Friday, March 25, 2011

EXTRADAREA PRESEDINTELUI BASESCU CATRE SUA !

Emisiunea Gadea Sinteza zilei -10 intrebari pt Traian Basescu reprezita un salt Quantic. De la masaje si gadilituri sa trecut la atac la persoana. Intrebarile al pun pe Basescu la zid….chiar daca nu este deocamdata zidul de la Targoviste.
Profit de sansa si doresc sa adresez o intrebare presedintelui care reprezinta o fractiune extrem de minora a populatiei. O fac in aceiasi calitate de ziarist specializat in terorism si comert ilegal de arme…… specialitate a personajului in cauza.
Domnule Basescu Presedinte al Romaniei
Am fost anuntat oficial de catre Southern District of New York in Manhattan de Southern District of New York in Manhattan.ca procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout va incepe in Septembrie 12 ,2011. Pe lista martorilor apare numele Traian Basescu cetatean roman,.
Scrisoarea mentioneaza “Though Bout has been indicted by the Justice Department on several charges — conspiracy to kill U.S. nationals, conspiracy to kill U.S. officers, conspiracy to acquire and use an Romanian anti-aircraft missile, and conspiracy to provide aid and arms to terrorists.”
Va intreb daca ati fost informat ca aveti calitate de martor si vitor inculpat in acest proces si daca veti veni la New Yok de buna voie sau statul american va cere extradarea dumneavoastra ?
Robert Horvath Cineast SUA

No comments: