Friday, February 24, 2012

UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA ! PRIMUL MINISTRU RAZVAN UNGUREANU DAT PE MANA SERVICIULUI FRANCEZ !





       UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA !
      PRIMUL MINISTRU RAZVAN UNGUREANU DAT PE MANA SERVICIULUI 
               FRANCEZ !  
http://devanewyork.blogspot.com/             
                      Consulat Général de France à New York
                       Philippe Lalliot
                        Consul général 
                                             Excelenta
      Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
  in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
  Va rog sa-mi acordati  urgent o audienta. Subiectul este activitatea organizatiei teroriste AL Queda in Romania si pericolul pe care al reprezinta pentru Franta si aliatii sai. Informatiile sunt confidentiale . Sper ca la intalnire sa participe un agent Direction Générale de la Sécurité Extérieure, or DGSE. 
Va trimit in advans Dosarul Razvan Ungureanu fost sef  al Serviciului Extern actual
 Prim Ministru al Romaniei. Dosarul reliefeaza o intelegere secreta intre serviciul romanesc si organizatiile teroriste inclusiv sprijin logistic . El a fost obtinut de zeci
 de specialisti arabi ramasi in organizatie depe timpul lui Ceausescu.
 Mentionez ca am cerut oficial o intalnire cu reprezentantii romani dar am fost refuzat.  Documentez legaturile directe al actualului Prim Ministru cu Al Queda si 
eliberarea unei celule teroriste. Dosarul reliefeaza faptul ca BUCURESTIUL A DEVENIT CENTRUL OPERATIONAL SI FINANCIAL AL QUEDA. 
Afirmatia se bazeaza pe declaratia oficiala a guvernului SUA.
Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
 :As of mid-2009, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe.... BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.
 Tinand seama ca in Romania functioneaza zeci de intreprinderi comerciale Al Queda si sute de teroristi sunt trenati pentru atacuri impotriva teritoriului Frantei va rog sa ma contactati de urgenta. 
Sper ca tratatul de extradare Roman-Francez 
 sa fie folosit cu eficienta in cazul cetateanului roman Razvan Ungureanu .
 Cu deosebit respect.
 Robert Horvath  Deva   Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo
 Date de contact :
http://www.devagallery.com/
Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda
 CITITI DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/
Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.
Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 (teroristi) irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.
DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/

INCREDIBIL DAR ADEVARAT,
 SUTE DE INTREPRINDERI AL QUEDA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SUB OCHIUL ATENT AL PRIMULUI MINISTRU 
 RAZVAN UNGUREANU ! 
CONFORM DATELOR MINISTERULUI JUSTITIEI AU FOST ARESTATI APROAPE 2000 DE CETATENI ARABI.
Cinci irakieni, pe care procurorii DIICOT i-au identificat ca fiind membri Al-Qaeda, căutaţi în toată lumea pentru atentatele comise împotriva forţelor aliate, sunt folosiţi în România într-o vastă reţea financiara  Teroriştii  figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale. Ei au fost eliberati la ordinul direct al fostului sef SIE.

O anchetă DIICOT
Cinci terorişti Al-Qaeda figurează în România în aproape 150 de societăţi comerciale
Numele celor cinci terorişti şi probele despre legăturile acestora cu Al-Qaeda apar într-un rechizitoriu DIICOT privind intrarea frauduloasă a acestora în România.
Lista cu membrii celulei Al-Qaeda care au derulat operaţiuni financiare în România 

OMAR FARID AHMED, 25 de ani

Rol în Al-Qaeda: Membru al grupării teroriste „ABU TIBA". A fost desemnat emir interimar al zonei Al Qaim, fiind responsabil de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al-Qaeda. Una dintre persoanele însărcinate cu securitatea în rândul organizaţiei teroriste Al-Qaeda din regiunea Karbala.

Afaceri în România: Administrator şi asociat în 23 de societăţi comerciale.

OMAR KH. ASSEY, 28 de ani

Rol în Al-Qaeda: Atacuri asupra convoiurilor aliate. Cel mai renumit atac a fost  în 2005, când  a ucis toţi membrii unui convoi de 12 maşini destinat poliţiei irakiene. Vehiculele le-a dăruit emirului Al-Qaeda responsabil pe zona Fallujah.

Afaceri în România: Asociat sau administrator în 21 de societăţi comerciale.

MUNTASIER KH. AASSI, 25 de ani

Rol în Al-Qaeda: Uciderea celor suspectaţi de colaborare cu forţele americane din Irak. E în aceeaşi grupare teroristă cu „partenerul" de afaceri din România,  Falah Salem.

Afaceri în România: Administrator sau asociat în 61 de societăţi comerciale.



FALAH M. SALEM, 38 de ani

Rol în Al-Qaeda: Membru într-o grupare teroristă afiliată Al-Qaeda Irak. Căutat de forţele americane pentru acte de terorism.

Afaceri în România: Administrator sau asociat în 27 de societăţi comerciale.
AQEEL  DHUYAB, 29 de ani
Rol în Al-Qaeda: Implicat în activităţi de terorism în favoarea Al-Qaeda Irak.
Afaceri în România:  Administrator sau asociat în 21 de societăţi comerciale.

DACA 5 TERORISTI AU 150 DE SOCIETATI COMERCIALE CAT AU 250
 DE TERORISTI ELIBERATI DE SERVICIILA ROMANESTI ?
 PROBABIL DE ORDINUL MIILOR !!!!


DICOT :Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.

Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 teroristi irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.



1 comment:

Anonymous said...

Interesant , chiar foarte interesant.Insa v-ati intrebat stimate domn ,de ce Al Quaeda n-a lovit { inca} in Romania ? Acum de cand la conducerea spionajului din Romania nu mai este generalul Plesitza fi-ei tarana usoara ...ca pietrele de moara! Poate tocmai din acest motiv noi Romania ca tara NATO ca tara a UE , ca inamic al Al Quaeda { inamic potential ...sincer nu stiu ?!} n-am fost victime a unor nebuni de arabi care sa detoneze masini capcana sau...colete de acelasi tip prin locurile aglomnerate din Bucuresti sau de aiurea din tara .Poate ca din acest motiv ne-au lasat dracului in pace ca ...avem si asa suficiente " necazuri" !Am amintit numele raposatului gen. Plesita tocmai pentru ca , acesta spunea la un moment dat ca "Sacalul"... Ilici Ramirez Carlos era bine venit in Romania cu conditia sa nu faca pe aici...nefacute. Poate ca si astia...tot din aceleasi considerente sint " lasati in pace".V-ati intrebat ?Noi n-avem turnuri gemene insa...avem suficienti oameni amarati incat ...sa -i mai si arunci in aer, chiar ca ar fi ...mult prea mult!O seara buna va doresc in continuare.