Thursday, June 10, 2010

RACHETELE BASESCU DOBOARA UN HELICOPTER NATO IN AFGANISTAN!
 UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL

Four U.S. soldiers die as insurgents down NATO helicopter in …
…. Taliban militants shot down a NATO helicopter in southern Afghanistan .
” BASESCU DECLARAT VINOVAT DE MOARTEA SOLDATILOR AMERICANI. HELICOPTER AMERICAN DOBORAT DE O RACHETA ROMANEASCA ”
4 SOLDATI AMERICANI MORTI ” FOX NEWS
Militanţii talibani doborât un elicopter NATO din sudul Afganistanului, miercuri, omorând patru militari SUA şi aducând la 23 numărul soldaţilor străini ucişi în escaladarea violenţei în această săptămână.
Un helicopter Fortei Internaţionale de Asistenţă de Securitate a fost doborat în provincia Helmand, un bastion al talibanilor luptatori care incearca sa rastoarne r guvernul sprijinite de Occident şi de a scoate 130. 000 trupel NATO conduse de SUA în Afganistan.
“Elicopterul a fost adus cu putere de foc ostile”, locotenent-colonelul. Iosif Breasseale confirma. “Rachetele sunt de provemienta est- europeana ”
Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )

CNN :Ultimele rapoarte ale serviciilor speciale aliate aflate in AFGANISTAN acuza ROMANIA ca alimentaza insurgentii care lupta impotriva coalitiei. Elicopterele americane cad in Kandahar ca mustele sub tirul rachetelor tip STRELA, vandute de “dealerii mortii” romani pe o filiera din Iordania. STRELA modificate in Romania sunt usor de identificat. Capul rachetei contine un disc modulator realizat de institutul de cercetare OLTENITA.
ASSOCIATED PRESS :«Bani din Arabia Saudita, rachete din Romania»
Un oficial guvernamental din Kabul, citat de Associated Press, a declarat, sub protectia anonimatului, ca un cleric din Arabia Saudita parte a insurgentei antiamericane din Afganistan ar fi cheltuit recent 25 de milioane de dolari pentru a cumpara armament, inclusiv rachete rusesti Strela. Rachetele au fost cumparate de la cineva din Romånia, „cel mai probabil prin intermediul pietei negre“.

IN ROMANIA NU EXISTA PIATA NEAGRA SAU ALBA. UZINELE DE ARMAMENT APARTIN STATULUI ROMAN IAR EXPORTUL DE RACHETE SUNT AUTORIZATE DE BASESCU.
Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru Nipon Press
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

1 comment:

Anonymous said...

... poate ca era o racheta ramasa de pe vremea cand americanii ajutau mujahedinii in lupta cu rusii ?
Parerea mea ca un jurnalist de investigatii ar trebui sa ia in calcul si aceasta varianta. De asta spun ca "mafia" asta a armamentului nu e doar basesciana.