Thursday, June 10, 2010

SOLDATI AMERICANI UCISI DE RACHETELE LUI BASESCU !


SCANDAL INTERNAŢIONAL CU PUNCT DE PLECARE ÎN AFGANISTAN: 11 June 2010 Articol scris de Robert HORVATH, corespondent Exploziv-News
http://www.exploziv-news.ro/home.html
RACHETELE LUI BĂSESCU DOBOARĂ ELICOPTERE NATO!


In urma cu doua zile, agentiile de presa din Romania anuntau, undeva intr-un colt de pagina, ca „un elicopter NATO a fost doborât, în Afganistan (provincia Helmand), de catre talibani” si ca „militarii americani, care se aflau în elicopter, nu au supravieţuit”, conform afirmatiilor facute de purtatorul de cuvant al armatei SUA, lt. col. Joseph T. Breasseale. Mediafax nu a suflat o vorba despre faptul ca declaratiile lui Breasseale au continuat cu invinovatirea regimului de la Bucuresti pentru inarmarea insurgentilor. Iata, asadar, declaratia COMPLETA a purtatorului de cuvant al Armatei Statelor Unite, asa cum a fost ea preluata, integral, de catre Reuters, CNN, RIA Novosti, Interfax, Itar-Tass, Pravda si Associated Press: "Rachetele sunt de provenienta ruseasca si au fost vandute talibanilor printr-o filiera romano-iraniana. Ele sunt rachete STRELA, modificate in Romania, si vom face un raport detaliat asupra acetui fapt. STRELA modificate in Romania sunt usor de identificat. Capul rachetei contine un disc modulator realizat de institutul de cercetare OLTENITA si la o uzina din PLOIESTI. FBI a stabilit deja ca un cleric din Arabia Saudita, parte a insurgentei antiamericane din Afganistan, a cheltuit recent 25 de milioane de dolari pentru a cumpara armament, inclusiv rachete rusesti Strela. Rachetele au fost cumparate, prin Romarm, din Romania, prin intermediul pietei negre“. NOTA REDACTIEI: in Romania aceste rachete sunt modificate in uzine de armament DE STAT, iar exportul lor prin ROMARM este autorizat de catre seful statului. FARA COMENTARII!
RACHETELE ROMANESTI AU DOBORIT 20 DE HELICOPTERE SUA IN IRAK. UCIGAND 28 DE SOLDATI AMERICANI !
Dupa publicarea articolului : Rachetele Basescu doboara un helicopter american
in Afganistan multi cititori au cerut sa aduc dovezi. Tinand seama despre ultimul atac se gaseste sub anchete ,iata articole din presa si media internationala despre doborarea de helicoptere americane in irak in trecutul apropiat.
deschideti :
At least seven U.S. helicopters have crashed or been forced down by hostile fire since Jan. 20, killing 28 troops and civilians.
La începutul acestei luni, d ziarul Al Hayat a raportat că insurgenţii irakieni au primit "o nouă generaţie" de umăr-concediat, sol-aer Strela sau SA-7 rachete.
Cei doi oficiali ai agentiei de informaţii guvernamentale,D pentru AP că un grup sunnit irakian a cumpărat rachete SA-7s pe piata neagra cu bani le-a primit prin donatii private din Arabia Saudită. Oficialii, vorbind cu condiţia anonimatului din cauza sensibilităţii problema, a declarat ca rachetele au fost obţinute prin dealerii români de la Cairo si a intrat în Irak prin Siria.

Cei doi oficiali au afirmat, de asemenea, unele tipuri mai avansate de rachete, cum ar fi SA-16 şi SA-18 romanesti, ar fi putut fi obţinute în afacere.
VOI REVENI CU DOCUMENTE SI ARTICOLE PE ACEASTA TEMA. VOI RELATA DESPRE DECLARATIILE PENTAGONULUI SI DESBATERIILE DIN CONGRESUL AMERICAN. RAZBOIUL NEDECLARAT IMPOTRIVA SUA TREBUE SA INCETEZE SI CRIMINALUL BASESCU TREBUE PEDEPSIT.
CITITI IN CURAND IN EXPLOZIV NEWS " AVIOANE ROMANESTI MIG 29 CATRE COREA DE NORD- CORESPONDENTA SPECIALA DIN SEUL

2 comments:

Anonymous said...

Domnule Horvath,este uluitor ceea ce ne comunicati in acest articol. Nu mi-a trecut prin minte ca basescu e in stare de asa ceva.Este bun de pus la zid si impuscat ca pe ceausescu.
V-as fi recunoscator daca ati face o completare la acest articol si sa mentionati linkurile unde sa pot citi,in original,declaratia lt. col.Joseph T. Breasseale.Dupa ce am citit articolul dvs,am rascolit tot internetul si n-am gasit absolut nimic in nicio publicatie mentionata,si nici pe site-ul armatei SUA.Va multumesc anticipat si va raman indatorat.Cu stima,
un admirator si cititor permanent al dumneavoastra.

Anonymous said...

Acum nici toti americanii sunt niste sfinti. Sa fim seriosi. Au lasat si ei suficiente arme prin lume si prin Afghanistan, arme care acum pot fi folosite impotriva trupelor nato.