Thursday, July 29, 2010

DOCUMENTALE SERVICIULUI OLANDEZ : BASESCU AGENT KGB SPECIALIZAT IN SPIONAJ MILITAR SI TEHNOLOGIC.

Conform aplicarii principiului diviziunii muncii între serviciile statelor
membre ale N.A.T.O., Olandei îi revenea activitatea contrainformativă în spaţiul României.

Datorita acestui fapt in arhivele olandeze se gaseste un bogat materiain legatura cu activitatra anti NATO. Inainte de a pleca spre Anvers unde voi incepe filmarile la filmul Basescu Spionul Secolului . M-am oprit la Haga unde se gaseste o arhiva despre activitatea KGB in Benelux. Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Reteaua era condusa de Silvian Ionescu, iar legatura la zi era asigurata “la zi” la Ostende si Anvers. prin Basescu. ( doc kg 32 T )

Pe langa fugitivi rusi un spion dublu britanic stationat la Anvers descrie in amanunt activitatea de spion rus al actualului Presedinte al Romaniei Traian Basescu. Un general KGB Ignatenco ( urmarit indeaproape si azi de serviciul belgian si olandez ) conform unui document remis ambasadei Olandei de la Bucuresti a vizitat Romania nu de mult ( a stat doua saptamani ) la invitatia presedintelui. Un alt document se refera la aeroportul Oostende unde Basescu se intalnea cu maiorul KGB Victor Bout. ( cel care a devenit cel mai mare contrabandist din lume, frate de arme si contrabanda cu Basescu. )

Inainte de vizita familiei regale Belgiene in Romania serviciul olandez a trimis un dosar intreg despre activitatea de spionaj a lui Traian Basescu.

Iata una din ele .

Basescu agent KGB sub acoperirea serviciului Romanesc

‘In 1973 Ceausescu semneaza un document secret (No. 363/1973) prin care sefii statiunilor Navrom devin ofiteri acoperiti specializati in spionaj militar si tehnologic. Pentru aceasta misiune agentul Basescu urmeaza o scoala de specializare. Branesti si Baneasa/

Sisteme ultramoderne de invatare a limbilor straine, a tehnicilor de spionaj, a bunelor maniere diplomatice, dar si a modului de viata occidental, erau amplasate in cladiri care imitau pana la detaliu viitoarele “locuri de munca” ale cursantilor.
In a doua faza se lucra la “legendarea” ofiterului cu identitatea sub care urma sa activeze. “Biografia-legenda” nu era doar o simpla acoperire, agentul trebuia sa devina in mod real cel ce afirma ca este. Se mergea pana la testarea cu detectorul de minciuni.

Dupa identificarea cu noul personaj, ofiterul trecea la pregatirea sistemului de comunicare cu Centrala, prin curieri sau direct prin sisteme cifrate.”

Despre preluarea retelei Olanda, Belgia Luxemburg catre spionajul sovietic in curand :

Robert Horvath

http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

No comments: