Tuesday, April 24, 2012

DESLIPITA DE ROMANIA, O TARA A TIGANILOR IN UNIUNEA EUROPEANA !


La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea şefului Securităţii, Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta, dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Ceauşescu a primit informaţia secretă că zone din sudul Olteniei şi Munteniei vor fi controlate pe viitor de clanurile ţigăneşti, în frăţie cu lumea interlopă în formare. Precedentul exista şi ştie toată lumea care a trăit acele vremuri, cum bulibaşele îşi răscumpărau fărădelegile şi libertatea de la Miliţie şi ofiţerii de Securitate, pe cocoşei şi bănuţi de aur........
În 2010, geograful sef al Departamentului de Stat american (acum ambasador SUA in Afganistan), dadea publicităţii o harta cu noile graniţe ale statelor Europei, graniţe care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist.
Actualele judeţe Dolj, Caraş -Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor;
Publicaţia franceză ‘Le Matin’ arăta harta mai sus, menţionată în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie: „Ţigani”.
În mod straniu, aceste evenimente au fost prezise oficial cu  ani în urmă. Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru a anunţat o conferinţă de presă  spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. 
Adică să constituie o veritabilă ”Republica Rroma a Olteniei”. 
 La câteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că „se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol.”
 A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei.
 Chelaru afirma: “Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″. “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. 
Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urmeaza să se desprindă oficial de Români iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din câte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. 


Astăzi, când trist constat că preşedintele dansează pe zornăielile salbelor de aur la festivalurile interlopilor la Hurezu şi fratele său, Mircea, năşeşte pe nepoata celui mai mare traficant de arme şi bani din Oltenia, Bercea Mondialu, într-o cârdăşie totală între instituţiile statului, interlopi şi politicieni, pot să realizez tardiv că avertismentele de acum mai mult de 10 ani............au fost profetice.

No comments: