Wednesday, March 23, 2011

ROBERT HORVATH LA ANTENA 3 !

PROPUN ANTENEI 3 URMATOARELE FILME DOCUMENTARE :
Filmele descriu activitatea infractionala a actualului presedinte Traian Basescu indreptata impotriva intereselor nationale si a imaginii tarii in lume.

PROFANAREA MENOREI

Filmul descrie expozitia a artistului Omar Amar Ambaki ( finalist al competitiei mondiale antisemite organizate de Teheran – 10.000 de participanti ) la New York a doi pasi de sediul ONU. Aceasta manifestare a masinii de propagana islamica a fost organiza si sponsorata de statul roman la Institutul Cultura Roman , New York ( Presedinte de onoare Traian Basescu ).In centrul galeriei putem vedea o uriasa menora, simbolul statului Israel pe care sa manjit cuvantul Fuck. O alta lucrare semnificativa a urei de rasa, reprezinta un schimb simbolic cu caracter biblic Abraham ai intinde lui David steaua cu acelas nume primind in schimb un penis.
Trebue mentionata si participare artistilor romani care au fost intrebuintati ca diversiune si recuzita. Expozitia sa bucurat din plin de atentia presei americane si romanesti. Vezi ultimul editorial din New York Magazin
http://www.nymagazin.com/. O atentie speciala a fost acordata de prestigioasa organizatie Anti Defamation League aflata cu sediul in apropiere. Expozitie a fost vizitata de directorului venerabilei institutii Ionathan Vick care fiind puternic impresionat a trimis o scrisoare, guvernului roman. Vizitatorii au fost numerosi si chiar fost organizate vizite in grup dupa ora de inchidere. Vezi vizita unui grup al politiei metroplitane.
Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
Filmul este terminat si va fi prezentat inainte de sfarsitul anului la televiziuni americane si japoneze. ca si la un canal francez.

CRIMA SI PEDEAPSA

Filmul descrie crima din portul francez Rouen al capitanului Traian Basescu.
Acesta a incendiat 47 de vase creind uriase pagube materiale,
Filmul interviaza victimile incendiului . Memorabil in acest sens este mesajul adresat de uni tanar fracez care si-a pierdut vederea Presedintelui Romaniei
Filmul se incheie o vizita la un penitenciar francez unde Traian Basescu asi va sfarsi in liniste ultimii ani de viata dupa extradare. Deschideti proba audio in care Traian Basescu cetatean roman, recunoaste crima si faptul ca a falsificat probele pentru a deruta ancheta.
inregistrare basescu, traian basescu, http://blog.imperiaonline.me/traian-băsescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html,
Filmul in faza de producie va fi proiectat de canalul francez 5 International.

SPIONUL SECOLULUI

Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Filmul este bazat pe arhivele olandeze si belgiene.
http://devanewyork.blogspot.com/2010/07/documentale-serviciului-olandez-basescu.html .
Este o co-productie cu Haga Film

NEGUSTORII MORTII
....... BOUT,KASSAR BASESCU
Primii doi au transmis armele Basescu in jurul lumii. Kassar a primit 30 de ani Bout va primii in Septembrie tot pe atata. La acest proces Basescu este chemat martor si in curand inculpat. Filmul va avea un final dramatic. Basescu inndreptandu-se spre scaunul electric . Motivul DOBORAREA HELICOPTERELOR USA SI UCIDEREA A 60 DE PILOTI SI MILITARI AMERICANI
GANSTERI ROMANI -OPERATIUNEA TISMANEANU
Scriu aceste randuri din Mariland. Am inceput filmarile la un documentar despre un grup de crima organizata care activeaza in SUA. Sunt pe urmele celei mai mari lovituri financiare din itstoria Romaniei moderne . ( 8.000.000$ din banii din banii bugetarilor si pensionarilor ) Este vorba de deschiderea unei institutii fatoma care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati pentru” Institutului de studii post comuniste ” Maryland, din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gangsteri , in viitor celebrii Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes.
 Deschideti
http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/furt-de-30-milioane-de-dolari-la-icr.htmlProiectarea acestori fime creiate de compania mea Devartes Film International la Antena 3 poate avea succes de public si consecinte benefice pentru viitorul presedintelui. O batranete linistita, cu masa casa gratis…… Fara piscina si poate chiar un scaun ...electric.
Robert Horvath DEVA Cineast New York- Tokyohttp://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/


@http://danvoiculescu.net/blog/
POSTARE TERMINALA

ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:
martie 24th, 2011 at 12:22 pm
MOGULULE
BUCURA-TI OCHII SI SUFLETUL
DESCHIDE
http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
UN DETASAMENT DE ELITA A POLITIEI AMERICANE SPECIALIZATA IN HATE CRIME ATACA IN FORTA IN MIEZ DE NOAPTE CLADIREA DE 16 ETAJE A SECURITATII BASESCU. NEW YORK


20
ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:
martie 24th, 2011 at 12:52 pm
MOGULULE
TRANSMIT PRIN DUMNEAVOASTRA O POANTA PENTRU ANTENA3.
ACEASTA IDEIE POATE SCHIMBA REGIMUL POLITIC DE LA BUCURESTI.
ARANJATI CA IN TRANSMISIE DIRECTA SA VORBITI CU IONATHAN VICK
SEFUL DEPARTAMENTULUI EXTERN AL ANTIDEFAMATION LEAGUE.
ACESTA MA ATENTIONAT TELEFONIC PE MINE CA SI PE CULIAN REDACTORUL NEW YORK MAGAZIN DESPRE UN PROTEST AL EVREIMII AMERICANE SPUNAND “dosarul a fost trimis ambasadei SUA din Bucuresti ‘
PROTESTUL OFICIAL A FOSTADRESAT PRESEDINTELUI BASESCU SI GUVERNULUI ROMAN …….IN LEGATURA CU EXPOZITIA PROPAGANDEI ISLAMICE ORGANIZATE LA ICR NEW YORK….. ACUM DOI ANI. MENTIONEZ CA ICR ESTE IN COLT DE STRADA CU CEA MAI PUTERNICA ORGANIZATIE EVREIASCA DIN LUME ANTI DEFAMATION LEAGUE.
http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
MENTIONEZ DEASEMENEA CA SECTIA ROMANA A DEPARTAMENTULUI DE STAT SUA A FACUT UN PROTEST SIMILAR

No comments: