Friday, February 25, 2011

SERVICIILE SECRETE TRADEAZA PE BASESCU !

BASESCU LA FEL CA GADDAFI !

postat pe blogul Voiculescu
Tara e condusa de un clan mafiot. De fapt, e un clan mafiot care lucreaza pentru interese economice foarte bine conturate, iar Traian Basescu este liderul acestui clan. Actualul aspect al luptei politice seama cu wrestlingul, unde oamenii se fac ca se lupta. De fapt, cineva stabileste cine castiga, este un spectacol regizat. Acel regizor nu este cunoscut. Este Basescu si serviciile secrete. Intrat in ancheta securitati in 1977 pentru transmiterea catre occident a unui material despre Ceausescu vorbind despre bomba atomica romaneasca ,am gasit securitatea deja sparta in doua. Viata mi-a fost salvata de o scrisoare a Presedintelui Carter si a eforturilor unor ofiteri de varf si anchetatori. Pastrez legatura cu acestia primind informatii despre ce se intampla inauntrul serviciilor.
Securitatea la tradat pe Ceausescu si se pregateste sa-l tradeze pe Basescu.
Jocurile sunt facute si Basecu este pierdut. Serviiciile nu pot juca pe un cal pierzator. Aici incepe paradoxul si marele pericol .....in special pentru Voiculescu.
Basescu ca si Kaddafi joaca ultima carte .Sunt lupi incoltiti care sunt extrem de periculosi. Sunt contactat zilnic de ofiteri de oameni noi ai servicilor. Ei trimet zilnic
mesaje de sprijin pentru profesorul Voculescu. Toate informatile concura intr-un singur punct. BASESCU A DAT ORDINUL DE LICHIDAREA POLITICA A LUI DAN VOICULESCU. Daca pana acum erau diferite servicii si diferite departamente acum se poate vorbi de concetrarea aproape totala in lupta anti mogulului. Din toata asa numita opozitie singurul care are o carte bina in mana este mogulul nostru. Trustul mediatic si in special Antena 3 pot si trebue da-l darame pe Basescu.
Acest lucru trebue facut acum pana nu este tarziu pentru Voiculesu.....si pentru noi toti.
Despre inplicarea servicilor romanesti ( securisti arabi ai serviciilor) in represiunea sangeroasa din Libia deschideti http://devanewyork.blogspot.com/.

No comments: