Saturday, August 4, 2012

DECE AMERICANII SI ISRAELIENII VOR CAPUL LUI DAN VOICULESCU !


O veste proasta pentru domnul motan. Nu Felix motanul ci Felix Edmundovich Dzerzhinsky .Amandoi generali.


IN CADRUL SERVICIULUI EXTERN ROMAN ACTIONEAZA FILIERA SIRIANA SI
IN TRECUT CEA LIBIANA ! DAN VOICULESCU FINANTATOR , COLABORATOR
SI CORDINATOR !!!


Dan Voiculescu
Servicile americane si israeliene se ocupa intens de acest personaj.


Pe langa furtul banilor lui Ceausescu acest individ , extrem de periculos aflat de mult in atentia serviciilor occidentale pentru colaborare si sustinere financiara a terorismului international.
Crescent firma unde a fost director DV a fost o intreprindere mixta condusa de serviciul extern si teroristii palestian .
Cu alte cuvinte o intreprinderea privata a lui Ceausescu si prietenul lui de arme Arafat.
Voiculescu in trecut si astazi este financiarul asa numitului departament arab.
ADEVARATUL SEF AL SIE - este Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu
IN DECURSUL 2011 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
INTELEGERE SECRETA INTRE GUVERNUL ROMAN SI TERORISMUL INTERNATIONAL !
IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC ---TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI. 
Legatura se face prin Constantin Rotaru, omul care a fost, pana nu demult, numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României, a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Dan Voiculescu, ambii, punand la cale refacerea serviciului in formula Ceausescu.
Pentru a intelege caderea lui Ungureanu si in viitor a lui Voiculescu trebuie sa ne intoarcem cateva luni in urma. Dupa primele salve ale razboiului civil serviciile occidentale au realizat ca servicile dictatotului Gadafi sunt o continuare a serviciului roman extern De la consilieri la anchetatori sunt toti arabi.... buni vorbitori de romana. Astazi realizeaza acelasi lucru despre serviciului sirian.
SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENE.  RAZBOIUL A INCEPUT....CASTIGATORII SUNT CUNOSCUTI DINAINTE !

No comments: