Wednesday, June 6, 2012

DIVERSIUNE ! ATAC IMPOTRIVA CULTURII MAGHIARE SI ROMANE SUB PRETEXTUL ANTISEMITISMULUI !


"Organizația evreiască B’nai B’rith International, ce reunește membri și simpatizanți în peste 50 de țări, adresează o scrisoare deschisă Primului Ministru al Ungariei, Viktor Orban, ca urmare a implicării Ungariei în reînhumarea scriitorului antisemit Nyiro Jozsef. B’nai B’rith deplânge afișarea publică a unor sentimente anti-Semite, pro-Naziste ale autorităților de la Budapesta cu ocazia slujbei de comemorare a scriitorului Nyiro Jozsef ce a avut loc duminică la Odorheiul Secuiesc, manifestare la care a participat președintele Parlamentului Ungariei Laszlo Kover "


Toata aceasta tevatura a fost creiata de organizatiunile evreiesti. 
Aceiasi 
care al ataca pe Eminescu, Eliade, Cioran au intins nada.
 La ICR New York  acestia sunt interzis,i............. la fel ca si folosirea limbii romane.
IATA CE AM DECLARAT DIRECT SI FARA MENAJAMENTE :
 \
http://devanewyork.blogspot.com/2010_08_01_archive.html

Aceasta constatare aduce un atac frontal Istoriei Romaniei si nu scapa de aceasta
decapitare niciun om politic, niciun partid istoric, niciun moment al istoriei si nici al monarhiei. Deci, Istoria Romaniei este prezentata de Comisie in primul rand ca o istorie a antisemitismului. Acelasi tratament i se aplica insa si Culturii Romanesti.
Nu scapa de “atentia” noii inchizitii nicio personalitate culturala, de la Alecsandri, Eminescu, Kogalniceanu, Hajdeu, Slavici etc., iar in epoca moderna nu scapa nici Emil Cioran, Noica, Mircea Eliade. Asadar, in opinia Comisiei, Cultura Romaneasca nu este importanta prin valentele sale universale, ci numai prin caracterul ei rasist si antisemit. Cu alte cuvinte, Mihai Eminescu si ceilalti piloni ai Culturii Romanesti sunt, nici mai mult, nici mai putin, vinovati pentru cauzarea Holocaustului. Cruciti-va, doamnelor si domnilor,!
Concluzia acestei Comisii a dat o unda verde unei adevarate “vanatori de vrajitoare”, avand ca victima cultura si limba nationala. Atentia este in primul rand indreptata asupra lui Mihai Eminescu si a lui Mircea Eliade, fiind orchestrata din birourile presedintelui Institutului Cultural Roman (ICR), d-l Horia Roman Patapievici.
Avand la dispozitie un buget de cateva milioane de dolari, avand sub control edituri si reviste culturale, el si ciracii sai au pornit un atac delirant indreptat impotriva a tot ce este romanesc. D-l Patapievici spune in clar: “Eminescu, ca poet national, si intreaga cultura nationala nu-si au locul sub zodia internationalismului”. Sau: “Daca vreti sa intrati in Europa, trebuie sa va debarasati de Eminescu”. Daca nu credeti, ma voi referi la seara dedicata “Luceafarului poeziei romanesti”,i boicotata de Institutul Cultural Roman New York, condus de d-na Corina {uteu, ai carui angajati nu au avut
decat curiozitatea de “a baga capul” la acest eveniment care a durat 6 sau 7 ore.
 Nu pot sa nu adaug faptul ca nu mi se permite (de doi ani!) sa particip la activitatile
ICR New York, deoarece am cerut sa se vorbeasca si romaneste la manifestarile organizate de Institut 
: DESCHIDETI




http://www.plano10.com/2011/09/robert-horwath-neaga-holocaustul-in.html

( Acest video a fost editat tendentios si acompaniat de o minciuna de tip stalinist...
 nu sunt negationist al Holocaustului hitlerist  ! )
VANATOAREA DE VRAJITOARE CONTINUA !
RIDICATI-VA  IMPOTRIVA NOII INCHIZITI !!!


No comments: