Monday, January 14, 2013

CEL MAI MARE SCANDAL DELA REVOLUTIE INGROAPA REGIMUL MAFIOT ROMAN ! ROMARM TRIMITE ARME CATRE IRAN ! CONSPIRATIE LA TOATE NIVELELE ! ARESTAREA LUI DAN VOICULESCU INEVITABILA !


LEGATURILE LUI DAN VOICULESCU CU TERORISMUL INTERNATIONAL
 FILIERA SIRIANA .

   
Consulatul Romaniei

                     Domnule Consul Parjol
  Ma numesc Robert Horvath Deva.
Va rog sa-mi acordati de urgenta o audienta, Dumneavoastra reprezentati statul roman aici in SUA.
 Subiectul principal .....  legaturi romanesti cu terorismul international. Cer seasemenea punerea in legatura cu un membru SIE pentru a-i remite informatii confidentiale,
 Acum doi ani cand am discutat cu dumneavoastra....., cerand fara rezultat ,acelasi lucru. Atunci am cerut  deasemenea informarea guvernului roman in legatura cu traficul de arme spre Iran.  Mentionez ca denuntul meu catre FBI a dus la extradarea lui Aurel Fratila catre SUA,.............
Dupa cum reiese din informarea precedenta asistam la o conspiratie la toate nivelele pentru a acoperii mafia romana de armament
. Refuzul dumneavoastra poate avea consecinte penale.
 Unul din subiecte pe care sper sa le discutam este Dan Voiculescu  actual ,membru al Senatului ...care va fi in viitor extradat catre SUA, tot pe baza imformatiilor mele. Ca si in cazul precedent am contactat serviciul de informatii  american. 
 Astept raspuns . 
Confirmati primirea mesajului si numarul de inregistrare.
 Robert Horvath Deva
 Presedinte
 Devartes Film International  New York Tokyo

  

 ANCHETA JURNALISTULUI ROBERT HORVATH CONTINUA 
 in cursul acestei zile am avut o intalnire la sediul FBi la NY. Amintesc ancheta personala si denuntul facut la in 2010. Am predat personal un denunt la adresa
 politicianului Dan Voiculescu si legatura acestuia cu seful serviciului sirian din Europa.
 In decursul zilei de ieri am cerut prin Consulatul Romaniei sa fiu pus in legatura cu un reprezentant SIE pentru a furniza date confidentiale .....Se pare ca asistam la o conspiratie la toate nivelele.  


Sent: Monday, January 14, 2013 5:21 PM
To: office@romconsny.org
Subject: CONSPIRATIE !

ABSOLUT SENZATIONAL.  JURNALISTUL DE INVESTIGATII ROBERT HORVATH PRNTR-O ANCHETA PERSONALA DESVALUE O FILIERA TERORISTA IN ROMANIA CARE TRIMITE ECHIPAMENT PENTRU RACHETELE IRANIENE.....IN 2010. EL INCEARCA SA ATENTIONEZE 
SIE DAR ESTE REFUZAT. LA ORIZONT O URIASA CONSPIRATIE DE ACOPERIRE....ROMARM !
CEI VINOVATI TREBUIE ARESTATI IN REGIM DE URGENTA !
EL TRIMITE UN MEMORIU CATRE FBI CA REZULTAT SEFUL CELULEI ....ESTE DEPORTAT  AZI CATRE SUA. 
S.0.S
ACESTA ATENTIONEAZA DEASEMENEA  DESPRE FILIERA DAN VOICULESCU PENTRU TRIMITERE DE ....... ECHIPAMENT CATRE ....... IN CURSUL ACESTEI ZILE.
SI .........  ARESTAREA ACESTUIA    DEPORTAREA ACESTUIA CATRE SUA !

     CONSPIRATIE IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIOANAL
Cititi memoriul meu http://devanewyork.blogspot.com/2010/12/document-senzational-in-premiera.html
DECEMBER 12, 2010
ATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk.......... Stimata Doamna ....... Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. According to an investigative report....... and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran.

Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.
Raportul menţionează că s-a încercat să exporte către România giroscoape militare şi accelerometre pentru ghidarea rachetelor balistice, destinaţia finală fiind Iranul.
CER DESCHIDEREA UNEI ANCHETE GUVERNAMENTALE SI PREZIDENTIALE.
AM CERUT AMBASADORULUI ROMANIEI SA FIU PUS IN LEGATURA CU O PERSOANA SIE. AM ADRESAT ACEIASI CERERE CONSULULUI NY PARJOL. FARA REZULTAT. AM TRIMIS NOTE OFICIALE. 
CONSPIRATIE
....LA TOATE NIVELELE
FAC ACEIASI CERERE IN CAZUL FILIREI DAN VOICULESCU ....

VA ROG A FI CONTACTAT DE URGENTA





SUNDAY, DECEMBER 12, 2010 MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !
ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !
CONSULATUL GENERAL NEW YORK
Domnule Parjol
Transmiteti guvernului pe care al reprezentati acest document . Cer de urgenta o ancheta. Mentionez ca el a fost
remis catre FBI si Comisiei de politica externa a senatului SUA. Va rog sa fie trimes prin cablu diplomatic in regim de
de urgenta domnilor Mircea Geona Presedintele Senatului ....deasemenea domnilor Antonescu, Ponta si Voiculescu.
Tinand seama de importanta documentului mentionez ca orice intarziere sau obstructie va avea grave consecinte penale.
Profit de aceasta ocazie sa va multumesc pentru invitatia dumneavoastra. Confirm intalnirea cu dumneavoastra ....joi 16 Dec
la ora 11. Cu stima
Robert Horvath DEVA Presedinte Devartes Film International Tokyo New York

WIKILEAKS : UN DOCUMENT IN PREMIERA ABSOLUTA

AM DESCOPERIT PRINTR-O ANCHETA PERSONALA DIN SURSE DEMNE DE INCREDERE, CINE ESTE INTERMEDIARUL PRIN CARE SA TRIMIS TEHNOLOGIE GERMANA PENTRU IRAN. ESTE CHIAR TRAIAN BASESCU, ACESTA SA FOLOSIT DE O FIRMA ROMANA IRANIANA CU SEDIUL IN BUCURESTI. IATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk.......... Stimata Doamna ....... Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. Mentionez ca conform legilor romane orice vanzare de armament sau tehnologie militara trebue aprobat si semnat de Presedintele Romaniei Traian Basescu iar serviciul secret al armatei urmareste cu atentie orice export de arme. According to an investigative report in an arrest warrant, B...... and an associate had sent the SNIPER  SCOPES to a Romanian front company to mask the final destination: Iran. Investigators found an e-mail from B..... with instructions to the Romanian
shipping agent: \\\"You will find attached the bill for the Consignee in Teheran.\\\" IRANIANS shopping list offers insight into the goals of Iran’s procurement networks and its ties to Islamic militants. Western intelligence officials say many of the munitions, explosives and other arms he ordered were probably intended not for the conventional military, but rather for proxy forces that are believed to be supported by Iran: the Iraqi insurgency, Hezbollah in Lebanon and Hamas in the Gaza Strip. U.S. military chiefs also have accused Iran of providing military assistance to the Taliban.\\\" SNIPER SCOPES AU AJUNS IN AFGANISTA SI IRAK INBUNATATIND CALITATEA RACHETELOR ROMANESTI TRIMISE IN AVANS IN IRAN PRIN ALTI DEALARI ROMANI LA CAIRO SAU DIRECT LIVRATE DIN ROMANIA ................ACESTE RACHETE ROMANESTI AU DOBORAT NUMEROASE HELICOPTERE NATO UCIGAND 80 DE SOLDATI SI PILOTI AI ARMATEI AMERICANE,.................... AVION ROMANESC CATRE IRAN....... The
wiretaps show he also discussed ROMANIANS offering the Iranian brass a 747 cargo jet, fuses for munitions and explosive chemicals – and that he outlined a startling proposal to create a secret Iranian operations base on ROMANIAN soil. CITITI DESPRE ACEST CAZ TERMINAL PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI LA SFARSITUL MEMORIUL MEU CATRE FBI POSTAT PE ROBERT HORVATH BLOG


DOCUMENT OFICIAL
DIN MEMORIUL REMIS CATRE FBI

CRIME IMPOTRIVA SUA.


Fost ofiţer român, suspectat de terorism
14 ian 2013, 20:29 | RTV.net
Un fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a vândut echipamente militare Iranului, potrivit România TV. Românul va fi extrădat către Statele Unite pentru terorism, întrucât a făcut comerţ cu produse militare în Iran, Curtea de Apel Bucureşti admiţând cererea autorităţilor judiciare, iar cazul a fost investigat în România de către DIICOT în colaborare cu SRI.

Comenteaza 

Ofiţerul a fost extrădat şi va fi judecat în SUA
Aurel Frăţilă a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti.

El este acuzat că a comercializat în Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare, potrivit unor surse judiciare.

Fostul ofiţer s-a mai aflat în vizorul procurorilor americani. În 2006, aceştia au cerut arestarea preventivă în vederea extrădării, dar judecătorii Curții de Apel București au respins solicitarea. Potrivt Mediafax, Aurel Frăţilă a intrat în atenţia autorităţilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autorităţilor de la Bucureşti, având în vedere că afacerile derulate de român s-ar fi făcut prin Romarm.

"Sentinţa penală nr.12 din 11.I.2013 - Admite cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii privind pe persoana extrădabilă Frăţilă Aurel. Dispune extrădarea numitului Frăţilă Aurel către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii. Ia act că persoana extrădabilă Frăţilă Aurel se prevalează de regula specialităţii. Dispune arestarea persoanei extrădabile Frăţilă Aurel în vederea predării, pe o perioadă de 30 zile, începând din data de 11.01.2013 până la data de 09.02.2013, inclusiv. În baza art.192 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia", se arată în textul sentinței.

Potrivit unui site care monitorizează capacităţile militare iraniene, www.iranwatch.org, generalul iranian Jamshid Ghassemi şi Frăţilă au fost inculpaţi în 17 octombrie 2006 pentru spălare de bani şi pentru conspiraţie în vederea exportului de articole incluse în catalogul produselor de război din SUA către Iran, via România, fără a avea licenţele de la Departamentul de Stat american.

Acelaşi site menţionează că cei doi au încercat să exporte către România 
                              ATENTIE ! ATENTIE !
giroscoape militare şi accelerometre pentru ghidarea rachetelor balistice, destinaţia finală fiind Iranul.

Jamshid Ghassemi a fost arestat în Bangkok în noiembrie 2006, dar a fost eliberat în septembrie 2008 după ce cererea SUA de extrădare a sa a fost respinsă. El este general al forţelor aeriene iraniene.

No comments: