Friday, April 1, 2011

MOGUL CURAJOS SAU IEPURE FRICOS ?

NECESITATEA TREZIRII UNUI MOGUL LA REALITATE.  
MOGULULE
Am exprimat pe acest blog ideia ca sunteti singura speranta de a scoate
Romania din prapastie. Am scris aceste randuri todeauna cu mana tremuranda.
Faceti parte din clasa politica care a preluat puterea dupa revolutia sau cum se exprima istoricul Djuvara …..faceti parte….din pleava societatii. Sunt pragmatic
si in ultima istanta scopul scuza mijloacele. Sunteti probabil un geniu financiar dar un ageamiu in ale politicii. Ceace ingrijoreaza este lipsa de strategie si forta.

Idealul dumneavoastra este supravietuirea si nu doborarea adversalului. Basescu este mai bun si va are in buzunarul de la vesta. Nu ati repurtat nici o victorie decat in vorbe si in imaginatia dumneavoastra doritoare de ….putere pentruca de bani nu duceti lipsa.
Basescu are deocamdata intre 5 si 8 % din sprijin si in curand va avea 0 absolut. Nici atunci nu veti face probabil nimic. Nu veti misca un $ din bilioanele de la banca si antena 3 va continua criticarea regimului si nu daramarea lui.
Nu a-mi pasa mai deloc de soarta dumnravoastra. Veti avea soarta care o meritati datorita naivitatii si lipsei instinctului politic. Veti sfarsi aruncat in puscarie ca un ultim nenorocit. Nimeni nu va sari in ajutorul dumneavoastra si Basescu va scapa de un ultim adverar,
Mogulule trezestete…..pana nu va fi prea tarziu pentru toti.
Pacat,mare pacat.

1 comment:

Anonymous said...

Verdict final al justitiei: CNSAS a avut dreptate: Dan Voiculescu a facut politie politica si a colaborat cu Securitatea.

Ce vrei mai mult?