Monday, October 18, 2010

FBI PE URMELE BANILOR....... CEAUSESCU ! BANII ASCUNSI IN SUA !

SENZATIONAL!

BANII LUI CEAUSESCU SUNT ASCUNSI IN SUA. FBI ATENTIONAT DE ZIARISTUL ROBERT HORVATH NIPON PRESS ,DESCHIDE O ANCHETA. PANICA TOTALA

LA BUCURESTI.!,

CEI DOI MOGULI SI FRATIVOICULESCU SI BASESCU !

AGENTI SI SPIONI AI SERVICIILOR CEAUSESCU.!

-BASESCU SPION RUS !

.VOICULESCU MOSTENITOR AI BANILOR CEAUSESCI

MOGULII REPREZINTA O URIASA CONSPIRATIE A REGIMULUI PENTRU A PASTRA REGIMUL CRIMINAL MAFIOT LA PUTERE.

BIOGRFIE COMUNA :

Presedintele de onoare Partidului Umanist declara : la momentul Revolutiei erau securisti foarte puternici, cei care lucrau in comertul exterior si in structurile de partid". Aceasta declaratie se referea la cei doi agenti ai securitatii BASESCU , VOICULESCU.

VOICULESCU

Raspunzand nelamuririi reporterului, care spune "pai, dumneavoastra ati lucrat in comertul exterior!", Voiculescu raspunde cu o seninatate de personaj cehovian: "Am lucrat, sigur ca da!". Si a facut-o asa de bine, incat este singurul care se pare ca s-a ales cu bani buni de pe urma mortii lui Ceausescu.

BASESCU

A fost nu numai spion roman la Amsterdam ci si rus. A urmarit zi si noapte de unitatea anti Kgb UM 0110 a lui Ceausescu. Amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.ripletATraian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu au fost urmăriţi si desconspirati ca agenţi sovietici.

Ceausescu a ezitat sa-i aresteMai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).


După 20 de ani, tot omul Moscovei e la conducerea României

MOGULII SUNT O URIASA DIVERSIUNE A SERVICILOR

SPECIALE.

Fara moguli Basescu nu ar fi la putere si Geoana ar fi castigat alegerile

Diversiunea mogulilor nu mai conteaza . STRADA SE VA RASCULA DARAMIND PE BASESCU. EL VA TRAGE DUPA EL PE VOICULESCU CU DOSARE CU TOT !

BANII LUI CEAUSESCU

Voiculescu a negat intotdeauna si neaga si in prezent cu inversunare apartenenta sa la fosta Securitate, dar aceasta deja conteaza mai putin, in comparatie cu serviciile pe care le-a adus structurilor ei, prin contributia sa la operatiunile AVS ("aport valutar special"), denumire sub care se ascundeau afacerile dubioase sau comisioanele percepute de politia politica comunista.

Sumele in valuta din conturile alimentate de AVS erau destinate finantarii unor actiuni externe, economice sau de alta natura ale Securitatii, pentru plantarea in Occident a unor "dizidenti" ai regimului sau a asa-ziselor "fantome", agenti cu o identitate fabricata si pentru cheltuielile rezidentelor DIE.

Dar "partea leului" se varsa in conturile lui Ceausescu., Un fost coleg de breasla al lui Dan Voiculescu de la o alta firma a Securitatii, ICE ARPIMEX, care nu si-a ascuns insa calitatea de ofiter acoperit al Directiei de Informatii Externe estima ca aceste conturi ale lui Ceausescu insumau "minimum doua miliarde de dolari".

BASESCU SUNT DOUA FATADE A ACELEASI MONEDE: SECURITATEA


ZIARISTUL AMERICAN ROBERT HORVATH A DESCOPERIT UNDE SUNT BANII LUI CEAUSESCU.....IN STATELE UNITE. FBI A INCEPUT O ANCHETA. ORELE IN LIBERTATE A CUPLULUI BASESCU VOICULESCU SUNT NUMARATE.

URMEAZA ARTICOLUL DAN VOICULESCU AGENT AL SERVICIULUI EXTERN

URMARITI

ROBERT HORVATH DEVA BLOG




No comments: