Friday, June 17, 2011

TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale.... este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun calificata ....Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
Iata un fragment senzational :
In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai'da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai'da members surrounding bin Laden.
SI ACUM ATENTIE
As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai'da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai'da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

http://www.implu.com/government_news/498/134975

Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american. DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
Robert Horvath DEVA for Nipon PRESS
DESCHIDETI
http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html

No comments: