Monday, July 18, 2011

CIA PROBEAZA AMBITIILE NUCLEARE ROMANESTI !

,Azi aflăm că s-au pierdut documente clasificate care țin de siguranța națională. 75 de documente ale Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, sucursala Piteşti, au fost declarate iremediabil pierdute, informează Hotnews. Documentele cuprindeau informaţii clasificate din domeniul cercetării nucleare. Este o actiune a serviciului pentru a proba ambitiile nucleare a Presedintalui Roman.Ieri s-au furat focoase pentru rachete, azi aflăm că s-au pierdut documente clasificate care țin de siguranța națională. 75 de documente ale Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, sucursala Piteşti, au fost declarate iremediabil pierdute, informează Hotnews. Documentele cuprindeau informaţii clasificate din domeniul cercetării nucleare.

BOMBA ATOMICA DE LA CEAUSESCU LA BASESCU ! ( Aceleasi inalte aspiratii - acelas dramatic sfarsit )
ROMANIA DETINE BOMBA ATOMICA! CASA ALBA SE PREGATESTE SA ANCHETEZE REGIMUL DE LA BUCURESTI
Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este de o gravitate exceptionala si a fost furnizat de catre o sursa din Ambasada SUA (agent AIEA in Romania) .Sursa afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2009 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea - incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara.
Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.
Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a fabricat arme nucleare in anul 2000.
Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.
Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.
Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.
Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul de la Bucuresti va trebui sa dea explicatii.
Robert Horvath special for Nippon News

BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !
O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
IN KUNAR , AFGANISTAN !
- URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
- BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.


BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
AFGANISTAN !

"By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month " "They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan."
Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata " secreta a lui Basescu " ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes
The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !
Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru Nipon Press


No comments: