Friday, June 17, 2011

MANELE INTRU ETERNITATE !

UN MINORITAR LA SEFIA OPOZITIEI
Tiganii sunt de toate felurile : ursari, lautari, lingurari, gabori, ceangai…
si in ultimul timp chiar liberali. Vezi Crin Antonescu.
Antonescu s-a născut în Tulcea, Județul Tulcea. A fost crescut de tatăl său, A ramas repetent de doua ori la facultate din cauza prostiei si a lipsei de educatie caracteristica tiganilor cocalari...adica rau de gura si slabi la minte.
Militia la tinut in evidenta pentru atentia acordata minorelor si minorilor.
O MINORITARA LA SEFIA PUTERII
lena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. În ultimele clase de liceu a devenit, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
"Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'."Tanti Petruţa" îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,"prospătură" pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci,Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale.În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat. Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.

No comments: