Monday, April 4, 2011

APARITIA UNEI CARTI SENZATIONALE : DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. ( titlu provizoriu )

Domnule Voiculescu
Apelez la colaborarea dumneavoastra. Am terminat cu ajutorul presedintelui anca in functiune cartea intitulata DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. ( titlu provizoriu )
Nu este o carte de fictiune ci se bazeaza pe faptele reale indreptate impotriva Romaniei si a aliatilor ei. Continutul cartii este descris la postarea 16.
Pe langa sezizarea catre serviciul de investigatii americane ea contine rapoarte catre Interpol si Departamentul de stat.
Este o propunere serioasa cu un scop nobil. …..Asigurarea unei batraneti linistite unui politician roman….masa , casa , costum in dungi si tratament gratuit. Cartea ar putea prin bunavointa dumneavoastra sa fie editat in limba romana prin distinsa dumneavoastra fundatie. Va garantez ca cartea va avea un urias succes de public Ea va fi citita pe narasuflate de mii de membrii ai numeroaselor servicii de informatii si dezinformatii romanesti. Va multumesc anticipat pentru eventuala atentie
Am trimis 3 copii al manuscrisului in avans Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Pe langa ambasador ea a fost deja citita si deosebit de apreciata de
Darren White
Attaché, U.S. Secret Service
Troy Larson
Regional Security Officer
Henry LaHaie
U.S. Resident Legal Advisor, SECI Center and SEEPAG
Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent

GUVERNUL ROMANIEI
Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
Domnule Director.
Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ….confidentiale . Tot acest
material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
Cu stima
Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO

Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
NR.15D 15.
Domnului HORVATH ROBERT
Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
Cu stima DIRECTOR.

No comments: