Tuesday, December 8, 2009

BASESCU A FURAT SPERANTA SI VOTURILE ROMANILOR DIN NEW YORK

DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA PRESEDINTELUI!
Comisia electorala de la New York a fost codusa de generalul de securitate Luciano Pavoni fostul sef al companiei de export Romexport pe timpul lui Ceausescu. Alaturi de el sau gasit cativa ofiteri acoperiti de la centru. Din ea a facut parte si redactorul Culian al ziarului New York care a fost chemat cu cateva saptamani inaintea alegerilor pentru instructiuni la Bucuresti si a fost primit la Cotroceni de insasi Traian Basescu. La primul tur electoral aceasta banda de securisti a reusit sa obtina o victorie fara apel pentru Basescu.
TRAIAN BASESCU 452 de voturi.
CRIN ANTONESCU 2I9 de voturi
MIRCEAGEOANA 87 de voturi
La al doilea tur de scrutin Basescu obtine 70% din voturi.
Am fost prezent cu aparatul in mana la ambele scrutinuri si nu am intalnit nici-o
persoana, care sa declare in fata aparatului sau in vreo discutie privata, ca ar vrea sa voteze pentru Basescu, Acest lucru nu m-a mirat tinand seama de constinta politica a comunitatii romano americane. Aceasta comunitate desi dezbinata este
unitara in antipatia pentru Basescu. Faptul ca presedintelea fost reales prin voturile
diasporei este cea mai mare minciuna imaginabila. Diaspora romana din America nu are nimic in comun cu banda securist comunista din tara si nu o recunoaste de fel. Ea reprezinta un pericol constant pentru regimul de la Bucuresti. Poate o ancheta aici la New York sa fie pasul hotarator in demontarea masinariei monstruoase care a dus o scursura de port la conducerea unei tari Europene.
ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

4 comments:

Anonymous said...

De la anu' in fiecare luna ''ne vom bucura'' de cateva zile neplatite, dar muncite, dupa cum va dori basescu cu haita lui, de veti crede ca suntem negri pe plantatiile de bumbac, nu romani, pentru a avea haita din ce sa isi palteasca datoriile pe care le-a luat sa aiba din ce sa fraudeze alegerile, si capriciile si noile cuceriri amoroase.

Si-a batut joc de noi si ne-a aratat ca taie si spanzura pe cine vrea, si ne vorbeste de anti=comunism cand el e cel mai mare comunist.
http://b88pie.blogspot.com/2009/12/marele-anti-comunist.html

Nu mai avem nici o speranta.

Anonymous said...

Pot sa pun un link catre acest articol pe blogul meu?

Florin Mihai said...

SARBATORI FERICITE!
http://my.barackobama.com/page/community/blog/fllorinmihai

http://florinmihai.wordpress.com

http://dinscarbadebasescu.blogspot.com

Brad said...

... a furat,a deturnat de la un candidat la altul, a adaugat voturi !
Problema este , ca si in cazul EBA, ca nu se va intampla nimic...