Wednesday, November 11, 2009

INFORMATII DESPRE SECURISTUL NINO PAVONI CONSUL GENERAL LA NEW YORK

( depe bloguri adunate)

-Mircea Geoană: 3 case si 3 firme în America netrecute în declaratia de avere? ... Apropos Pavoni care era atunci consilier economic este astazi Consul ...
-CONSULUL PAVONI A PRIMIT ORDIN DE SUS SA NU INTERVINA SI AFUGIT ....

-Domnul Geoana, caruia Pavoni ia botezat unul dintre copii, la considerat foarte potrivit pentru postul de consul si la recuperat in 2001. .
-Stimate Domnule Luciano Pavoni. Vreau sa mentionez de la inceput ... credeti ca fiind nasul ( ati botezat copii) marelui om politic Geoana, ...
De oferit n-as spera ca nu i s-ar mai putea oferi ceva….macar un mandat pentru deturnare de fonduri publice pentru merite deosebite in munca de partid promovand agentii practicanti SIE sub protectia distinsei D-ne Suteu la Consulatul General din New York unde Sef de tarla este nasul copiilor D-nului catindat Mircea Geoana, Petro Pavoni, alta ratacit al tranzitiei care plecat pe vremea lui Nea Nicu a uitat sa se mai intoarca din misiunea “comerical exterioara” si s-a pomenti intr-o buna zi , consul general , cu sprijinul actualului sef SIE , fost sinsistru de externe.. Brafitorii de pe la colturile 5th avenue sustin ca in toata aceasta seraprie apare si personajul Puiu Popoviciu care cica i-ar fi facut cadou lui Ungureanu un apartament vecin cu fiica cea mare a lui Dom Bassino , in Baneasa pentru favorul de a-l numi pe Pavoni Consul General la NY. Motivul ar fi, asigurarea protectiei familiei(sotia si fiica) lui Popoviciu stabilite la NY de pe vremea cand tatal socru era inca potent in CC PCR.Acest Pavoni este acelasi personaj care s-a ocupat de procurarea de carti politice pentru Elena Udrea, in complicitate cu fostul colonel DIE Ghe Dimitrescu , consulul care a oficiat la NY casatoria ad-hok dintre Cocos si Elena Udrea.
Multe si nebanuite sunt cailoe domnilor , o parte dintre ele duc la NY.
Voi reveni cu amanunte picante la mine pe blog….
-Acum trei ani, documente sosite anonim pe adresele unor redacţii informau că Mircea Geoană ar deţine trei proprietăţi în SUA, un apartament şi două case, două dintre acestea în coproprietate cu Maria Pavoni, soţia unui ataşat pe probleme economice la Consulatul General al României de la New York.


-Balaurul Pavoni vegheaza ca ordinea mostenita din anii 1947, cand la conducerea sa s-a aflat Ana Pauker, sa nu fie clintita. Prima preocupare a acelei perioade a fost exterminarea elitei diplomatiei romanesti. Ana Pauker a reusit militarizarea si "mitocanizarea" ministerului, inlocuirea unora dintre diplomati cu o banda de spioni.


-La poarta Consulatului Roman actiunile diplomatice de imbrancire si abuz verbal au fost executate de generalul de secutitate L .Pavone . Acest dinozaur al securitatii sta pe aici de pe vremea lui Ceausescu (fost sef al institutiei de comert exterior ) si este cazul sa fie degradat si trimes acasa.

-Dl Pavoni se afla in SUA la "post" inca dinainte de lovilutie , stie Dl Mihai razvan Ungureanu si .... sau cu domnul consul de la New York Nino Pavoni, nasul fiului lui Geoana, care uitase la un moment dat .


- era ofiter DIE sub acoperire. .... consul de la New York Nino Pavoni, nasul fiului lui Geoana, .

-Bastionul" SUA
. Ca tot suntem la New York, nu pot sa nu amintesc de domnul Pietro Lucian Pavoni, pentru care se trag sfori si se fac presiuni, "dintr-o anumita zona", pentru a fi numit consul general. Domnul Pavoni, posesor de Green Card, incearca sa se eternizeze in Statele Unite pe care nu le-a mai parasit din 1989 (!?).



-Ar fi vorba despre un apartament si doua case aflate, toate, in New York. Doua dintre aceste proprietati s-ar afla - potrivit documentelor - in coproprietate cu Maria Pavoni, sotia consilierului economic de la Consulatul General al Romaniei la New York. .

Despre securistii infiltrati in structurile statului
Despre Mircea Geoana am avut ocazia sa scriu in amanunt, ..... sau cu domnul consul de la New York Nino Pavoni, nasul fiului lui Geoana, ...

-Consulatul are 17 etaje si camere berechet), cu parinti si socrii, citiva si-au adus si ciinii !!! Relatia Geoana - Pavoni este nu numai de la fin la nas (i-a botezat copiii), este una de money laundering> I care si-au facut suma si au facut un pas (foarte mic) in spate. Stii cite box-uri de tigari si lazi de whisky cumpara personalul consulatului (de la magazinul diplomatilor-duty free) si cui le vind cu profit de 50-70% ?

-O cloaca de vipere SIE foste DIE(ptr ca unii sunt inca de pe vremea lui Ceausila aici) patronata de nasul copiilor lui geoana, Petro Pavoni, omul de casa al ...
-Consulatul General condus de Pavoni (nasul copiilor lui Geoana si in acelasi timp servitorul lui Puiu Popoviciu ) ne aminteste cu doua zile inainte ca se ...
-Acoperit este si Pavone si fostul lui sef Geoana. ... Stimate Domnule Luciano Pavoni. Vreau sa mentionez de la inceput calitatea mea de ziarist. ...
-Fatpul ca Mircea Geoana si-a mentinut in functii externe protejatii nu-i niciun secret. Cazul Nino Pavoni (Consul general la New York)et CO e doar un mic segment din tentaculele caracatitei securiste raspandite la nivel planetar dinainte de 1989.Dar daca tot am ajuns la litera P si micile combinatii ale "prostanacului" PSD , de ce sa nu le comentam.
New Yorkul reprezinta pentru multi potentati postdecembristi un loc propice pentru "laundry services", aici mafia securista a reusit prin interpusi de talia D-lui Pavoni sa-si puna la punct sistemul de purificare al banilor facuti in ritm de japca nationala . Firme diverse , corporatii inregistrate pe nume diferite (de care actualul Consul general cu siguranta nu este strain pentru ca la vreo 4 le tinea chiar Domnia Sa contabilitatea si evidentele) spala si reconvertesc banul talharit pe spinarea celor 20 de milioane de amarati carora actualul presedinte jucator le mai ureaza din cand in cand:" Sa traiti Bine". Cu siguranta Dl Presedinte ales pe cincinal nu se refera la majoritatea trasa in tzepile elctorale ci mai degraba la cercurile de interese ale sistemului ticalosit raspandit , de la New York la Tokyo.
VA URMA

ROBERT HORVATH NEW YORK
www.devagallery.com

1 comment:

angela said...

Zilele trecute din cladirea de pe str. Cezar Bolliac nr. 42 (cred) a fost evacuat institutul pt. studierea handicapatilor (cam asa ceva)- cativa oameni si 3 portari cel putin. Ma bucuram ca se va face din nou o scoala, asa cum era inainte de 89, cand colo am aflat cum ca imobilul, superb dar nu am cum sa va trimit poze, a fost recuperat de consulul Pavoni. Cautand pe net date despre consul am dat de articolul dvs. Stiam ca scoala a fost donata statului roman asa incat povestea pare cam ciudata. Daca va intereseaza fotografiile imi puteti scrie la cetateanul_suparat at yahoo.com.