Sunday, November 25, 2012

Ziua nationala !


                     Sau cum s-a spart gheata !
 Se vorbea in soapta si la mare taina de regele Mihai. Presedintele cripto-comunist organizeaza  o zi nationala cu totul speciala . Trimite la NY la cumparatori pe sotie, seful senatului si  jumate de guvern. Sala de festivitati si chiolhane a consulatului parea un cantonament sportiv fiind intesat de garzi gata 
 sa apere noua nomenclatura,,,,,si chiara sa traga la primul semnal. Era prezent si seful statului major  si ceva preotime securista.
 La distanta de o  sarma jumate.... si un pahar de vin.......caci nu am apucat mai mult....generalul de securitate si consul general Lupes tine un discurs plin de clabuci  patriotice ,dar uita sa aminteasca de contributia monarhiei........
 Fac un lung slalom si spre surpriza generala fac un gest....irepetabil.
 Urcat pe scena ca si cum a-si face parte din program.....iau din mana securanului microfonul si cer revenirea la monarhie si numirea ICR-ului ....REGELE MIHAI !!!!
 N-o sa uit tacerea care s-alasat ... parea lung ca un secol. Apoi ca din senin sala a izbucnit in aplauze....oamenii se imbratiseau si plangeau, Aproape de scena o batrana purtand costum nationa a-si facea semnul crucii spunand .....Pot sa mor maica... am vazut-o si pe asta. Pot sa mor linistita ! Avea ochii plini de lacrimi.

No comments: