Tuesday, June 15, 2010

SALVATI ROMANIA SI VIITORUL COPIILOR VOSTRI !

SALVATI ROMANIA SI VIITORUL COPIILOR VOSTRI !

CADEREA MOTIUNII DOVEDESTE CARACTERUL CLASEI POLITICE SI INPOSIBILITATEA REZOLVARII CRIZEI POLITICE SI ECONOMICE.
ESTE NEVOIE DE UN NOU INCEPUT. NU VREAU SA CONVING PE NIMENI.
ROMANII AU DE ALES INTRE O RELATIVA PROSPERITATE SI CERTITUDINEA DE A MURI DE FOAME. SINGURA SPERANTA ESTE :
REVENIREA LA MONARHIE PRINTR-UN REGE TANAR PRINTUL NICOLAE.  
ACESTA AR PUTEA ASIGURA NEUTRALITATEA POLITICA SI SPRIJIN INTERNATIONAL. EL VA ALEGE UN PRIM MINISTRU COMPETENT IN IN ECONOMIE....... FARA LEGATURA CU MAFIA REPREZENTATA DE CLASA POLITICA ACTUALA. ESTE O ULTIMA SANSA SI O ULTIMA SPERANTA PENTRU ROMANIA !
Pentru a testa propunerea am adresat o scrisoare PRINTULUI CHARLES urmas la
coroana britanica. : In cursul acestei zile am primis urmatorul raspuns. "Propunerea de revenire la monarhie prin varul meu Nicolae este valoroasa si o studiem cu atentie. Chiar daca aceasta are sprijinul Curtilor Europene in ultima istanta totul depinde de optiunea si vointa cetatenilor Romaniei."

VITORUL REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICOLAE !
Constitutia din 1923 
 Art. 77. - Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. 
Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron. 
 
 PRINTUL NICOLAE este singura imaculata demna de a ocupa tronul Romaniei,ca urmas al M.S REGELUI. 
VIITORUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila. 
Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram “Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
“Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”

IN CESTE ZILE SE FORMEAZA LA NEW YORK O GRUPARE POLITICA CARE VREA SA SALVEZE ROMANIA PRINTR-UN NOU REGE . CEI INTERESATI POT CONTACTA ;
ROBERT HORVATH DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

1 comment:

Popa Ţeapă said...

Sunt Republican prin convingere,dar pana la urma as accepta si monarhia daca asa ne va fi mai bine. Oricum clasa politica m-a dezamagit. M-a dezamagit si PNL si PSD prin armistitiul tacit cu putera!