Monday, January 21, 2013

S.O.S ROMANIA S.O.S ! GUVERNUL AMERICAN : BUCURESTIUL ESTE CENTRUL ECONOMIC SI FINANCIAR AL QUEDA !


GUVERNUL SUA : ROMANIA CENTRU FINANCIAR AL QUEDAMonday, January 21, 2013 2:56 PM
From: "Robert Horvath" View contact details
To: "Liliana Zaharia"

Consulatul General New York
Stimata doamna consul.
Sunt jurnalist specializat in terorism.

Va rog a preda Presedintelui ,guvernului , serviciilor speciale,si DICOT  acest document. Prin "grija" domnului  Parjol consul NY, niciun document sau memoriu NU A FOST REMIS MAI DEPARTE. Tinand seama ca ele se refera la siguranta nationala asistam la un caz penal....si o conspiratie impotriva intereselor statului roman si a aliatilor nostrii. Mentionez refuzul de a ma pune in contact cu un membru SIE. 

NOTA OFICIALA
Guvernul Romaniei.
Prim Ministru
                              Stimate domn Victor Ponta
       A-ti declarat astazi:   "Nu există o informaţie care să vizeze o ameninţare de tip terorist în legătură cu teritoriul României"
Va contrazic categoric.
Ma numesc Robert Horvath cetatean roman si american. Sunt cineast , absolvent IATC- Bucuresti Cinamatografie.  Sunt jurnalist de investigatii specialist in terorim si transport
ilegal de arme. Deci stiu ce vorbesc.
  SUNTETI CONTRAZIS DE GUVERNUL AMERICAN
  CITITI CU ATENTIE SI DESCHIDETI DE URGENTA O ANCHETA GUVERNAMENTALA.
  VA STAU LA DISPOZITIE CU AMANUNTE CONFIDENTIALE. SERVICIILE ROMANESTI REFUZA ORICE CONTACT CU PERSOANA SAU SA RASPUNDA LA MEMORIILE MELE.
Astept raspuns inainte de termenul legal.
Robert Horvath Presedinte Devartes Film International 
New York Tokyo

ROMANIA CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA
                   (   DECLARATIA GUVERNULUI SUA  )
             Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
RAPORT                 CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA DESCOPERIT LA BUCURESTI.!    Ahmad Khalaf Shabib al-Dulaymi
( UN APROPIAT AL LUI BEN LADEN )
DESCHIDETI :http://www.ustreas.gov/press/releases/tg621.htm
hmad Al-Khalaf Shabib Dulaymi oferă sprijin financiar, material, sau tehnologice catre Al Qai’da în Irak şi Al Qai’da. În martie 2009, Al-Dulaymi a organizat contrabandă de arme şi explozivi în Irak din Siria, printr-o întreprindere din Regatul Unit, bazat pe numele AQI. La sfârşitul anului 2008, Al-Dulaymi a acordat sprijin financiar AQI prin acordarea de fonduri pentru familiile AQI luptători ucişi în Irak.
BUCURESTI CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA
INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2011 AL DULAYMI A FOST RESPONSABIL (SEFUL ) RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA ALCATUITA DIN DOUA CELULE INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI iROMANIA,CARE AU FINANTAT AL -QUEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE TIGARI SI CAFEA Al-Dulaymi este responsabil pentru a facilita formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani în Europa pentru a ajuta Al-Qai’da prin fonduri de contrabandă sau arme, sau lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak.
Începând cu sfârşitul lunii decembrie 2006, Al-Dulaymi facilitat transferul de bani către un facilitator AQI financiare din Fallujah, Irak. La un timp nespecificată în 2006 sau 2007, al-Dulaymi adus resurselor nespecificată, la un lider AQI în Irak şi, ulterior, a adus mai multe persoane la acelaşi lider AQI pentru formarea profesională în sprijinul operaţiunilor de AQI.
MESINGERUL LUI BEN LADEN
În plus faţă de furnizarea de resurse financiare, materiale sau de sprijin tehnologic AQI şi al-Qai’da, Al-Dulaymi prestează servicii pentru Osama ben Laden. Al-Dulaymi A PREDAT O SCRISOARE DE LA BEN LADEN CATRE LIDERUL Abu Ayyub al-Masr..... A ACTIONAT CA INTERMEDIAR INTRE AL QUEDA SI ANTURAJUL LUI BEN LADEN

No comments: