Saturday, January 19, 2013

S.O.S SERVICIILE ROMANESTI UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL! AMENINTAREA TERORISTA LA ADRESA ROMANIEI ! JURNALISTUL ROBERT HORVATH SPECIALIZAT IN TERORISM CERE PRIMULUI MINISTRU O ANCHETA URGENTA. F.B.I INTRA IN ACTIUNE ! COPIA SCRISORII CATRE PONTA REMISA AMBASADEI SUA !


NOTA OFICIALA
 Guvernul Romaniei.
 Prim Ministru
                              Stimate domn Victor Ponta
       A-ti declarat astazi   Nu există o informaţie care să vizeze o ameninţare de tip terorist în legătură cu teritoriul României"
 Va contrazic categoric.
 Ma numesc Robert Horvath cetatean roman si american. Sunt cineast , absolvent IATC- Bucuresti Cinamatografie.  Sunt jurnalist de investigatii specialist in terorim si transport
 ilegal de arme. Deci stiu ce vorbesc.
 Amenintarea terorista creste zilnic bucurandu-se de umbrela servicilor romanesti. Va informez cu un caz concret :
 In 2010 am cerut autoritatilor diplomatice romanesti sa ma puna in legatura cu serviciul roman extern. Am fost refuzat. Toate memoriile mele au ramas deasemenea fara rezultat.
 Am mentionat ca am intreprins o ancheta personala in care informand despre   o actiune terorista .....Exportul de giroscoape
 pentru rachetele iraniene. Am mentionat ca aceste rachete au ajuns pe in mana Talibanului ,iar inbunatatirea tirului au dus la doborarea de helicoptere US si NATO. La moartea a 80 de militari americani. 
Citez din denuntiul catre FBI a carei copie am trimis-o consului NY
 Parjol.
Cititi memoriul meu http://devanewyork.blogspot.com/2010/12/document-senzational-in-premiera.html
DECEMBER 12, 2010
UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk.......... Stimata Doamna ....... Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. According to an investigative report....... and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran.
Nimeni nu sa atins de teroristul Aurel Fratila care a trimis giroscopurule catre Iran. Legatura cu un general iranian-seful serviciului irania Europa nu a deranjat pe nimeni.A interesat insa autoritatile americane... care ai voi acorda mandatoriu 20 ani la Guatanamo.
Ma adresez dumneavoastra cerand deschiderea unei anchete.Se pare ca exista o conspiratie la toate nivele pentru acoperirea mafiei de arme si sprijinirea terorismului international.
Doresc o discutie confidentiala cu om de incredere.Doresc sa dau informatii despre activitatea de terorism pe teritoriul Romaniei. 
 Astept raspuns de urgenta...inainte de termenul legal. Copia acestui document a fost trimes Ambasadei SUA- Bucuresti.
 Cu sinceritate
 Robert Horvath Deva
 Presedinte Devartes Film International
 New York Tokyo    

No comments: