Saturday, May 29, 2010

MEMORIU ADRESAT DIRECTORULUI CIA , LEON PANTTA CU OCAZIA VIZITEI DE LA BUCURESTI

PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU LA UN PAS DE SCAUNUL ELECTRIC !

Acum cateva minute am primit de la Ambasada SUA de la Bucuresti confirmarea
scrisorii trimise catre DIRECTORUL CIA LEON PANETTA aflat intr-o vizita in Romania.

Domnului Brian Lutz Attaché, U.S. Secret Service ( AMBASADA SUA -BUCURESTI ) cu rugamintea de a fi predat de urgenta lui L. Panetta directorul CIA inaintea intalnirii cu Presedintele Romaniei Traian Basescu.
DIRECTOR CIA
Domnule Leon Panetta
( fragment )

Kassar a incercat sa vanda de 12.000 de arme şi două milioane de runde de muniţie fabricate in Romania FARC - cu înţelegerea faptului că armele vor fi folosite împotriva elicopterelor americane în Columbia. În februarie anul trecut a fost condamnat la 30 de ani. Cazul lui Bout este similar si intr-un fel si mai grav. Viktor Bout a încercat să vândă 700 de rachete sol-aer fabrricate la UZINA METALURGICA PLOIESTI pentru a FARC, pe care Statele Unite la desemnat ca o organizaţie teroristă.
Dupa arestarea lui Bout am descoperit cu stupefactie ca totusi rachetele romanesti au ajuns in Columbia. Un purtator de cuvant al guvernului Columbian anuntat nu de mult ,ca in depozitele capturate sau gasit rachete romanesti. Un raport ONU face referinta la acest caz.
Domnule Director al CIA
IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN SI ZIARIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRANSPORT ILEGAL DE ARME, VA ROG A DESCHIDE O ANCHETA. TINAND SEAMA CA RACHETELE FABRICATE IN ROMANIA AU DOBORAT HELICOPTERE AMERICANE, DUCAND LA MOARTEA SI RANIREA GRAVA A PILOTILOR SI A SOLDATILOR US, VA ROG A ACTIONA CU MAXIMA URGENTA. PENTRU FAPTE DE OGRAVITATE DEOSEBITA ESTE RECOMANDABIL PEDEAPSA CAPITALA. NOUL TRATAT DE EXTRADARE INTRE SUA SI ROMANIA CREIAZA PREMIZELE ADUCERII SI JUDECAREA CELOR VINOVATI DE CRIMA IN SUA.

Mentionez ca in cursul acestei zile am cerut OFICIAL SI NOTARIZAT punerea sub acuzare pentru crima a cetateanului Roman T.Basescu
______________________
MICHAEL J. GARCIA
United States Attorney
UNITED STATES DISTRICT COURT
SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
UNITED STATES OF AMERICA : INDICTMENT for TRAIAN BASESCU
COUNT ONE:
CONSPIRACY TO PROVIDE MATERIAL SUPPORT OR
RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION.
Va multumesc.
Robert Horvath Deva ziarist SUA
Va rog a confirma primirea scrisorii si a documentelor pertinente.

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com
DESCHIDETI : EXPLOZIV NEWS
:http://www.exploziv-news.ro/abc/486-a-criminal-conection-t-bsescu-v-bout-r-reyes.html

No comments: