Thursday, April 26, 2012

OBAMA : NU VREAU UN PUTIN IN ROMANIA ...SI ORDONA DESTABILIZAREA REGIMULUI ! Agentii noului serviciu de spionaj al armatei trec la actiune intalnind sindicatul militarilor disponibilizati si ofiterul Alexandru Gheorghe !


OBAMA : NU VREAU UN PUTIN IN ROMANIA ...SI ORDONA DESTABILIZAREA
  REGIMULUI !  Agentii noului serviciu de spionaj al armatei trec la actiune intalnind sindicatul militarilor disponibilizati si ofiterul Alexandru Gheorghe !
vineri, aprilie 27, 2012 Ora Locală 05:04
http://www.europalibera.org/


-În cadrul forţelor armate americane a fost creat un nou serviciu de spionaj, gândit să strângă informaţii şi din zone în care nu au loc conflicte militare. Potrivit unei surse din Pentagon care şi-a păstrat anonimatul, noul serviciu va conlucra strâns cu Agenţia Centrală de Informaţii (CIA).
-UN AGENT AL NOULUI  "CLANDESTIN DEFENSE SERVICI" SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
Comunicat oficial :
Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
Alexandru Gheorghe.UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICI SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD


 Noul serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de  incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii ci actioneaza la ordin .Dupa primele zile violente din Piata Universitatii 
Presedintele Obama a semnat un ordin secret numit  " Stabilizarea situatiei din Romania " care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
 A pus mana pe telefon.
 "Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. "
Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete.
Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata.
UNGUREANU NU ERA IN PLANURILE LOR .
Serviciile secrete  (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza.
Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata.
 Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant.....avand sprijinul american asigurat.

No comments: