Monday, May 31, 2010

- BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11-

AMERICANII SUNT RABDATORI SI SE SUPARA GREU. DAR CAND SE SUPARA ESTE TERMINAL. MONSTRUL SE RIDICA SI NU IARTA !
POATE NU CREDETI, DAR DUPA ACEASTA GAFA MONUMENTALA, SE PARE CA VOM ASISTA LA UN TRANSFER DE LA SCAUNUL PREZIDENTIAL.. ..LA SCAUNUL ELECTRIC !
- BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11-
RUDELE VICTIMELOR ATACULUI 9\11 AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA IAR PRIMARUL NEW YORK-LUI BLUMBERG SA ADRESAT DEPARTAMENTULUI DE STAT.
LA ORIZONT UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !

ARTICOL TRIMIS TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE :

Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”

ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean.
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA "FUGA' IN USA.
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
IN CURSUL INTREVEDERII CU PRESEDINTELE BASESCU DIRECTORUL CIA LEON PANETTA A ADRESAT UN PROTEST SI UN ULTIMATUM IN LEGATURA CU ACEASTA MASURA ABSOLUT IRESPONSABILA A STATULUI ROMAN.

ROBERT HORVATH DEVA ZIARIST NEW YORK

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

2 comments:

Bogdan Marinescu said...

„O natiune poate supravietui nebuniilor proprii, si chiar ambitiei, dar nu poate supravietui tradarilor din interior.

Un inamic stând la poarta este mai putin formidabil, pentru ca acesta este cunoscut si îsi poarta steagul în mod deschis împotriva cetatii.

Dar tradatorul se misca liber printre cei din interiorul portilor, murmurul lui viclean susurând pe toate aleile, auzite chiar pe holurile guvernului.

Pentru ca tradatorul nu pare a fi tradator. Vorbeste cu accent similar cu cel al victimelor lui, poarta chipul si hainele lor, apelând la sentimentele profunde ale inimilor tuturor oamenilor.

Putrezeste sufletul unei natiuni; lucreaza în secret si necunoscut în noapte, sa submineze stâlpii unui oras; infecteaza corpul politic pentru ca acesta sa nu mai reziste".

— Marcus Cicero, vorbind lui Caesar, Crassus, Pompey si senatului Roman.

Bogdan Marinescu said...

bmarinescu41.wordpress.com/2010/05/31/incoruptibilii/
SOLUŢIA CONTRACARĂRII LEGII FĂRĂDELEGII !
MODUL DE ACŢIUNE UZITAT CÂNDVA ŞI ÎN ROMÂNIA !
Urmand modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimanescu apeleaza la recruti, tineri aflati inca pe bancile Academiei de Politiei, si aspiranti la un post in Politia Bucurestiului, pentru a infiinta organizatia "Fulger".
22 de membri, alesi personal de catre comisar, antrenati si pregatiti de acesta, urmau sa intre intr-un razboi nemaivazut cu crima organizata din capitala. Asemenea omologului sau din Statele Unite ale Americii, Alimanescu isi formeaza o veritabila retea de informatori din randul gangsterilor, creaza rubrici permanente in presa vremii prin care sa isi etaleze victoriile si da startul unor veritabile lupte de strada cu infractorii. Stia ca, odata arestati, ei vor scapa din fata justitiei uzand de influenta pe care o aveau in randul magistratilor.
Solutia aleasa de Alimanescu? Exterminarea crimei si a criminalilor!
Putini au fost cei care au sfarsit in spatele gratiilor. Cei mai multi dintre raufacatorii locali au cazut secerati sub tirul gloantelor de revolver sau de pistol-automat ale membrilor echipei "Fulger". De fiecare data, un reprezentat al presei se afla de fata in momentul confruntarilor iar comisarul se asigura ca, in fotografii, alaturi de cadavrele infractorilor, va aparea o pancarta prin care lumea sa stie ca Brigada Alimanescu isi facuse datoria. Extrem de atent, el isi motiva de fiecare data actiunile prin deschiderea focului de catre infractori, refuzul lor de a se preda sau incercarea acestora de a fugi din arestul politiei. Cazul era finalizat si nimeni nu il putea acuza de moartea criminalilor. In fond, cine ar fi vrut sa o faca?