei și Rusiei, având în vedere că e vorba despre exploatarea celui mai mare zăcământ de minereu de fier din lume – se află pe teritoriul Ucrainei (la Dolinska, langa Krivoi Rog) și a fost realizată (printr-un amplu contract, semnat de trei țări comuniste) în exclusivitate de către Ceaușescu, prin cea mai mare antrepriză de construcții românească (singura care, la acea vreme, era specializată în construcții de acest gen în toată lumea și care, în fapt, era o extensie financiar-industrială a fostei ICE Dunărea, a Securității și DIE), numită ARCOM.
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu s-a materializat printr-un Decret, iar România și Uniunea Sovietică au obținut, astfel, monopolul total asupra incredibilului zăcământ de fier. După 20 de ani de la lovitura de stat din decembrie 89 și desființarea URSS, din Combinatul CIM Krivoi Rog (de trei ori mai mare, ca suprafață, decât Bucureștiul) n-au mai rămas decât rămășițe, și nu pentru că Ucraina ne-ar fi limitat accesul la exploatare, ci pentru că, în complicitate cu toate Guvernele României postdecembriste (puternic conectate și conexate la Mafia ucrainiano-rusească), CIM a fost prăduit bucată cu bucată, sub oblăduirea ARCOM (pe care a pus gheara ciobanul infractor Gigi Becali), iar o filială a sa este folosită, de 20 de ani, ca interfață și paravan al unei contrabande internaționale fără precedent cu arme, trafic de armament care se face cu complicitatea unor personaje cheie din instituțiile statului român, dar și ucrainian. În tot acest timp, din România către Krivoi Rog s-au scurs sume IMENSE de bani (la un calcul matematic simplu a reieșit că, doar din 1996 până în prezent, totalul banilor trimiși de către Ministerele Economiei și Finanțelor spre Ucraina reprezintă de șapte ori rezerva bugetară anuală a României!). Jaful a fost sporadic investigat de presă, și s-a axat doar pe pierderea, timp de două decenii, a acestor bani. După o anchetă minuțioasă și cercetarea a mii de documente, Exploziv-NEWS este în măsură acum să prezinte concluzia finală referitoare la acest subiect (concluzie care ne determină, atât în calitate de organ mass-media, cât și în cea de contribuabili, să acționăm în instanță atât Statul Român, cât și Ucraina): sumele amețitoare „scurse” din vistieria României către CIM Dolinska – Krivoi Rog NU EXISTĂ DECÂT SCRIPTIC, ÎN REALITATE TRAFICANȚII ROMÂNI DE DROGURI ȘI ARME CE ȘI-AU FĂCUT CUIB ÎN UCRAINA, CU COMPLICITATEA AUTORITĂȚILOR DE ACOLO, NU AU DAT, CI AU PRIMIT ACESTE SUME, IAR CEEA CE AU FĂCUT ABSOLUT TOȚI MINIȘTRII ECONOMIEI ȘI AI FINANȚELOR, DE 20 DE ANI ÎNCOACE, SE CHEAMĂ, SIMPLU: CEA MAI MARE SPĂLARE DE BANI DIN LUME! Iar când acești contrabandiști se numesc: Victor Ciorbea, Radu Berceanu, Gigi Becali, Theodor Stolojan, Eugen Dijmărescu, George Danielescu, Florin Georgescu, Mircea Ciumara, Daniel Dăianu, Decebal Traian Remeş, Mihai Nicolae Tănăsescu, Ionuţ Popescu, Sebastian Vlădescu, Varujan Vosganian, Călin Popescu-Tăriceanu, Dan Ioan Popescu, Codruţ Şereş, Adrian Năstase și Mugur Isărescu, plus o armată de generali din SRI și SIE, atunci afacerea poartă marca unui grup de crimă organizată, unic în peisajul penal din lume prin faptul că este vorba despre foști și actuali demnitari români. Dacă aceste lucruri s-ar fi întâmplat pe vremea lui Ceaușescu, toți ar fi sfârșit prin condamnare la moarte. Prin împușcare. Acum, la Dolinska se aud doar împușcăturile rakeților ucrainieni, ce ucid bieții paznici români ai CIM sub ochii șefului suprem al poliției din Ucraina, complice și el cu cei enumerați mai sus la nenorocirile de acolo.

Anonymous said...

+++Sunt documente,probe,marturii, fotografi,memorii si sesizari (toate aduse la cunostinta domnului Vindeanu si domnului Boc si comisiilor de abuzuri de la Senat si Camera Deputatilor si DNA-ului si Presedintiei si mass-mediei).
+++Mai sunt zeci de articole aparute in presa vremii incepand cu 2003.
+++Inchei lista cu cele 2 reportaje difuzate pe PROTV-Romania te iubesc,din 14 martie si 9 mai 2010.Daca nu le-ati vazut le puteti vedea,inclusive comentariile extra,aici,
Cel din 14 martie:
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-krivoi-rog-o-investitie-de-1-miliard-de-dolari-pierduta.html
Cel din 9 mai:
http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iubesc-krivoi-rog-colosul-care-inghite-din-banii-tarii/60422134
Nu pot decat sa inchei prin a va spune ca la Dolinsca,unde se afla de fapt CIM Krivoi Rog,au fost oameni care au monitorizat toata activitatea frauduloasa a conducerilor celor 3 filiale,care au avut curajul sa strige “HOTII” fiind concediati pentru asta,si care au adunat o cantitate suficienta de documente falsificate,probe,marturii si fotografii.Toate acestea au fost transmise la institutiile statului mentionate mai sus iar rezultatul a fost TACERE MORMANTALA si lipsa totala de reactie deoarece nimeni nu trebuie sa stie nimic despre aceasta HOTIE la drumul mare.
In urma citirii materialelor de mai sus a devenit evidenta si explicatia,simpla,a tacerii si lipsei de reactie.
Nu am reusit sa aflu ce ati hotarat la cina cea de taina de la Crowne Plaza, poate imi spuneti dumneavoastra,dar mi-am facut datoria sa va previn de smecheria care vi s-a pregatit.
Daca veti considera ca va ajuta baza de date de care v-am vorbit mai sus,si daca aveti curiozitatea sa luati legatura cu cei care stiu tot ce s-a petrecut si se petrece la CIM Krivoi Rog, nu aveti decat sa-mi raspundeti la acest mesaj si voi fi gata sa incepem o colaborare reciproc avantajoasa.Avantajoasa pentru dumneavoastra pentru ca veti sti situatia reala si corecta a combinatului si pentru mine ca voi reusi sa impiedic acoperirea jafului combinatului prin vanzarea lui dumneavoastra.Cu deosebita consideratie si stima,
Bogdan Marinescu.

Anonymous said...

Așadar, începând de azi, Exploziv-News demarează cea mai amplă anchetă jurnalistică bi-statală, dezvăluirea nucleului financiar și terorist made in România-Ucraina fiind adusă deja – prin colaboratorii noștrii din Rusia – regimului de la Moscova, Rusia fiind și ea grav prejudiciată de închiderea Combinatului din Ucraina, dar mai ales de atentatele împotriva înalților demnitarilor ruși, săvârșite cu arme din depozitul româno-ucrainian de la Krivoi Rog.
Puteti reciti articolul ,inclusiv comentariile,aici:
http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/443-prejudicierea-rusiei-guvernele-romaniei-i-infraciunea-secolului-la-combinatul-de-lang-krivoi-rog-din-ucraina.html
Va propun sa analizati si acest extras din primul articol pe care vi l-am recomandat:
“se pune la cale acoperirea jafului de la Krivoi-Rog cu o tâlhărie și mai mare: Mittal cumpără pe zero lei CIM-ul din Ucraina – asigurând România că va plăti gaura lăsată acolo de toate guvernele postdecembriste, dar și-a făcut deja bagajele, intenționând – spun surse chiar de la vârful corporației, să lase în paragină Sidex-ul Galați.”
Dupa cum observati,se vorbeste despre acoperirea jafului de la CIM Krivoi Rog.Este perfect adevarat.Din 1998,de cand s-au sistat lucrarile la combinat,si pana in prezent,Guvernul roman a mentinut cele 3 filiale ale antreprenorilor ARCOM,ARCIF si UZINEXPORT,chipurile pentru a pazi si a asigura integritatea obiectelor construite si nepredate beneficiarului,intregii furnituri ramasa pe stoc (materiale de constructie,materii prime,subansamble,confectie metalica, conducte tehnologice si utilaje),pentru a pastra in stare de functionare statiile si substatiile electrice si a statiilor de pompe de drenaj si pentru a executa lucrari de revizie si intretinere la toate utilajele montate in complexul 1 de pornire pentru a le mentine in stare de fiabilitate (conform HG 643/1999),si cu obligatia Ordonatorului de credit sa verifice stadiul de realizare a sarcinilor de mai sus,conform Normei metodologice Nr. 12076/1999 emisa de M.L.P.A.T.,la fiecare avizare trimestriala a deconturilor celor 3 filiale.In fapt si in realitate,filialele nu au facut absolut nimic din sarcinile trasate de HG 643/1999 (cu exceptia mentinerii in stare de functionare a statiilor de pompe de drenaj),singurul lor scop fiind acela de a vinde ilegal,pe piata locala,tot ce se putea vinde,banii incasati intrand in buzunarul lor si ai celor care i-au mentinut acolo.La o evaluare corecta a ceea ce a mai ramas si starea in care se afla ceea ce a mai ramas,concluzia va fi una trista.Ce mai poate fi bun dupa 14 ani de intepenire in nemiscare a tuturor utilajelor si echipamentelor electrice peste cate s-au suprapus si deprecierile rezultate in urma succedarilor anotimpurilor (arsita,ploi,ger,inghet,arsita,ploi,ger,inghet,de 14 ori).