Saturday, April 2, 2011

INTALNIRE CU CONSULUL ROMANIEI LA NEW YORK !

Consulatul General al Romaniei

New York

Stimate Domnule Parjol

Va astept cu nerabdare sa ma vizitati la studioul meu de film si televiziune.

Pregatesc cu aceasta ocazie o surpriza de proportii.

Va voi prezenta un material video care va arunca in aer regimul dela Bucuresti.

Veti vedea cum serviciul romanesc incearca sa aresteze un ziarist american pe teritoriul SUA. Mentionez ca in calitate de cetatean american am prezentat acest material vizual FBI-ului si Departamentului de stat.

Veti vedea cu ochii dumneavoastra urmatoarele : La serbarea Zilei Nationale a Romaniei organizata de consulat , in timp ce luam interviuri invitatilor romani si straini se indreapta spre mine trei politisti americani. Vazand ca filmez si ca am ecuson de presa a-si cer scuze si explica ca au fost chemate de autoritatile romane sa aresteze o persoana care disturbeaza festivitatea . Vazand ca continui sa filmez unul din ei asi ascunde fata cu chipiul iar altul a-si acunde fata cu uniforma. O iau la fuga apoi inspaimiantati in timp ce unul cade in rasetele invitatilor corpului diplomatic invitati

si a sutelor de invitati romani si strain. Va asigur ca aceste rasete au fost o palma

peste obrazul fara rusine a diplomatiei Basescu.

Mentionez ca acest fapt cu totul inedit a avut loc la Public Library de pe 5 Avenue.....care din cunostintele mele este teritoriul nostru, al Statelor Unite ale Americii.

Un asemenea act fara precedent in istoria diplomatiei si a servicilor secrete nu putea avea loc fara ordinul sau aprobarea presedintelui Basescu. A fost o actiune bine oeganizata si premeditata.

Va amintesc domnule reprezentant al statului Roman ca libertatea de expresie este garantata de constitutia SUA si a inpiedica un ziarist sa-si exercita meseria va costa statul Roman multe milioane de dolari.

Dupa achitarea cheltuelilor de judecata voi intrebuinta banii obtinuti pentru creiarea unui adevarat centru cultural in locul ICR.,unde se va vorbi .....romaneste.

Pana la intalnirea noastra va rog deschideti pe inernet ORDIN DE RESTRICTIE New York Magazin unde scriitorul Victor Nicolae un martor ocular descrie actiunea huliganica .

Cu aceasta ocazie va voi prezenta oficial guvernului dumneavoastra DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM TRAIAN BASESCU remis de mine catre FBI. Partea neconfidentiala a dosarului poate fi asesata pe

http://devanewyork.blogspot.com/

Va garantez ca am pregatite si alte subiecte terminale pe care sper sa le discut cu dumneavoastra.

Cu deosebit respect


Robert Horvath DEVA

Presedinte Devartes Film International Tokyo -New York

No comments: