Wednesday, November 11, 2009

SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

Stimate domnule Horvath,
 
Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 septembrie 2009, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 din 17 septembrie 2009. Ambasada a transmis mesajele respective in tara.
 
Cu stimă,
 
Adrian Tudorache
Ambasada României la Washington

 Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
"AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;" Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. "ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI....In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si dati-va demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
romania literara 2006 nr 46 in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din
Bugetul ICR.


Revista 'OBSERVATORUL CULTURAL articlol semnat Radu Barbulescu.
"I. C. R.: „MATRAPAZLÂCURI” (DE ZECI!) 
DE MILIOANE EURO"

ROBERT HORVATH USA NEW YORK
www.devagallery.com

No comments: