Wednesday, April 4, 2012

ACUZ OFICIAL DE CRIMA PE DAN VOICULESCU ! ZIARISTUL ROBERT HORVATH DIN SUA CERE POLITIEI ROMANE SA DESCHIDA O ANCHETA !


 DAN VOICULESCU TREBUE ARESTAT PENTRU CRIMA SI FURTUL
 BANILOR LUI CEAUSESCU ! 


 Din documentele serviciului austriac reiese ca Dan Voiculescu se afla
  la Viena in ziua "sinuciderii " lui Marin Ceausescu. Atat serviciul american ca si
 cel sovietic considera ca fratele dictatorului a fost ucis de o echipa a serviciului extern pentru a fura carnetul cu coduri. In acest carnet erau notate codurile  secrete ale dictatorului din bancile elvetiene. 
Am timis in cursul zilei de ieri
 o cerere oficiala adresata politiei Romane pentru a deschide o ancheta oficiala ......la adresa lui Dan Voiculescu.
 Cererea este insotita de informatii si documente confidentiale .


SENZATIONAL : ARHIVELE KGB : VOICULESCU SI MELESCANU L-AU UCIS LA VIENA PE MARIN CEAUSESCU ! DOCUMENTELE SOVIETICE SI CELE AMERICANE COINCID.


C.I.A :
         CEAUSESCU A VANDUT ARME RUSESTI AMERICANILOR.
"United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,
The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania's trade mission in Vienna and who negotiated the sales. 
 Legatura intre serviciul american sa facut printr-un tanar diplomat
 roman ( Melescanu ) stationat in Europa si la ONU..."
 Acesta fuseses contactat de americani la New York.
 Tratativele au continuat si au fost terminate cu success pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela  Moammer Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.
 Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, s-a intalnit in secret cu seful  de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987. 
Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in  momentul in care echipa DEA condusa de  care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parasise cladirea...
Marin Ceausescu a fost gasit spanzurat la data de 28 decembrie 1989, in subsolul Reprezentant ei Economice a Romaniei la Viena. Mai mult ca sigur a fost ajutat sa-si puna gatul in lat. Marin Ceausescu administra fonduri obtinute din comertul cu armament, dar nu numai. Activitat ile sale din Austria includeau primirea si depunerea banilor in institutii financiare austriece, care ori erau rulati in conturi bancare aici, ori erau transferat i si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Marin Ceausescu a avut legatura cu CRESCENT, iar acest lucru era evidentiat de vizitele sale frecvente la Eisestadt, unde se aflau CRESCENT.
Aici aveau intalnirile lui Marin Ceausescu cu doi actuali politicieni romani  : Dan Voiculescu si T. Melescanu .
               
    ARHIVA KGB :
Toate aceasta actiune a fost filata de agentura KGB din Viena.  Arhivele sovietice 
documenteaza din plin "tradarea lui Ceausescu ".si uciderea lui Marin Ceausescu 
 fratele dictatorului. Documentele mentioneaza crima de la Viena si faptuitorii ei:
Melescanu si Voiculescu.

No comments: