Monday, February 28, 2011

ROBERT HORVATH LA ANTENA 3 !

FELICITARI ANTENA 3 !Font size
EMISIUNEA SUBIECTIV ( 25 februarie ) CONDUSA DE JURNALISTUL DE EXCEPTIE RAZVAN DUMITRSCU A SPART CENZURA SERVICIILOR ROMANESTI.
……. PENTRU PRIMA DATA ROMANII AU AFLAT DE CHEMAREA LUI BASESCU LA PROCESUL CELUI MAI IMPORTANT TRAFICANT DIN ISTORIE VICTOR BOUT….. CARE A TRANSPORTAT ARME SI RACHETE ROMANESTI IN JURUL LUMII……….
IN CADRUL ECESTEI EMISIUNI DE EXCEPTIE SA CITIT DIN SCRISOAREA MEA DESCHISA INTITULATA ” DOMNULE PRESEDINTE BASESCU AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT ” IN CARE PENTRU PRIMA DATA IN MEDIA ROMANA SE VORBESTE DESPRE DOBORAREA HELICOPTERELOR SUA DE RACHETELE VANDUTE DE FRATII BASESCU.
DACA ANTENA 3 VA CONTINUA PE ACEASTA LINIE BASESCU VA FI ARUNCAT LA COSUL DE GUNOI INANTE DE PROCESUL LUI BOUT CARE VA AVEA LOC IN SEPTEMBRIE LA NEW YORK.
CITITI SCRISOAREA MEA COMPLECTA :


http://devanewyork.blogspot.com/

/view-25_Feb-2011-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu_-27.webarchive

Scrisoare Deschisă către Traian Băsescu: AVEŢI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT!
În România există mai multe Mafii. Cea mai puternică şi cea mai periculoasă este cea a armamentului. Ea are în vîrful ei chiar persoana dumneavoastră. Avînd la îndemînă sume colosale, ele au preluat toate instituţiile democraţiei: Justiţia, Poliţia, Serviciile Secrete, Guvernul etc. Sper, în consecinţă, să deschideţi o anchetă împotriva dumneavoastră înşivă. Ele pot fi coordonate cu entităţi străine care fac acest lucru. Menţionez FBI-ul, Interpolul etc. Au existat 3 imperii globale ale traficului de arme: Bout, Kassar, Băsescu. Primii doi au transportat armele dumneavoastră în jurul lumii. Ancheta dumneavoastră la adresa dumneavoastră înşivă este uşurată de faptul că, potrivit legislaţiei româneşti, toate exporturile de arme poartă semnătura preşedintelui.

Kassar a primit 30 de ani? Să vedem cît veţi primi dumneavoastră! Vă dau, cu această ocazie, o veste care o să vă cutremure. Avocaţii lui Kassar au izbutit să obţină redeschiderea procesului, argumentînd că dumneavoastră trebuie să fiţi acuzatul principal. Agentul special William Brown declara sub jurămînt că toate armele şi rachetele sol-aer care trebuiau trimise către teroriştii columbieni provin de la dumneavoastră (contract cu ROMARM), iar purtătorul de cuvînt al Guvernului columbian confirmă că arme şi rachete româneşti au fost găsite în arsenalul capturat de la teroriştii FARC. Documentele actelor criminale le găsiţi pe Robert Horvath Deva Blog şi au fost ataşate la Dosarul criminal şi terorist Băsescu, pe care l-am remis către FBI. Înainte de a încheia, vă dau o veste, într-adevăr, năucitoare, chiar şi pentru o persoană cu un record criminal de anvergură (vedeţi doar crima din portul francez Rouen, cînd aţi incendiat 46 de vase şi aţi falsificat probele): armele Băsescu sînt vinovate de doborîrea a 12 elicoptere, ucigînd, pe cîmpurile de luptă din Columbia, Afganistan şi Irak, 60 de piloţi şi soldaţi americani. Conform legislaţiei SUA, aceasta cere mandatoriu pedeapsa capitală, deci aveţi scaunul electric asigurat. Pentru a evita extrădarea şi a vă sfîrşi existenţa pe un teritoriu aliat, nu rămîne decît să deschideţi o anchetă la adresa dumneavoastră, preşedintele României. Întregul Popor Român vă va aplauda. Gestul va oferi satisfacţie militarilor, pensionarilor, profesorilor şi multor altora. Domnule preşedinte, fac apel la patriotismul dumneavoastră. Petreceţi ultimii ani ai activităţii desfăşurate împotriva intereselor Poporului Român alături de cei care v-au şi reales.

Vă rog să confirmaţi primirea acestui memoriu oficial şi numărul de înregistrare. Trimit acest memoriu în calitate de ziarist de investigaţie, specializat în terorism şi transport ilegal de arme.

Motivul extrădării către SUA

a cetăţeanului român Traian Băsescu, cu domiciliul temporar Palatul Cotroceni, Bucureşti, România

Cazul lui Monzer al Kassar

(traducere din limba engleză)

Monzer al Kassar a fost condamnat, pe data de 25 februarie 2009, de către Tribunalul Districtual privind Zona de Sud a oraşului New York, pentru faptul că a fost de acord să distribuie arme organizaţiei teroriste, aflată în afara legii, FARC. El a fost pus sub acuzaţie după o lungă operaţiune „de ţepuire” condusă de DEA, în care a plătit sume mari de bani pentru a face rost de arme, inclusiv rachete sofisticate sol-aer. Armele urmau să fie procurate de la compania românească de stat ROMARM, care, după cum se precizează în documente, nu a obstrucţionat afacerea. Agentul DEA William Brown afirmă, într-o declaraţie scrisă, că al Kassar a primit, pînă la urmă, mai mult de 400.00 de dolari pentru comerţul cu arme, în fonduri care păreau să fie profiturile pe care FARC le aveau de pe urma drogurilor, dar care, de fapt, proveneau din conturile bancare acoperite ale DEA. Al Kassar a avut contacte repetate cu furnizori binecunoscuţi din Bulgaria şi România. El a călătorit în ambele ţări pentru a finaliza aranjamentele privind procurarea armelor pentru FARC. William Brown a continuat, spunînd că FARC dorea să cumpere următoarele produse de la al Kassar: 4.350 puşti de asalt AKM; 3.350 puşti de asalt AKM; 200 puşti de asalt RPK; 50 de arme cu lunetă Dragunov; 500 de pistoale Makarov; 2.000.000 bucăţi cartuşe calibrul 7,62 x 39 mm; 120 de lansatoare de grenade RPG; 1.650 grenade PG-TV şi 2.400 grenade de mînă RGO-78. Teoretic, acestea au fost acoperite printr-un certificat de cumpărare, emis de Guvernul nicaraguan, şi urmau să fie livrate, pe cale maritimă, într-un port din Surinam. Sume mari de bani au început să fie trimise, prin agenţi sub acoperire DEA, în conturi bancare controlate de al Kassar şi reiese clar din documentele Tribunalului SUA că, la rîndul său, al Kassar a reuşit să negocieze cu ROMARM şi cu alţii ca să suplimenteze rachetele sol-aer, inclusiv SA-7, SA-16 şi SA-18 la contract. Declaraţia scrisă a lui Brown continuă astfel: „Al Kassar ne-a spus că el fusese în Bulgaria şi că urma ca, a doua zi, să plece în România, în legătură cu afacerea armelor. Pe data de 11 mai, el s-ar fi întîlnit, în România, cu producătorii de arme. Am confirmat prin documentele de zbor că al Kassar a intrat, de fapt, în România, la data de 10 mai 2007.

În timpul călătoriei în România şi Bulgaria, al Kassar a primit cotaţii de costuri de la două companii din domeniul Apărării: Armitrans (Bulgaria) şi ROMARM (România). Brown precizează că „unele dintre arme au fost procurate de al Kassar de la ROMARM, producător de armament din Bucureşti, România”. Potrivit spuselor lui Brown, la un moment dat, „al Kassar a arătat că a fost în România şi că producătorul de armament era supărat pentru faptul că el le promisese reprezentanţilor fabricii bani pentru această tranzacţie”. Agentul sub acoperire al DEA i-a spus lui al Kassar că trebuia să livreze producătorului de armament din România suma de 3,5 milioane de euro. Al Kassar a menţionat că producătorul de arme român nu ar fi dorit să primească suma în numerar, aşa că trebuia găsit un alt aranjament. Din cauza întîrzierii plăţii, al Kassar a trebuit să plătească producătorului de armament din banii săi. A mai subliniat că „el nu a dorit să-şi strice reputaţia faţă de producătorul de armament”. Al Kassar s-a oferit, de asemenea, să furnizeze un certificate adiţional de beneficiar final pentru rachetele sol-aer, „la preţul de 15-20% din costul total al armamentului inclus în certificate”.

ROBERT HORVATH Deva,

Preşedinte al Companiei Devartes Film International

New York – Toky

No comments: