Saturday, July 7, 2012

OBAMA : NU VREAU PE OAMENII LIUI PUTIN LA BUCURESTI !


OBAMA A SEMNAT UN DOCUMENT SECRET REFERITOR
LA SITUATIA DIN ROMANIA. 
S-au dat indicatii Departamentului de stat si serviciilor 
secrete. Ambasadorul SUA a primit un telefon de urgenta de la Secretarul de Stat Clinton. 
Alerta este maxima.
Comunicatul Departamentului de Stat american, semnat de purtatorul de cuvant al institutiei, Victoria Nuland:


Suntem ingrijorati de evenimentele recente din Romania, aliatul si partenerul nostru in cadrul NATO, care ameninta echilibrul democratic al puterilor in stat si slabesc institutiile independente precum tribunalele. In timp ce Guvernul are in vedere pasul serios de a-l suspenda pe seful statului roman, solicitam ca procesul sa fie realizat intr-o maniera pe deplin corecta si transparenta, cu respectarea stricta a statului de drept si a idealurilor democratice. Statele Unite sunt alaturi de partenerii UE si indeamna Romania sa sustina si sa respecte valorile si principiile comune care unesc comunitatea statelor europene si trans-atlantice.

1 comment:

NICOLAS said...

Mai Nenea HORVAH. Pai pana mai acum ceva timp in urma erai contra Basescu. Acum esti contra Antonescu-Ponta. Am apreciat articolele scrise dar acum vad ca nici Mata nu mai stii ce vrei. Eu cred ca habar nu ai de ce se intampa in Romania la m omentul actual. Habar nua ai cum am trait noi 8 ani sub Basescu si mafia sa ... PDL. Am vrur sa cred ca esti un om bine informat dar vad ca asa ca si cea mai mare parte a cancelariilor occidentale v-ati lasat manipulati cu usurinta de mafia PDL. Stii mata cum e cu aceasta mafie? Pai probabil ca mai stii proverbul : HOTUL STRIGA HOTII" Asa e cu acesti indivizi care striga din toti bojogii ca vezi mata au venit comunisti si au dat lovitura de stat, ca vor sa aduca comunismul peste rahatul asta de democratie existent in Romania de azi.
Domnule Horvath citind articolele potate de Dumneavoastra de-a lungul vremii mi-am zis: mai fratioare daca am mai avea prin lume oameni ca d-l Horvath care sa ia partea acestui popor roman, mai ca am iesi si noi din rahatul asta in care ne-a bagat toata sleapca asta de asa zis politruci hamesiti si nesatui, politruci care nu au nmic de aface cu tara, natia, etc. Ne-au vandut pe 1 ban si inca vor sa ne mai vanda.
Vedeti , voi traiti acolo departe de tara asta si habar nu aveti de ce se intampla aici. Auziti pe canalele de media ca -a intamplat ceva in Romania ca s-a dat lovitura de stat. Gresit Domnule Horvath. Noi traim aici, eu am avut ocazia sa plec demult timp. Am avut si bani, am avut si ocazia mai ales dupa revolutie. N-am plecat. De ce? Pentru ca tin la tara mea la poporul meu si inteleg sa mananc aceeasi paine cu majoritatea celor de aici. Am ramas aici pentru a-mi aduce aportul la dezvoltarea tarii sa contribui cu mult cu putin la dezvoltare. Voi ce faceti? Priviti din
exterior Nu va aduceti nici o contributie nic material dar nici moral la dezvoltarea tari, a poporului roman. In schimb blamati aceasta tara aducand grave acuzatii fara sa fiti corect informati
Pai ce-ati fi vrut sa faca Domnule Horvath PDL-isti si basescu . Sa cante , sa danseze, sa lase pe Ponta si Antonescu sa-i bage la puscarie? Pentru ca o sa vedeti mai tarziu ce magarii ce actiuni contra poporului si tarii Romaneti au facut acesti nemernici. Noi v edem pe viu ce se intampla. D-v aflati pe canalele media care fie vorba intre noi stim ce danaturari fac pentru a creste ratingul si de ce nu depinde pe cine serveste media respectiva.
As putea sa scriu pana diseara Domnule Horvath. Nu prea am timp ca asa e pe la noi. Pe timp de criza noi marea majoritate muncim ca sa aiba PDL-ul, Basescu si toata mafia lor ce fura. Ca na...gaurile ramase trebuiesc umplute.
Si ince ceva domnule Horvath: Am 55 de ani, nu am facut politica de la 1990 pana acum ( e drept am fost membru de partid pana in 1989 pentru ca asa erai obligat daca vroiai sa obtii un post mai bun < sef de atelier, sef de sectie etc). Sunt inginer de profesie , am adus cativa investitori italieni si germani in Ploiesti, acum de vre-o 10 ani am cladit o companie si am avut ambitia sa construiesc o unitate de productie a materialelor de izolatie termica. Am rezistat pana acum si sper sa rezistam pe mai departe, ne chinuim sa facem bani din care eu si 25 de angajati sa traim, contibui la bugetul statului cu sume de bani pe care voi cei din afara nu prea contribuiti cu alte cuvinte, imi aduc aportul la dezvoltarea economica a tarii.
Imi cer scuze daca cumva am dderanjat, dar ce am scris este real si inca o data va rog sa va informati si din alte surse cand scriti despre tara me si a Dumneavoastra, chiar daca traiti in SUA. Ganditi-va ca v-ati nscut si v-ati format profesional aici in Romania.
Multumesc!
generalinsulation@yahoo.com
Cu stima,