Saturday, July 2, 2011

SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU !

VA ROG SEMNATI ACEST APEL UMANITAR CONTACTAND
http://devanewyork.blogspot.com/
ADEZIUNEA DUMNEAVOASTRA LA ACEASTA SCRISOARE POATE SCHIMBA DESTINUL ROMANIEI.

ATAC FARA PRECEDENT IMPOTRIVA ROMANIEI , A ISTORIEI SI DEMNITATII NATIONALE !

PRESEDINTELE ROMANIEI

Domnule Presedinte

A sosit momentul sa fiti impuscat. !
Nu este o figura de stil sau o exagerare jurnalistica. Dimpotriva . Atacul dumneavoastra impotriva istoriei Romaniei si a Regelui Mihai dovedesc ca lucrurile au scapat de sub control si trebue apelat la masuri de urgenta. Mentionez ca asistam la un atac fara precedent la adresa aliatilor care au luptat impotriva Axei hitleriste. Nu in ultimul trebue reliefat batjocorirea suferintelor evreilor si a altor nationalitati din aceasta perioda.
A sosit momentul sa fiti inpuscat !
Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Pentrul fimul Razboiul rece a inceput la Hotel Ambasador care documenteaza perioada din jurul Actului de la 23 August am studiat arhivele americane si am contact prin asociatia pensionarilor CIA pe martorii evenimentelor . Sunt un unic specialist al acestei perioade,
ACTUL DE LA 23 AUGUST A FOST O ACTIUNE A REGELUI MIHAI CU SERVICIUL SECRET AMERICAN OSS. LA JUMATATE DE ORA DE LA DISCURSUL REGELUI MIHAI……4 AVIOANE ALE ARMATEI AMERICANE AU TRANSPORTAT I60 DE AGENTI SUB COMADA COMANDORULUI WIESER DE LA ISTAMBUL LA BUCURESTI.
RUSII SI PARTIDUL COMUNIST AU FOST ANUNTATI IN ULTIMUL MOMEMT.
Regelui Mihai i sa promis un tratat de ocupatie asemanator Austriei, cu trupe americane, egleze, franceze si ruse de garda cu schimbul in fata palatului.
Tradarea Romanuei sa facut la Yalta si nu la Bucurest.
Sunt gata sa predau aceste documente si relatarile martorilor oculariAcademiei Romane.
Regele MIHAI a fost un erou si o personalitate marcanta a celui de al doilea Razboi Mondial.
Atacul impotriva Romaniei si genocidul impotriva cetatenilor acestei tari trebue oprit pana nu este prea tarziu pentru toti.
Fac un apel la demnitatea dumneavostra . Parasiti vaporul care se scufunda si veti fi iertat. A sosit momentul adevarului pentru dumneavostra si pentru cetatenii acestei tari. Nu mai este loc de intors.

Domnule Presedinte al Romaniei Traian Basescu

A sosit momentul sa fiti impuscat !
Cu toata sinceritatea
Robert Horvath Deva cineast
Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

1 comment:

SimP said...

Robert,
try to keep your cool. Daca esti prea "aprins" lumea te ia in deradere. Spune ce ai de spus "cu picatura" si vei fi mai credibil decat daca dai drumul "la potop".
Incerc sa te ajut sa nu iti strici renumele bun de pe blogul Roxanei.
Daca insisti prea mult, risti sa obosesti audienta. Tu spui ceva, nu esti bagat in seama... nu-i bai. Nu incerca sa captezi tot dialogul de acolo. Vii si maine cu ce ai de zis. Asa eviti sa fii "too much"-ul care iti poate atrage riposte jignitoare din partea unora, pe care cu toata stima pe care ti-o port nici eu nu voi putea sa-i contracarez.
In speranta ca ma vei intelege in sensul pozitiv al sfaturilor mele, iti spun: Bine zici doar is too much, brother!
Acest comentariu e doar pentru tine deci nu vad utilitatea sa-l lasi sa apara pe blog.
SimP (aka Stejarul)