Monday, August 6, 2012

S.O.S . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL DE MOARTE ! IZOLAREA ROMANIEI DEVINE TOTALA !


Cand seful Curtii Constitutionale face o plangere
oficiala oficialitatilor europene nu se poate vorbi de un stat de drept. 
Cand un ministru nou numit intra in atentia vanatorilor
de nazisti, asistam la un atac antisemit cu consecinte dramatice pentru imaginea Romaniei.
Efraim Zuroff, directorul Centrului „Simon Wisenthal“, din New York a atacat dur decizia de numire a lui Dan Şova ca ministru.
Supranumit „vânătorul de nazişti", istoricul Zuroff şi-a dedicat viaţa aducerii în faţa instanţei a celor vinovaţi de holocaust. 
Acesta a declarat pentru RFI că „Dan Şova ar fi un oaspete bine-venit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!"
Reacţiile comunităţii evreieşti sunt de lungă durată. Numirea ca ministru a lui Dan Şova într-o ţară care se pretinde democrată şi care a mai avut probleme de acest gen, cu declaraţii antisemite, nu se uită",
Comunitatea evreiască este extrem de influentă pe plan internaţional. „Sunt oameni foarte importanţi, cu mare influenţă. Nu uitaţi că lobby-ul evreiesc în Congresul american este nr. 1. 
Ma intreb cum un guvern care si-a ridicat intreg globul in cap poate reprezenta pe romani si Romania. Europa, America si acum evreimea mondial nu pot acepta puciul de
la Bucurest. 
Plangerea Curtii Vonstitutionale pune capacul..............
Aparati democratia...opriti nebunia !

August 8, 2012 7:05 AM
 Robert Horvath said...
ULUITOR ! INCREDIBIL ! FARA PRECEDENT !

Comisia de la Veneţia: Este şocant că pentru a doua oară, Curtea Constituţională a României apelează la ajutor extern pentru protejarea independenţei
Preşedintele Comisiei de la Veneţia Gianni Buquicchio a avertizat astăzi că presiunile acuzate de Curtea Constituţională în mod repetat sunt grave, inadmisibile şi a cerut politicienilor români să se abţină de la orice fel de astfel de acţiuni.

"Este un principiu general al statului de drept că presiunea asupra oricărei instanţe, fie constituţională sau obişnuită, în scopul de a influenţa deciziile sale este INADMISIBILĂ. În ultimii ani, Comisia de la Veneţia a mai fost uneori nevoită să intervină, pentru a proteja independenţa unei instanţe constituţionale într-o democraţie nouă. Este surprinzător pentru mine, şi chiar şocant, că, pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp, Curtea Constituţională a unui stat membru al Consiliului Europei şi al Uniunii Europeane se simte obligată să apeleze la Comisia de la Veneţia, pentru a-şi proteja de independenţă", se arată într-o declaraţie a preşedintelui Comisiei de la Veneţia, publicată astăzi, pe site-ul instituţiei.


Robert Horvath      6 august 2012, 17:19

DECE CINEASTUL ROBERT HORVATH POATE SA AIBA
UN ROL IMPORTANT IN POZITIA SUA FATA DE EVENIMENTELE DIN ROMANIA !

Dau cartile pe fata. Cei care citesc cu atentie postarile mele in special din servicii au nevoie de cateva precizari si informatii suplimentare. Aceasta scurta postare pune bazele unui articol mai larg care va aparea pe blogul meu personal.
SERVICIUL IMPERIAL NIPON
Totul a inceput cu cateva ore inainte de izbucnirea revolutiei. Au navalit in mijlocul sedintei .... doi agenti....Dupa 20 de minute m-am aflat in fata marelui sef. -Esti singurul cetatean japonez din tara lui Ceausescu. Te rog sa faci un pronostic. Ai 15 minute sa-mi dai un rezultat. Esti un ziarist in al carei opinii independente avem incredere .............
Dupa 15 minite am dat raspunsul .....un raspuns care a schimbat multe......
REVOLUTIA VA INCEPE INTR-UN ORAS CU O PUTERNICA CONFIGURATIE ETNICA MAGHIARA SI GERMANA.....PROBABIL TIMISOARA SAU CLUJ.
Seara in timp ce sotia mea Kiyoko pregatea de cina a sunat telefonul AI AVUT DREPTATE
Am uitat de cina mi-am facut bagajele. Dupa 9 oe de zbor eram in capitala americane ....la Departamentul de Stat. Restul este cum spun americanii istorie.
Asa am ajuns specialistul special in probleme romanesti........TRECEREA LA BIBLIOTECA PUTIN !
Bibliotecarul
Sunt doua posibilitati. Ori esti naiv sau faci pe naivul.
Nu de alta, dar s-ar putea să descoperim că, în spatele unei aşa-zise lupte pentru putere în România, se ascunde o bătălie mult mai dură, între Est şi Vest, care ţine de geopolitica mondială.
Batalia se duce la toate nivelele in special in armata
si serviciile secrete inde in fiecare zi aunt pusi alti
prieteni ai poporului rus,
Atat cat nu clarifici optiunea ultima postare a preabunului bolsevic Zev muta acest blog in tabara opusa intereselor Romaniei.
Poate dubmneata sau tu esti naiv sau faci pe naivul dar americanii si mai ales serviciile lor ....nu.
Prin Zev blogul dumitale ajunge un fel de Voce a Rusiei post de radio guvernamental moscovit....
In aceste zile Moscova actioneaza in forta iat tu sau dumneata ai faci jocul.
Nu tin sa dramatizez dar de la distanta avand acces la informatii diferita .....Obosiţi de nesfârşitele războaie politice şi anesteziaţi de căldura verii, riscăm să nu vedem că România se află la o cotitură istorică.
Apartenenţa la UE şi la NATO nu mai pare o garanţie infailibilă, pe fondul ofensivei ruseşti de recuperare a unor zone de influenţă. Riscul de a recădea în fosta zona de influenta sovietica este major,
Când vom realiza gravitatea momentului, s-ar putea să fie prea târziu. Bibliotecarule te joci cu focul facand constient sau nu jocul rusilor. Naivitatea nu va fi o scuza. Ti se va spune ce carti sa citesti si poate chiar sa treci la un alfabetul chirilic,

IMPOTRIVA PUCIULUI PENTRU TRIMITEREA LUI PONTA SI ANTONESCU
 IN FATA UNUI TRIBUNAL MILITAR........URMEAZA BASESCU !

Bibliotecarul
Sunteti nu numai vizionar si si foarte vigilent.
Agentura basescu m-a infiltrat pe blogul bibliotecar
cu sarcina sa-i convertesc pe cei 3-4 care semneaza si
citesc acest blog ?
Sarcina principala sa fac propaganda de masa adresata maselor care nu exista. Recunosc ca motivul principal este faptul ca Voiculescu citeste blogul dumneavoastra.
Cele cateva postari la adresa lui al fac sa viseze catuse
noi si lustruite.
Nu numai ca sunteti vizionar si foarte vigilent ci si foarte confiuz. Nu sunt infiltrat ci pe fata de partea lui Basescu. Lovitura de stat si incercarea de a duce Romania sub influenta rusa trebuie sa esuieze.
Dupa trimiterea autorilor puciului in tribunalui militar ....ma voi ocupa de trimiterea scursurii portuare spre inchisoare pe viata...si chiar mai mult.No comments: