Monday, May 30, 2011

SOLUTIE PENTRU IESIREA DIN PRAPASTIE !

Postat pe blogul Dan Voiculescu

MOGULUL LA ORA ADEVARULUI
 Tara arde si baba Voiculescu se piaptana. Dupa trotinete si premii Nobel mogulul vine cu Arghezi. Dupa ce mogulul a creiat USL .......o adunare impotriva firii , la programul economic profesorul a fost lasat pe dinafara. Programul de falimentare a Romaniei este prezentat ca o victorie. Ponta multumeste de participare fostilor prim ministri pentru participare. Vreau sa fac o clarificare importanta. Dezastrul economic al Romaniei nu a inceput cu guvernarea Basescu,
Boc . Dupa 1989 intreaga clasa politica a participat la aruncarea in prapastie.
Voiculescu trebue sa puna piciorul in prag si sa vina cu un program propriu.
SOLUTIE : REINDUSTRIALIZAREA ROMANIEI
De la cincinalele realizate în patru ani și jumătate, s-a ajuns la dezindustrializarea României. De la circa 46% din PIB în 1989, producția industrială a ajuns să reprezinte numai 32% în 1999, pentru a coborî la 23% în anul de maxim economic 2008. Se tot vorbeste de o relansare economica. Adevarul este ca aceasta economie este inexistenta iar agricultura este la pamant. ( 80% din produsele agricole sunt importata ) Romania mai rasufla datorita banilor veniti de la cei care lucreaza in strainatate si a economiei subterane.
SOLUTIA : INDUSTRIALIZAREA AGRICULTURII
Fără a racorda populația implicată de nevoie în sectorul agricol la realitățile economiei de piață ( a se citi să trăiască din ce produc și vând pentru alții, în loc să mănânce din curte și să facă rost de numerar din alocații și alte ajutoare sociale), nu se poate ajunge la o economie modernă și la un PIB/locuitor mai aproape de media europeană.
VOICULESCU ESTE LA ORA ADEVARULUI. SAU PREZINTA UN PROGRAM ECONOMIC VIABIL SAU SE RETRAGE INVINS, CU COADA INTRE PICIARE.
ROMANIA ARE NEVOIE DE ECONOMISTUL DE ELITA VOICULESCU SI NU DE UN POLITICIAN DE DOI BANI.

No comments: