Sunday, June 19, 2011

REFUZAM AJUTORUL ECONOMIC ROMANESC. SCRISOARE DIN JAPONIA .

Presedintele Romanie
Stimate domnule Traian Basescu

Dupa cum probabil realizati sunt cetatean al Imperiului Nipon. Ma numesc Kiyoko Horvath. Nu demult guvernul Romaniei mi-a ofensat inteligenta anuntand un ajutor economic pentru Japonia ca urmare a calmitatii naturale de proportii greu de imaginat.
Intradevar intr-o tara care repara o autostrada dupa cutremur in sase zile si nu a cunoscut batalii pentru zahar si detergent un asemenea ajutor reprezinta o palma greu
de suportat.
Printr-o Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial au fost hotărâte sumele alocate pentru această operațiune, anunță mediafax. Cantitatea de apă prevăzută în cadrul acestui sprijin este de 30.000 de litri, în valoare de 50.000 de lei, “exclusiv transportul pe parcursul extern”.Administrația Națională a Rezervelor de Stat va suporta și “ambalare, de transport pe parcurs intern, precum şi alte cheltuieli interne ocazionate de îndeplinirea acestei acţiuni” iar MAE va asigura fondurile pentru transportul apei la Tokio. Pentru această operațiune bugetul MAE a fost suplimentat cu 383.000 de lei.
Va anunt ca poporul japonez nu are nevoie de apa romaneasca si sugerez ca aceasta suma considerabila sa fie intrbuintata pentru cumpararea de banda adeziva pentru repararea trenurilor care strabat teritoriul dumneavoastra. Oricum trenurile noastra zburand cu o viteza mai mare nu pot fi reparate prin aceasta tehnologie de varf.
Sugerez cu toata seriozitatea ca acest ajutor umanitar in care transportul este de opt ori
mai mare decat decat valoarea lui sa fie oprit imediat.
Tinand seama ca armata americana stationata in Japonia ( 47.000 de militari ) ne ajuta conform unui tratat de securitate…. va rog sa nu trimiteti trupe romanesti.
Cu respectul pe care al meritati……si nu mai mult.
Kiyoko Horvath Tokyo Japan

1 comment:

Anonymous said...

Horvath, I've got a blog.
Check it out!
SimP