Saturday, April 9, 2011

ULTIMATUM !

Ambasada Romaniei

Domnule Ambasador
MATERIALUL VIDEO REPREZINTA DOCUMENTUL UNUI ATAC HULIGANIC DE O VIOLENTA DEOSEBITA IMPOTRIVA UNUI ZIARIST SI CETATEAN AMERICAN.
EL A FOST ORDONAT SI CORDONAT DE CONSULUL PARJOL. BRUSCAREA, INCERCAREA DE A PRELUA APARATUL VIDEO, FURT DE PROPRIETATE.....SUNT
INREGISTRATE SI VOR FI PREZENTATE PE YOU TUBE.
RAMANEREA ACESTUI INDIVID EXREM DE DUBIOS LA CONDUCEREA CONSULATUL ESTE O PRIMEJDIE
SI ESTE O NOUA PALMA DATA IMAGINEI IN LUME.
IN CAZUL IN CARE CONSULUL NU ESTE SCHIMBAT VA LUATI O GRAVA RASPUNDERE.
PS In afara de materialul editat care va fi prezemtat pe You Tube va voi trimite un material brut -needitat oentru analiza. El va fi przentat in tribunal si este o proba penala.




SEZIZARE SI ULTIMATUM ADRESAT GUVERNULUI ROMANIEI
In decursul zilei de 8-4- 01 mi sa interzis participarea si filmarea unui eveniment la ICR New York la care a participat politologul Vladimir Tismaneanu .
Nu am primit nici-o o explicatie verbala sau inscris impotriva acestei masuri discriminatorii si ilegale.
Cu aceasta ocazile garzile apartinand Consulatului au depasit in brutalitate
chiar si garzile depe vremaea lui Ceausescu. Intreaga actiune huliganica este
filmata si va aparea pe.... you tube.
Din momentul in care am cerut reintroducerea limbii in activitatea ICR mi sa interzis orice participarea la activitatea acestui centru anticultural si antiromanesc.
Intradevar eu sunt autorul moral al de acum celebrului scandal ICR..... prin
chemarea politiei americane la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica arganizata la New York. Aceasta expozitie nu a fost romaneasca ci una araba a cetateanului irakian Omar Amwar Ambaky, asa numitii artisti romani
fiind doar recuzita si diversiunea.
Studioul meu de televiziune si de film aflat in centrul metropolei americane a fost spart de doua ori........ iar serviciile au incercat sa ma aresteze chiar pe teritoriul american ( Public Library ,5 Avenue ) Din nefericire pentru Basescu totul este inregistrat .....video. Incercarea de a aresta un ziarist american pe teritoriul american de un serviciu strain este fara precedent in relatiile diplomatice realitatea depasind fictiunea .. Se merge atat de departe incat sotia mea Kiyoko este urmarita zi si noapte la Tokyo. Cazul este cercetat de politia japoneza.
Explicatia acestor fapte ostile este pozitia mea ostila regimului si remiterea catre FBI a DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM BASESCU.
Cladirea de 16 etaje a diplomatiei securiste este din New York este un centru de spionaj si contrabanda si legatura cu terorismul international El asigura legatura SIE sectia araba cu terorismul international. ( Expozitia AL QUEDA dela ICR a fost sponsorizata cu bani din Arabia Saudita iar autorul ei este finalist al expozitiei mondiale de la Teheran ) Este centrul de legatura cu mafia de arme romaneasca . Sezizarea mea catre Departamentul de stat SUA in legatura cu filiera BASESCU, DEGERATU , MINOVICI face parte din cablurile Wikileacs .
........ Aceasta cladire uriasa nu are un om de serviciu sa faca curatenie ....... devenind un pericol grav de infectie, pentru intregul cartier diplomatic. Sobolanii se misca in plina zi in fata intrarii iar mirosul pestilential ajunge pana la cladirea ONU, aflata in coltul strazii...vedeti video.
.......................... Reprezint de multi ani impreuna cu sotia presa si televiziunea japoneza in SUA. Scriu aceste randuri in calitate de cetatean american si japonez .
Specializarea mea este terorism si transport ilegal de arme. Stiu ce vorbesc.
ULTIMATUM
In cazul in care nu sunt contactat in urmatoarele doua zile ( 48 de ore ) ma voi adresa forurilor americane si japoneze cerand pe baza de documente pertinente inchidera acestei institutii..... periculoase.pentru un stat aliat si imaginii Romaniei in lume. I-mi iau libertatea de a da in judecata impreuna cu sotia mea guvernul Romaniei si pe presedintele Basescu personal. Va garantez in plina cunostinta de cauza ca demersul meu va avea succes
Robert Horvath Deva
Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL New York Tokyo
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
Va rog confirmati primirea si numarul de inregistrare.
PS Intentionez darea in ludecata a Consulului Romaniei la New York Parjol responsabil de atacul huliganic mai sus mentionat. Tinand seama ca acest cetatean roman se bucura de imunitate diplomatica am contactat sectia romana ( Romanian Desk ) al Departamentului de stat SUA.

No comments: