Saturday, March 19, 2011

DOSAR CRIMINAL SI SPIONAJ VLADIMIR TISMANEANU !

ANUNT IMPORTANT PENTRU BLOGUL ROMANESC
AM INCEPUT PUBLICAREA DOSARULUI CRIMINAL SI DE SPIONAJ VLADIMIR
TISMANEANU. EL VA CUPRINDE SEZIZAREA CATRE FBI, SERVICIUL DE EMIGRATIE SUA SI MINISTERULUI DE JUSTITIE SUA.
EL CUPRINDE DEASEMENEA O NOTA INFORMATIVA ADRESATA APARLAMENTULUI ROMANIEI SI TUTUROR INSTITUTILOR REFERITOARE LA O URIASA OPERATIE DE SPALARE DE BANI ( 6.000.000 $ ) PENTRU CREIAREA UNUI INSITUT FANTOMA LA MARYLAND. ACEASTA OPERATIUNE A UNUI GRUP CRIMINAL CONDUS DE TRAIAN BASESCU SE DESFASOARA PE TERITORIUL SUA. ACEST DOSAR ESTE UN EFORT PERSONAL DE A DUCE CAT MAI CURAND CAMARILA BASESCU PE BANCA ACUZATILOR.

Tismaneanu, desconspirat ca agent al Securitatii si deportat din SUA !
“Desconspirarea sobolanului rosu Vladimir Tismaneanu!”
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autoritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta. Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisoarea mea adresata presedintelui Traian Basescu. De asemenea, mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scrisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA.

Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa il salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.

DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA. Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care a avut loc datorita denuntului meu adresat Serviciului de Emigratie American.

DEPORTAREA UNUI SOBOLAN ROSU DIN SUA

Nota:
Catre George Cristian MAIOR, Directorul SRI


Stimate domn,

Va rog oficial sa preluati acest caz important pentru siguranta nationala si demnitatea tuturor.
Va multumesc anticipat.
Robert Horvath cineast New York, USA. Va rog sa imi trimiteti confirmarea scrisorii si numarul de inregistrare.

Catre Mihai Razvan Ungureanu, Directorul SIE

Domnule Razvan Ungureanu,

                                   
Avand bunavointa domnului L.Pavoni, consulul general din New York, acum noua luni v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu. Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite.

Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare. Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte
agravante.

Anexez doua materiale pertinente in acest caz.
Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tarii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz. Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
de clanul care care il minte, manipuleaza si a cere
scuze Romaniei. In caz contrar isi va semna singur, sinuciderea politica.
Desi a trecut mult timp nu am primit niciun raspuns.

Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU
(au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
sa fiu contactat de SIE, la orice nivel. Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie de la ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.


Domnule director,
faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca serviciile de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului. Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul, pe doua pagini “Deportarea agentului Volodea” ziarului New York Magazin.
Robert Horvath cineast USA

PERMANENT MISSION OF ROMANIA TO THE UNITED NATIONS, Amb. Simona-Mirela Miculescu


Stimata doamna Miculescu,

Va multumesc inca odata pentru intalnirea acordata. Am fost impresionat
de atentia si cordialitatea dumneavoastra. Multumesc domnului Morar si doamnei consul Berechet care au participat deasemenea la intalnire. Discutia sa purtat in jurul cazului Vladimir Tismaneanu. Am vrut sa prezint documente noi despre aceasta persoana. Ele pot clarifica opiinile din presa care considera pe Tismaneanu ca agent al securitatii sau chiar spion in slujba serviciului sovietic. Ca urmare a sfatului dumneavoastra am cotactat pe R.Ungureanu, directorul SIE, dar mesajul meu a ramas bineinteles fara raspuns. Oricum ati promis sa atentionati pe presedintele Basescu cu privire la aceasta problema cu ocazia intalnirii cu diplomatia romaneasca care a avut loc zilele acestea. Se pare ca nu ati reusit sa faceti acest lucru. In consecinta, va rog a remite Presedintelui Romaniei aceasta scrisoare. De asemenea va rog remiteti o copie, membrilor guvernului pe care al reprezentati. Va rog sa cosiderati aceste randuri drept o nota oficiala.
Cu deosebite multumiri.
Va rog sa confirmati primirea scrisorii si sa imi trimiteti numarul de inregistrare.

Catre Presedintele Romaniei.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU,

Pentru a nu va rapi din timp trec direct la subiect. Cam cu un deceniu inainte de revolutie, Vladimir Tismaneanu a pleacat cu mama sa in Occident. Vorbind la Europa Libera impotriva lui Ceausecu si a familiei sale, el devine un dusman
inrait al regimului. Face o cerere de azil politic in Franta si fiind refuzat face o cerere de intrare in USA. Cererea este, de asemenea, refuzata. In consecinta, calatoreste 4 (patru) ani cu un pasaport care scrie “Republica Socialista Romania” si i se inoieste viza regulat de consulatele romanesti, desi este considerat dusman al poprului. Mentionez ca in acesti ani acordarea de azil politic se acorda automat pentru toti refugiatii din tarile comuniste. Nu exista nici un caz in care un evreu scapat din lagarul comunist sa nu fie admis in USA.

Singurele exceptii erau spionii sau cei banuiti de inclinatii extremiste sau inaltii demnitari comunisti.
Pentru a vedea intradevar cine este Tismaneanu nu ramane decat sa se caute notele informative ale Serviciilor speciale occidentale adresate Servicilor de Emigratie. Va asigur cu certitudine ca documentele exista si le puteti obtine cu usurinta.
Indiferent daca faceti acest demers sau nu il faceti, rezultatul va fi acelasi. Nu ramane decat sa aparareti la TV si sa recunoasteti ca ati gresit. Poate veti fi iertatat.
Sper sa faceti acest lucru in interesul tuturoror inclusiv al dumneavoastra.
Cu sinceritate.
Robert Horvath, cineast USA.
Va rog a confirma primirea scrisorii. Va rog a raspunde in termenul legal.

CIA DESPRE “AGENTULUI VOLODEA”

Despre Tismaneanu mi-a atras atentia DRAGOS MUNTEANU. A fost cel cel mai apropiat prieten si confident. Am lucrat impreuna la un fel de plan Marshal japonez pentru Romania. Profitand de relatiile sotiei, mele (membra a unei influente familii) am pus la cale un urias plan de investitii. Pe langa aspectul economic a existat un puternic aspect politic. Crearea unor statii TV particulare si a unei cinematografii sponsorate de Sony, ar fi spart controlul complet al regimului Iliescu asupra mediei.

Pentru ca mafia comunista se ascundea dupa sloganul “nu ne vindem tara” trebue actionat cu finete si confiidentialitate. Dragos, care era atunci Ambasador la ONU, mi-a dat un numar de telefon la care sa sun, cand ajung la Bucuresti. Am ajuns cu sotia mea Kiyoko intr-un oras inca traumatizat de venirea minerilor. La telefonul care trebuia sa aranjeze vizita nu a raspuns nimeni. In disperare de cauza am luat legatura cu fostul meu sef de la TV, Neagu Udroiu (seful Agerpres).

Acesta a luat legatura cu Bujor Sion asistentul presedintelui. Peste jumate de ora am trecut salutat de soldati de portile Cotrocenilor, nimerind in biroul lui Ion Iliescu. Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele. Ni s-a pus o masina la dispozitie. A fost convocat primarul Capitalei Ciurel care urma sa asigure bunul mers al scurtei vizite.

Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana. Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”. Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie. Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri. Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”. Ma opresc aici.

Ajuns la New York la sediul de 16 etaje (va imaginati cati securisti sunt aici) al diplomatiei romanesti. Relatand intamplarea lui Dragos Munteanu (ambasador la ONU) acesta mi-a spus ” Nu cred ca este mana lui Iliescu, desi orice este posibil. Probabil si-a bagat nasul TISMANEANU”. La sfarsitul conversatiei a scos din sertar copia unui document declasificat al CIA in care se spune “un anume agent pe nume Volodea este infiltrat in randurile emigratiei, actionand printre intelctuali si artisti.” Desi au trecut multi ani ma intreb si astazi daca acest Volodea nu este chiar Vladimir Tismaneanu? Dumneavoastra ce parere aveti?

BASESCU A OPRIT ANCHETA SRI, CARE PUTEA DESCONSPIRA PE AGENTUL RUS VLADIMIR TISMANEANU. !
Serialul meu intitulat ” Desconspirarea spionului rosu Volodya Tismanetsky ” se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati de “conspiratia tacerii” in vederea acoperiirii adevarului . Iata unul primit in cursul zilei de azi :
Domnule Horvath
Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania. Exista numeroase inregistrari si documente in aceasta privinta.
Serviciile au luat cunostinta de semnalele CIA directe si indirecte ,in legatura cu activarea reteli NKVD dupa revolutie. Intalnirea secreta in 1990 intre KGB Chief Evghenii Primakov si Magureanu sef SIE a fost semnalul reactivarii retelei ruse din Romania
Ca urmare a memoriul dumneavoastra, SIE a deschis o ancheta oficiala
in cazul Tismaneanu. Un raport de informare preliminar a fost trimis Presedintelui Basescu. Acesta informa printe altele :
” Dumitru Mazilu (singurul om de incredere al americanilor la acea vreme) in 1990, cu ocazia unei vizite oficiale la Washington in calitate de prim-vicepresedinte CPUN (sau cum se numea) l-a denuntat pe T ca fiind trimis si legendat de aripa cominternista pt actiuni de intoxicare, dezinformare, atacuri coordonate impotriva adevaratilor oponenti ai comunismului-destinatia Washington. ) Dupa 89 protectia principala la Buc a luit T a fost Magureanu, In perioada 90-96 au auvut loc 16 intilniri monitorizate intre T si M. Un alt sustinator crucial al lui t la Buc si la Wash in perioada 88-93 a fost seful statiei CIA la Buc, Harold Nicholson, arestat in 96 pt spionaj in favoarea sovieticilor.
In ancheta seful statiei CIA din Buc a dezvalui intreaga retea rusa activand in Romania “Agentul Volodea” era seful retejei de infiltrare a diasporei si a altor activitati in SUA.
Materialul a fost respins de Basescu fara nici o explicatie.
Va doresc succes. Deasemenea va asigur ca marea majoritate a celor care lucreaza in serviciului nostru, apreciaza efortul dumneavoastra.
G.J.- Serviciul Roman de Informatii.
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/


Tismăneanu a intrat in SUA cu un paşaport şi un nume fals!
AMBASADA ROMANIEI IN SUA!
 Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky Vă rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document. Presedintele Romaniei Traian Basescu! Excelenta !Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El reliefeaza pentru prima data faptul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea s-a produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta, va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca în calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti. Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare. Robert Horvath-Deva, cineast USA DESCHIDETI:... editat*devanewyork.*editat**editat*) DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) - Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea s-a facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola,cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR. In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste în vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. (Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.). Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta....etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creat o noua biografie, i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE.

INFILTRAREA LA EUROPA LIBERA


ESTE ANUL I98I ANUL IN CARE CEAUSESCU ATACA FRONTAL EUROPA LIBERA. “Marele arhitect”, numele de cod al lui Nicolae Ceausescu, ordona lichidarea ziaristilor si colaboratorilor de la Europa Libera. 700 de ofiteri de securitate primesc misiunea sa aduca la tacere vocile cele mai critice la adresa regimului. Mor, unul dupa altul, in cativa ani, patru directori ai postului: Petru Bunescu, Noel Bernard, Radu Gorun si Vlad Georgescu. Ziaristii Cornel Chiriac si Emil Georgescu sunt injunghiati. Carlos Sacalul este unul dintre cei mai cunoscuti teroristi, aproximativ 20 de persoane pierzându-si viata în atentatele organizate de el în perioada 1973-1984 în mai multe tari.Printre actiunile lui Carlos, se numara si atentatul cu bomba, din 28 februarie 1981, de la postul de radio „Europa Libera“ din Munchen, la comanda lui Nicolae Ceausescu,
Pe langa bombe si asasinate se infiltreaza Europa Libera.
O fisa a Se cu ri tatii, spune ca Vladimir a plecat din Romania in noiembrie 1981 cu ajutorul UM 0617, Directia a II-a a Securitatii, Con tra spionaj economic. Este absolut evident ca acesta a activat ca ofiter sub acoperire in momentul plecarii.
Ajuns cu mama sa în Franţa vorbeşte la Europa Libera împotriva dictatorului Ceauşescu şi a familiei sale. În curând acţiunea de înfiltrare intră pe linia moartă. Cererea sa de azil politic în Franta este respinsă ca şi cea de intrare în SUA . Intrând în filajul serviciului francez şi a celui american agentul Volodea se ascunde sau călătoreşte în vestul european cu un pasaport romanesc pe care scria Republica Socialista Romania, timp de 4 ani. In tot acest timp viza ai este reinoita cu regularitate timp in toata aceasta perioada. Cu alte cuvinte pentru ceilalti colaborarea la Europa Libera insemna crima si inalta tradare dar pentru Tismaneanu insemna prelungirea vizei "pentru eternitate ". Oare cat timp societatea romaneasca va accepta aproape de varful statului un sobolan rosu , un spion cu nume sovietic adevarat Vladymir Tismanetky ?



MOGULULE
Deschide blogul Tismaneanu http://tismaneanu.wordpress.com/.
Atacurile antimoguliste continua cu vigoare utecista.
Citieste "Dumnezeu si Mamona: Crin Antonescu, “Felix” si Declaratia de la Praga"
si capodopera pupincurismului De la Felix Edmundovici la “Felix” Grivcovici (Updated).
Nu stiu daca esti de acord dar acest sobolan rosu urat si urat mirositor trebue deparazitat si lichidat. Actiunea ar trebui sa inceapa prin trimiterea unei echipe al antenei 3 la Mariland unde functioneaza "institutul de cercetare a comunismului"
care exista numai pe hartie inghitand milione de dolari din banii publici.

SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

Stimate domnule Horvath,

Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 Martie 2011, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 Ambasada a transmis mesajele respective in tara.

Cu stimă,

Adrian Tudorache
Ambasada României la Washington

Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
“AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;” Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. “ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI….In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si si semnati demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
-romania literara- in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din Bugetul ICR,in 2004 La ora actuala cecurile insumeaza mai multe milione de dolari furati din buzunarul romanilor.

ROBERT HORVATH DEVA cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com
DOSARUL DE SPIONAJ VLADIMIR TISMANEANU
SEZIZARE CATRE FBI
DOCUMENTE TRANSMISE SERVICIULUI DE INVESTIGATIE SUA
-Securitatea Ceausescu...( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj )..........
-Intalnire Ceausescu- Carillo Presedintele PC spaniol preda pasaportul fals pentru agentul Cain..........
- Arhiva Departamentului International ....Ghizela Vass
Deschiderea unui pasaport international pentru occident.
- Arhiva Radio Pirinei care transmitea de la Bucuresti directive........
-Brigazile Rosii internationale controlate de KGB Doc spaniol
- Arhiva Dep de sec Europa Libera........
- Arhiva serviciului secret francez - Respingerea cererii de azil politic .
- Arhiva Serviciului de Emigratie SUA......
-Arhivele KGB lista spionilor rusi din Cuba.......
- Vizita lui V.T in Cuba.......
- Document CIA Agentul Volodea infiltrat printre intelectualii romani.....
- Certificat de casatorie si pasaport fals- intrarea frauduloasa in SUA
si alte 16 DOCUMENTE CONFIDENTIALE
Am transmis aceste documente in calitate de cetatean american si ziarist de investigatie.


CITITI PE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA
DOSARUL CRIMINAL SI DE SPIONAJ TISMANEANU REMIS CATRE MINISTERUL DE JUSTITIE SUA....SERVICIUL DE EMIGRATIE SI FBI.

1 comment:

Anonymous said...

Doamna Tamara Tismanesky despre care vorbiti este aceeasi persoana cu doamna Tamara Albu de aici http://www.newschool.edu/parsons/faculty.aspx?id=48618 ?