Saturday, December 26, 2009

PRIMA EXPOZITIE A INSTITUTUL CULTURAL REGAL ROMAN (I.C.R.R)

EXPOZITIE DE ARTA LA NEW YORK, TOKIO SI BUCURESTI.

La 10 MAI, de Ziua Nationala va avea loc la New York o exozitie personala dedicata Romaniei. La aceasta manifestare va participa Printul Nicolae si membrii diferitelor famili regale europene. Va fi o ocazie fericita pentru toti de a cunoaste si a strange mana viitorului rege. Volumul de arta "Printul renasterii""Romania" va fi lansat cu acest prilej. Locul de desfasurare va fi Chelsea cartierul importantelor galerii de arta. (In apropierea studioului meu de film). Organizatorul acestei expozitii (curator)este sotia me, Kiyoko Horvath. Trebue mentionat ca la toate expozitile care le-am avut in jurul lumii, sa arborat steagul national .

In anul 2004 am dedicat expozitia"DE LA DALI LA DEVA" Regelui Spaniei JUAN CARLOS si regelui MIHAI, Regele Romaniei. Expozitia surealista a inceput la New York si trecand prin diferite orase europene a luat sfarsit in Figueres la doi pasi de

Museul Salvador Dali. VA ROG DESCHDETI www.devagallery.com

Veti putea vedea o lucrare favorita reprezentand tricolorul, avand in centru ei, crucea martirilor si a sperantei. Lucrarea a avut un deosebit succes.

Expozitia care va putea fi vizionata la sfarsitul anului si la Bucuresti este bazata pe motive arhaice romanesti. Sper sa intalnesc inca oameni care mai cred in bine.


ROBERT HORVATH- DEVA


No comments: