Saturday, May 12, 2012

UN TELEFON OBAMA CATRE BASESCU ! PRESEDINTELE SUA CERE EXPLICATII DESPRE DECLARATIILE PRO RUSESTI AL MINISTRULUI DE EXTERNE MARGA. New York Times
New York Times :

Romania schimbă macazul şi inaugurează axa Bucureşti-Moscova-Beijing


Traian Băsescu, promotorul unei politici externe care s-a bazat în ultimii opt ani pe axa Bucureşti-Washington, se află pentru prima dată faţă în faţă cu un ministru de Externe, Andrei Marga, care-şi asumă o nouă axă: Bucureşti-Moscova-Beijing. Declaraţiile noului ministru de Externe arată că politica externă a noului guvern se sprijină pe o altfel de filozofie privind relaţiile internaţionale, pornind de la admiraţia pe care o are Andrei Marga faţă de Vladimir Putin şi luând în calcul priorităţile acestuia: Rusia şi China. Este prima declaraţie de război a guvernului Ponta faţă de Traian Băsescu şi în viitor principalul motiv de divergenţă între preşedinte şi noua majoritate......CIA :Noul ministru de Externe al Romaniei îi ridică o adevărată statuie liderului de la Kremlin. Marga susţine, de exemplu, că „Putin e un om foarte competent, ar fi bine ca liderii din Europa şi de la noi să fie la fel de competenţi. 
Noul ministru de Externe al României anunţă clar abandonul Basarabiei în braţele Moscovei. „Exista multe idei preconcepute în Rusia faţă de noi şi invers. Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care îmi spunea că ruşii cred că vor să cucerească teritorii. Şi i-am arătat cât de greşită e această percepţie. Această idee nu există indiferent cine e la guvernare”, a spus Marga.
Toată viaţa matură a lui Filippov este legată de Universitatea Prieteniei Popoarelor „Patrice Lumumba” din Moscova, patronată de Serviciul de Informaţii Externe al Armatei Ruse (GRU). . Practic, nimeni nu putea fi înmatriculat la „Patrice Lumumba” fără a fi racolat în prealabil.
La sfârşitul deceniului al nouălea, ziarul „Moskovski komsomoleţ”, în urma unei investigaţii jurnalistice, a demonstrat că ministrul Vladimir Filippov este colonel GRU.


MARGA PE LISTA SPIONILOR RUSI DIN ROMANIA !
James Nicholson seful statiei CIA de la Bucuresti.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost arestat ca spion al rusilor …..si dirijor al orchestrei de spioni de la Bucuresti. El a scapat de scaunul electric dind o larga lista de spioni rusi autoritatilor americane.
Am reusit sa-i iau o serie de interviuri la Federal Correctional Institution at Sheridan, Oregon. Interviul va apare serializat in diferite reviste americane si franceze. Lista spionilor si simpatizantilor rusi cuprine o larga arie a clasei politice. Ea cuprine cuprine trei categorii. Spioni activi ca Mircea Geoana. Tismaneanu, Marga sau cei care pot fi oricand reactivati …Iliescu ,Roman ,Magureanu, . O larga categorie este cea a santajabililor pentru legaturi din trecut. In aceasta lista extrem de numeroasa se gaseste binenteles Traian Basescu…..agent dublu la Anvers.
MARGA SPION RUS ACTIV !
In decursul zilei de ieri am luat contactul cu Ambasada Romaniei in SUA si cu consulul de la New York cerand sa fiu pus in contact cu un reprezentan al sevicilor romanesti sa discut aceasta exploziva problema. Nu am primit nici-un raspuns…

No comments: